Sistem açığı nedeni ile aynı kod ile 6 giriş yapıldı. Farkına varmadık biz, ilk zamanlar kod yolladıktan sonra kamera çekme menüsüne atıyordu uygulama, oradan tekrar çekince bir giriş daha yapılmış oluyordu, böyle tek kod ile 6 giriş yaptılar. |
Çek Kazan 150 TL Hepsiburada Hediye 🎁 (24. sayfa)
-
-
müstehak bunlara.. milletin tüm kurallara uyarak aldığı 6 paketin yarısını yok içi görünmüyor, yok dışı net değil diye red edip duracaklarina. akil edip ayni kod kullanılmış mi baksalarmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ama onlara zarar olmadı ki , belirli kod karşılığı belirli çek vereceklerdi, erkenden bitirmiş oldular. Onların işine geldi.
Zararlı çıkan ise keklerin sahibi firma ile kek alıp elinde kalan kişiler. Yani bizler.
-
27 paketin tamamı onaylandı+2 fire verdim. geçen red verdiklerini de onaylamışlar.
iyi kampanyaydı benim açımdan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesajın aynısını yazdım dün akşam, şimdi kontrol ettimde paketin içini çektiğim ve Red aldığım bir kodu onaylamış lar. 2 de tekılmıştı bir hesabım, böylece 1 kod daha verdiler.
Eyvallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kodu kullanmayacak olan varsa satın alabilirim 2 adet.
Kampanya bitti diye biliyorum
Evet hocam kampanya bitti ama yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar süre vardı sanırım hepsiburada hesabına eklemek için. Hala eklememiş satmak isteyen birileri belki çıkar diye yazmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 5 Ekim 2024; 22:2:44 >
4 kodum vardı, ekstra ücret ödeyeceğim ürün almak istemediğim için hepsine 32'li Teno (1800g) alıp kampanyayı sonlandırdım.
-
Çeklerin tanımlandıktan sonra tarihi hb de yazan mı 20 ekim mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teno beş para etmez
Papia 4 katlı 16lı tk 170tl 20tl ödeyip alınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şarj aleti alacaklar varsa bayağı uyguna geliyor. Üründe 100tl kupon var, birde bunu eklersek güzel bir indirim oluyor.
www.hepsiburada.comSpigen 45W GaN USB-C 2 Port Mini Adaptör - Samsung PPS 2.0 Fiyatıhttps://app.hb.biz/Su6PxZQYq4iT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 11 Ekim 2024; 17:23:35 > -
eski konuyu neden hortlatiyorsun hocam ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasayı yan yatır hocam düzeliyor
Denedim olmadi, ekran yan donmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurrunoooo -- 24 Kasım 2024; 23:59:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X