Şimdi Ara

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
872
Cevap
29
Favori
48.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefona A101 uygulamasını yükleyin veya A101 web sitesi üzerinden konum bilgisini alıyorsa oda olabilir.. Daha sonra a101 kapida arama kısmına 12x0.5 için 13002308 yazın. Ürüne tıklayın. Sonra mağazada bula girin. Yakınlardaki muhtemel stoklu a101 leri görebilirsiniz. Ben 3 yere gittim birinde buldum.

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlut_204 -- 15 Temmuz 2024; 20:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

A101 fişi bilgi fişi olarak verdi. Bende fatura olarak çıktısını aldım. Öyle gönderdim. Gönderirken en koyu şekilde çıktı alın. Diğer türlü okunmuyor hatası veriyor

• mevlut_204 kullanıcısına yanıt

Bende de A101 bilgi fişini 3 kere kabul etmedi. 4. defa aynı fişi gönderdim, kabul etti.

• mevlut_204 kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ediyorum.ama İstanbul Anadolu yakası için bulunmuyor görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motokops M kullanıcısına yanıt
    İlk önce prodan düşüyor sonra kalan normal bakiyeden.

• Yakındaki ŞOK markete gidip 1 tane alıp denemek ve bu işin olayı nedir tam anlamak için alayım dedim. Ancak ürün kodu kampanyanın detayında olan ile aynı değil. ŞOK marketten bunu alsam kabul edilir mi alan var mı acaba?

Bir de aldıktan sonra fişi gönderince çark çevirme hakkı kazanıyoruz anladığım kadarıyla. Çıkan TL'yi Migros mu A101 mi yoksa ŞOK market olacağını nasıl belirliyoruz aydınlatabilir misiniz :)

• Barkod fişte yazmıyor 6x1.5 yada 12x0.5 olması yeterli.
    Şokta kaç para su?
    Çarkı çevirdikten sonra tutar çıkıyor 50-100 gibi daha sonra çıkan tutar kadar a101-şok-migros-opet gibi çek seçebiliyorsun sana bırakıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metro dan alan oldu mu? Sistem kasa fişini kabul etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt

Sanırım 40 liraydı hocam. Gündüz gitmiştim şimdi yazmaya fırsat oldu o yüzden yanlış da söylemiş olmayım. 35-40 lira arasıydı :)

diğer bilgiler için teşekkürler yarın alıp bi deneyeceğim

• Bu aksam A101 den ilk kez aldım 6 lı 1.5 lt olandan. Fiş biraz silik çıkmış ret yedi. E arşivden alıp ekran görüntüsü attım. Ekrana görüntüsü kabül değil dediler. Nasıl yapacağız?

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt
    Yazıcın yoksa iadeden başka yapacak birşey yok.

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt

Tablet varsa yatay olarak faturayı açıp fotoğrafını çekin yoksa çıktı almanız lazım. Monitörden çekimlerde çoğunlukla red yiyor

• redali kullanıcısına yanıt

Tablet yok hocam. Yarın fatura çıktısını alıp gönderip. Şansımı deneyeyim. Resim çekmesi bir felaket bir uygulama kameradan ses çıkartıyor bulanık çekiyor vs.

• Hypericum kullanıcısına yanıt

Çıktı alıp denerim hocam, Olmadı soğuk sÇek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su oğuk içerim

• Adam başka bir platformda bu kampanya ile 30 liraya 10 litre suyu mal etti diye seviniyor. 5 lira kazanç için bidon bidon su taşımış, ölücülükse tebrikler değilse daha da tebrikler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 16 Temmuz 2024; 8:53:34 >
  • Mini sürümde 19 sayfa olmuş konu,demek ki kaçırdığım bir fırsat var burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Temmuz 2024; 9:6:20 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

her tarafı suyla doldurduk üstüne para aldık kaçırmadın da ne ettin hocam :)

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

ben E-Arşiv fatura gönderdim.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Hocam demin şöyle bi baktım da.. bölgemdeki a101 lerde ,erikli diye ürün bile yok

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

geçen hafta gelmeye başladı aslında öncesinde de yoktu bende işe gidip gelirken denk gelen a101lerden topluyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.