Şimdi Ara

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
872
Cevap
29
Favori
48.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MaşAllah 700, 400 duymamıştım hiç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

ya ben çek kazandan daha fişi çekemiyorum nasıl yaptınız siz? buton çalışmıyor?

• redali kullanıcısına yanıt
    Ben de 100 üstünü göremedim 70kolide.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    ŞOK markette 1.5L Erikli'nin tanesi 20 liraymış. 6 tanesi 120 lira olacağından direkt çıktım A101'e gittim.

2 adet 6x1.5L aldım 50'şer liradan. Fişleri garanti olsun diye ayrı ayrı aldım. Belki tek fişte 2x yazınca da kabul ediyorlardır onu bilmiyorum. Ben garantiye aldım bilmediğimden.

Fişleri doğrudan yükleyince kabul etmiyorlar. Bu yüzden https://fatura.a101.com.tr/ üzerinden fişe ait faturayı aldım. Laptop'un ekranı çekip yolladım. (Ekranı masaya yatırın yoksa fotoğraf çekme tuşu aktif olmuyor.)

İki ayrı fişi de gönderdim bu şekilde 1 kere red geldi tekrar denedim çark hakkı verdi. 2 kere çevirdim 50 TL + 100 TL geldi onları da A101 kuponu yapıp 3 daha alır bırakırım çok uğraştırıyor.

Kuponun birini hala A101 markete çeviremedim hata da atmıyor uygulama ama çevirmiyor da. O da dönüştürülünce 100 liraya 36L su almış olacağım. Yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 17 Temmuz 2024; 1:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikotti kullanıcısına yanıt

Zaten 1,5 litrelikten tek tek 6 tane alınca kampanyalı ürün olarak saymazdı herhalde.

Hocam bu konuda emin misiniz 10 tane aldım. Eğer böyle ise bundan sonra ki çekleri opet olarak alayım

• E006 E kullanıcısına yanıt
    O şekilde değil hocam. 6x1.5L toplu satılandan iki tane aldım ya, birini ayrı okutup ödeyip fiş aldım, sonra diğerini okutup ödeyip fiş aldım. Her fişe 1 çark hakkıdır belki diye düşünerek yani.

Bilmiyorum bende çıktı nasıl çıktıysa. Bu tür şeylerde şansım olmaz normalde

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su

Bana 2 kere 100 verdi a101 hediye çekini vermiyor sistem. Bende migros aldım mecburen. Sadece 100tllik sistemde sıkıntı var a101 çeklerinde

www.sokmarket.com.tr
    Erikli 1,5lt 6 al 5 öde - Cepte Şok
    https://www.sokmarket.com.tr/erikli-1-5lt-6-al-5-ode-p-53288

Bu ürün varmış 41.5 tl. Ben daha bakamadım şoklara. Eğer bulabilirseniz en uygunu bu görünüyor

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Yazdım desteğe mail atmışlar çözmeye çalışıyoruz gün içinde yine deneyin diye, bi kaç gün beklerim olmazsa Migros alırım artık bende

• JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam kasaya sormadım toplu fiyatını etiket olarak sadece tekli fiyatı yazmışlar. Onu da 20 lira görünce uzaklaştım direkt

• Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su Migros kodu aldım böyle hata veriyor

• Merhaba, az önce çarkı 2 defa çevirdim. Bir 50 bir de 100 çıktı.
    A101 50 TL dijital kodu online da geçerli yazıyor ama kullanamadim. Detaylı bilgi nereden bulabilirim? Sadece mağazalarda mi geçerli?

• shimera7777 kullanıcısına yanıt

Buton nasil çalışmıyor? Az önce kampanyaya yine katıldım. Fişi ilk gönderim de kabul etmedi, tekrar gönderdim kabul edildi. Kampanya sayfasına girince ortada fiş çek tık aktif oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Bilmiyorum bende çıktı nasıl çıktıysa. Bu tür şeylerde şansım olmaz normalde

Tebrik ederim hocam ilk oldunuz sanırım darısı herkese

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

kabul etmedi benim e arşiv faturayı illa print edfip onun fotusunu çekeceksin diyor

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Çıktı almadan olmaz, ben çıktı aldığım halde 4-5 defa resim çektim. Destek ekibine yazdım. Sonra kabul edildi.

• Merhabalar, kampanyaya herhangi bir katılım sınırı vs bulunuyor mu kac paket alabiliyoruz mesela

• hep 50 çıktı bugün

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.