Şimdi Ara

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
29
Favori
48.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opet Puan olarak talep edip puanı yüklenen oldu mu, ben bir hafta önce opet çek istedim halen gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: artçı

onur market varsa en güzeli ve stoklusu onur hocam şuanda indirimde hem 6x1.5 55 tl

Yakınlarda onur market yok. Arada kalmış bir migrosta 3 paket buldum. 50 50 100 çek çıktı. Şöyle bir 700 beklemiştim çıkmadı. Suyun tadını da beğenmedim arıtma suyu gibi tadı var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eltürco kullanıcısına yanıt
    Şu bende beğenmedim Bursalı olarak Erikli tadını bildiğimden eski tadı yok kuyu suyu tadında
    Kampanya olmasa asla almam yarı fiyatina Abant çok daha lezzetli

• beyazgüvercin1907 B kullanıcısına yanıt

earşiv faturası var bende

• henüz fişi çekme aşamasına gelemedim fişi çek butonununa basınca hiçbişi olmuyor

• akın zamanda çek kazanı kullanabilen var mı

• müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor hata veriyor.........................

• fuat6678 F kullanıcısına yanıt

nasıl yaptınız ben çek kazanı yapamadım?

• shimera7777 kullanıcısına yanıt

Sizin telefondan dolayı sıkıntı var sanırım çek kazan uygulamasına girince ana sayfadaki erikli kampanyasına tıklayıp sonra fişi çeke tıklıyorsun kamera açılıyor çekim yapabilmek için telefon yere doğru tutman gerekiyor dikey çekime müsade etmiyor bunlara rağmen yapamıyorsanız dm'den faturayı gönderin sizin yerinize halledeyim bir kaç arkadaşın işlemine yardımcı oldum sizinkini de yapayım

• aynı fişte kampanyalı 2 ürün varsa ayrı ayrı katılabilir miyiz? (erikli ve duru mesela). ayrı fiş alma imkanı yok.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    2 kampanyaya aynı fişi ayrı ayrı yükleyerek katılabilirsin sorun olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A101 çeki alırsak kasada kullanılabiliyor mu arkadaşlar

Bir de yemeksepeti marketten alıp deneyen oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 17 Temmuz 2024; 15:53:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt
    Kasada geçiyor tek fişte toplu kullanabilirsin

• shimera7777 kullanıcısına yanıt

E-Arşiv faturanın çıktısını alın, kampanya sayfasında uzun fiş alanına tıklayın. sonra resmini çekin.

eğer resim çekme sorunu var ise, uygulamada sıkıntı olabilir.

• erturkmen kullanıcısına yanıt
    Bende bunu soracaktım hâlâ opet puanlarım yüklenmedi

• Direkt marketten aldığım fiş ile 3-4 kez deneyince birinde kabul ediyor. Çıktı alacak olan arkadaşlar fişle bi kaç kez denesin. Ben çıktı almadım hiç direkt fişle kazandım çarkları. Evinde yazıcı olmayanlar için çile bu çıktı işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 17 Temmuz 2024; 18:43:25 >
  • eerdoan E kullanıcısına yanıt

Ben ÇekKazan uygulamasından çoğunlukla farklı kampanyalarından da Opet puan alıyor ve kullanıyorum uzun zamandır. 5-6 gün önce Maylo/Sofia kağıt ürünlerinden eklediğim fiştede Opet seçmiştim onun puanı yüklendi hemen 150 Opet puan, ancak Erikli su kampanyasından 2 tane 50 puan maylodan önce çıkmasına rağmen henüz yüklenmedi. Bazen 7-10 gün sürebiliyor ama şimdiye kadar yüklenmeyen Opet puanım olmadı. Erikli kampanyasından belki opet seçimi fazla gittiğinden yoğunluk vb. şekiller yaşanmış olabilir bundan dolayı geciliyor olabilir. Sahsen bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Az önce Migros sanal marketten gelen siparişimde 1.5lt lik paket vardı faturasını çıktı aldım yolladım 100 çıktı çarktan onuda opet seçtim, kendi adıma konuşacak olursam aciliyeti olmamakla birlikte bir hafta on gün içinde yükleneceğini düşünüyorum.

• Eylül ayında kadar bu fiyatlar ve bu kampanya devam eder inşallah

• ikotti kullanıcısına yanıt

Dosya ekleme olsa sistemde faturayı pdf olarak eklenip gönderilir.

Gerçi uygulama çok dandik. Stabilliği de kötü. Bir kaç iyi yazılımcı arkadaş bundan daha iyi uygulama çıkartır. Şimdilik iş görsün yeterli

• ichimonjee İ kullanıcısına yanıt

Denedim kabul etmedi, çok saçma

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.