Şimdi Ara

Çek Kazan 150 TL Hepsiburada Hediye 🎁 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
36
Favori
34.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, tek kodla 6 giriş için dmle özel mesaj desteği rica ederim. Girdiğim 6 kodu da reddetmişler. Hakkımla kazanmam gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kodlar da Red yedi

• Evet hakkımızı yediler: Ülker kanky kek kodları tek tek girdik tek tek resimlerini çektik keklerin
    Ama çek Kazan uygulaması justnapp kendi beceriksizliği ve vurdumduymazlığı nedeniyle hakkımızla tek tek orijinal kendi kodlarını girdiğimiz farklı ambalaj fotoğraflarını çektiğimiz kampanyanın içine etmiş!

Pazar günü itibariyle ve hala devam ediyor nice Ülker Kanky kek kodu girenlere hep ret veriyorsa bu onların ciddiyetsizliği ve beceriksizliğidir.

Demek ki çek kazan justnapp uygulaması çalıştırdığı iki kişiyle bu işi hakkıyla yapamadı girdiğimiz 6 farklı kek kodları ve ayrı ayrı güçbela çektiğimiz resimleri birbirinden ayırt edemedi bunlarda nasıl teknoloji var? kampanyaya katılan herkesi mağdur etti.

Yahu kampanya bittiyse cumartesi bitti yazması lazım halen bu kampanya neden devam ediyor?

halen Ülker Kanky duo kek Hepsiburada 150 lira kupon kampanyasını devam ettirerek kendilerine güvenen teveccüh eden milleti aptal yerine koyuyor o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 30 Eylül 2024; 18:17:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uygulamayı Cimer e ve Mlli Piyango idaresine şikayet ettim.

Bakalım belki işe yarar.Akıllanırlar.

• eve gidince bir bakayım, muhtemelen benim de red gelmiştir. güncellerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygulama üzerinden destek biriminden şikayet oluşturmuştum.Şimdi baktığımda hepsi de onaylanmış görünüyor.

• mbmb M kullanıcısına yanıt
    Ne aldın bizede söyle örnek olsun 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 30 Eylül 2024; 18:21:9 >
  • Kodu girdikten sonra Ürünün resmini nasıl yüklüyoruz arkadaşlar, dış kismi görünecek şekilde mi ?

• promil06 P kullanıcısına yanıt

Merhaba, Evet. Ürüne ait dış paketin görünecek şekildeki görüntüsünü göndermeniz gerekiyor.

• lordakrep kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam, 3 adet gönderdik bakalım

• Çek Kazan 150 TL Hepsiburada Hediye 🎁
    1 kod için 5 kod girdim en sonda sebepsiz reddetti size bir daha güvenenin

• evet 3 tane red var sebepsiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şikayet edince fişi onaylamışlar çeki vermişler

• spdial S kullanıcısına yanıt
    Nereye şikayet ettiniz
    6 tane red yemiş

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Kendi uygulaması üzerinden.

Çek Kazan 150 TL Hepsiburada Hediye 🎁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdial -- 30 Eylül 2024; 21:52:39 >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, bugün dediğini yapmaya çalıştım ama kamera gelmiyor ekrana sol üstten geriye gidince fotoğraf çektikten sonra. Oraya basınca kod girme ekranına geri gönderiyor

• waterduo W kullanıcısına yanıt
    Patlamış taktiğimiz

• 6 adet kod ve 6 adet paket resmine 36 saat sonra sebepsiz red çözümü var mıdır

• Son attığım fişi neden reddedildi?? Kafanıza göre kimisine onay veriyorsunuz kimine ret , sizi şikayet edeceğim, kampanya yapıp insanları mağdur ediyorsunuz , nasıl bir ekibiniz var , neye göre ret yedik , bu durumdan bir çok arkadaşım da mağdur, yazıklar olsun.

benım ret bu mesajdan sonra duzetıldı , onaylandı

• Akşam üstü ilk defa 3 kod girdim 2 tanesi onaylanmis, 1 tanesi beklemede duuruyor..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.