Bir kod lazım markete gidecek olan varsa yardımcı olabilir mi ücretini göndereyim. 1 eksiğim kaldı çevrede bitmiş hep. |
Bildirim
Bir kod lazım markete gidecek olan varsa yardımcı olabilir mi ücretini göndereyim. 1 eksiğim kaldı çevrede bitmiş hep. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yerel market zincirlerine bakın, bir çok yerde satışta şu an. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 28 Eylül 2024; 17:45:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 28 Eylül 2024; 20:54:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek ürünün fotosunu 3 kere çektim sorun çıkmadı🙂. 3 ürünü yan yana koyup çektiyseniz olmayabilir. Her kod için bir ürünün fotoğrafı olması lazım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 29 Eylül 2024; 21:31:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
paketin fotosonu keki yidikten sonra mı yoksa yimeden mi çekiyorsunuz? :() |
diğer kampanyalar çalışıyor ama kanky ye girince uygulama çoküyor :))) hay ben sizin yapacağınız kampanyayı ....... |
Aynisi bende de cikti sanki biri isirmis gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kutunun hepsini aldığım için sonraki pakette ısırılmış gibi eksik kek çıktı. Kimsenin hakkına girmemiş olduk |
ÇEK kazandır adı DELİ eder adamı , yeni tanışanlar alışın keki aldırıp kuponda vermez boyle iade edilmesin diye poşetide açtırıyorlar |
Kalite kontrol yapmışlar senin keke hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |