Şimdi Ara

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
29
Favori
48.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bizde arıtma yok. 5 er lt lik alıyorduk böyle daha ekonomik olduğundan uğraşıyoruz yoksa taşıma merakımızdan değil.

• ichimonjee İ kullanıcısına yanıt

desteğe yazdım olumsuz cvp verdiler mecburen dediğiniz gibi iade edip tekrar alacaz.

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    O para kaç para peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana adil kullanım vs 10 gün incelenecektir çıkıyor hep neyin nesidir bu sebep ne olabilir.

• Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su sözde memnuniyetim için kabul edilmiş ne saçma bu iş pahalıya şu alıyoruz kampanya için fiş beğendiremiyoruz beyefendilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 18 Temmuz 2024; 14:14:48 >
  • amisos55 kullanıcısına yanıt
    Aynı fişi gönderince oluyor fiş hatalı olunca tekrar gönderince böyle sıkıntı çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 kere alışveriş yaptım, banka kampanyası cashback vs derken toplam 690tl harcadım.
    900tl(100+100+100+50+50+50+100+200+100+50) opet yakıt kazandım insallah yüklenirse tabi :)

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 18 Temmuz 2024; 15:7:15 >
  • arkadaşlar onur marketten su alırken QR ödeme soran oldu mu acaba? vodafonepay 500/100 kampanyası parçalı şekilde ödenebiliyor..

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Uygulamada yetkim olsa böyle üslup sorunu olan tipleri banlardım

• E006 E kullanıcısına yanıt
    2 kere farklı şekilde anlattım müşteri temsilcisine hâlen aynı cevabı alıyorsam benim suçum nedir sayın hocam ek olarak bir fişi 5 kere göndererek onay alabiliyorum o uğraşa rağmen müşteriyi iplemiyorlar. Siz sorun yaşamıyorsunuz veya yaşıyorsunuz ama çözülüyor diye başkalarının sorunları çözülmüyor bilginize sunarım aynı zamanda ben orada firma ile konuşuyorum müşteri temsilcisi de firmayı temsil ediyor.

Ek: Son zamanlarda birçok kurumun müşteri temsilcisi ile gelmeyen ödüller için iletişime geçtim sistem düzgün işlemiyorsa firmanın suçudur ben de biliyorum müşteri temsilcisinin de Allah'ın bir kulu bir emekçi olduğunu
    Ek 2: Yanlış anlaşılmasın benim sorunum firma politikaları ile zorlamasam pahalı suyu aldığımla kalacağım.

Ek 3: Hakaretinizi size geri iade ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 18 Temmuz 2024; 17:7:13 >
  • Bugun öğleden sonra çark çeviren oldu mu hala 50 mi geliyor?

• 5 adrt 6lı 1,5 lt siparişimi adil kullanım vs gibi saçma sapan bir şekilde iptal ettiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ichimonjee İ kullanıcısına yanıt

az önce aldım 8 adet 2 adet 700 400 200 100 50 hrepsi geldi

• 3. Fiste adil kullanim vs diye onaylamadiya saka gibi katilim siniri belirtilmemis detaylarda

• lifees1978 L kullanıcısına yanıt

ne adili hocam ben 1 haftadır nerdeyse hergün 8 er alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

• artçı kullanıcısına yanıt

Hocam sizde de 50'ler çoğaldı mı? Ağırlıklı olarak kaç TL çıkıyor?

yukarıda yazdım ya bugün cıkanları hocam. ilk defa iki tane 700 400 200 100 50 geldi bugün

normalde heo 50-100 geliyordu

• artçı kullanıcısına yanıt

sanaldan aldıysa ondan iptal olmuştur yani market iptal etmiştir

bugün bonkör baya 4 adede 2*200 2*50 çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 18 Temmuz 2024; 20:3:38 >

bugün 50 çıktı bana

• lifees1978 L kullanıcısına yanıt

Tek fişte 10 üzerine bize de aynı mazeret iptal edip 6 6 kestirdik fişi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.