Çek Kazan uygulamasını indiriyorsunuz A101’den 6 TL’ye 3 tane Ülker Kanky kek alıyorsunuz (en ucuzu orda) Kekin içinden çıkan şifreyi ve kekin paketini uygulamaya yüklüyorsunuz 3 kere (fiş yüklemiyorsunuz) 150 TL altlimitsiz Hepsiburada çeki veriyor. Her kullanıcı iki defa katılabiliyor. Herşeyi yazdım aynı şeyleri soru olarak sormayın lütfen uzayıp gidiyor dediklerimi yapın çeki alın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çek Kazan 150 TL Hepsiburada Hediye 🎁
-
-
Kampanya şartlarında 6 TL olan ürünün ismi geçmiyor. Yine de veriyor mu?
-
Bol sütlü duo kek 40 gram geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tşkler hocam paylaşım için
Teşekkürler yarın ilk işim bu kampanya olacak
kampanya şartlarında 3 farklı ürün diye yazıyor.. yani 3 kek alsan kabul etmeyebilir, 3 farklı ürün dediğine göre ya 3 farklı ürün gamı, yani dondurma, kek ve yumur ya da 3 ayrı kek.. hangisi doğru? bunu ilgiliere sordum bakalım ne cevap yazacaklar..
-
Hepsiburada hediye çekinin 150 tl olması sizi kandırmasın indirimli ürünlerde indirimi iptal edip kuponu uyguluyor dolayısıyla 150 tl gibi gözüken indirim aslında daha az oluyor.
https://cekkazan.com.tr/campaign/1639
Şartları okumak lazım aynı ürün olmaz bu 1
her kanky marka ürün de olmaz bu 2
*Herşeyi yazdım aynı şeyleri soru olarak sormayın lütfen uzayıp gidiyor dediklerimi yapın çeki alın -- demişssiniz lütfen bize aldıgınız ödülün fotoğrafını atın bu 3
Eğer ki sizin dediğiniz gibi aynı ürün ile oluyorsa sistemde açık var demektır bu 4
Kımse bu yolu öğrenmeden almak lazım bu da 5
Tesekkurler
-
Yarın deneyeceğim ilk iş olarak teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim ben deneyerek yazdım başlığa o yüzden soru sormayın dedim kek aldım 3 tane gönderdim verdi çeki
Sen almayabilirsin başkaları alsın
6 liraya kek alın diye boşuna demedim denedim ki öyle yazdım buda sana cevabı
Muhtemelen hata var verdiyse de, kısa sürede düzeltilebilir bu yüklenme olursa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 adet kekin içinden çıkan şifreleri yüklüyoruz ve 150 TL hediye çeki veriyor.
bu işlemi 2 kere yapabiliyoruz ve toplamda 300 TL hediye çeki kazanıyoruz.
2. işlem içinde yeniden kek satın alıyoruz, yani 6 kek ile 6 şifre ve 150+150 TL 2 farklı hediye çekimiz oluyor.
benim anladığım bu yarın deneriz artık haber verdiğiniz için teşekkürler
Hızlı olun çek satış açları sömürür
Yarın ilgilenelim, mesajımız bulunsun unutmayalım.
-
Yarına unutmayayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip
Keşke akaryakıt da alınabilseydi çeklerle.
çekler hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli değilmi
-
150 TL değerindeki Hepsiburada Mağaza Hediye çeki kodu uygulama içerisinden gönderilir ve 1 (bir) ay geçerlidir. Hepsiburada mağaza hediye çekleri sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerlidir;https://www.hepsiburada.com/magaza/hepsiburada online adresinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Hepsiburada hediye çekinin 150 tl olması sizi kandırmasın indirimli ürünlerde indirimi iptal edip kuponu uyguluyor dolayısıyla 150 tl gibi gözüken indirim aslında daha az oluyor.
|
3 adet kekin içinden çıkan şifreleri yüklüyoruz ve 150 TL hediye çeki veriyor.
bu işlemi 2 kere yapabiliyoruz ve toplamda 300 TL hediye çeki kazanıyoruz. 2. işlem içinde yeniden kek satın alıyoruz, yani 6 kek ile 6 şifre ve 150+150 TL 2 farklı hediye çekimiz oluyor. benim anladığım bu yarın deneriz artık haber verdiğiniz için teşekkürler |
Tam eşşek bunlar. Foto çekerken uygulama çöküyor kod heba oluyor mesaj yazıyoruz günler sonra gelen cevap, fotoyu düzgün çek. Gel anama söv demek bu.
|
Tüketici hakem heyetine yazdım inşallah hakkımı alabilirim 10 tane kod girmişim toplamda 5 tane red almışım ve sadece 150 TL çek alabildim mağdur olan herkesi hakem heyetine başvuruya davet ediyorum
|
evet yok kanky olduk mu şimdi yanky asıl şokta hep olması gerekirken yok bimde zaten yok migrosta 6 tl.lik kanki yok ( 13 tl.ye kornetli kanki var) a101i talan etmişler okuldan çıkan örgenciler ( hepsine mi 6 şar TL harçlık vermiş ebeveynleri simit 12.90 tl olunca tabi) tek umut migrosunky krnet kanky ama HB bu çaba ve emeğimizi sömürüyo dostlar |
ÇEK kazandır adı DELİ eder adamı , yeni tanışanlar alışın keki aldırıp kuponda vermez boyle iade edilmesin diye poşetide açtırıyorlar |
eski konuyu neden hortlatiyorsun hocam ?
|
Adam yapmış bir hata. Sanki milyon dolar kaybetmiş gibi darlamayın herifi. |
Kasayı yan yatır hocam düzeliyor |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- qnb maaş kampanyası
- tod süper dolu paket
- ccleaner pro key
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X