hocam bizde arıtma yok. 5 er lt lik alıyorduk böyle daha ekonomik olduğundan uğraşıyoruz yoksa taşıma merakımızdan değil. |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (25. sayfa)
-
-
desteğe yazdım olumsuz cvp verdiler mecburen dediğiniz gibi iade edip tekrar alacaz.
-
O para kaç para peki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana adil kullanım vs 10 gün incelenecektir çıkıyor hep neyin nesidir bu sebep ne olabilir.
-
-
Aynı fişi gönderince oluyor fiş hatalı olunca tekrar gönderince böyle sıkıntı çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
arkadaşlar onur marketten su alırken QR ödeme soran oldu mu acaba? vodafonepay 500/100 kampanyası parçalı şekilde ödenebiliyor..
-
Uygulamada yetkim olsa böyle üslup sorunu olan tipleri banlardım
-
2 kere farklı şekilde anlattım müşteri temsilcisine hâlen aynı cevabı alıyorsam benim suçum nedir sayın hocam ek olarak bir fişi 5 kere göndererek onay alabiliyorum o uğraşa rağmen müşteriyi iplemiyorlar. Siz sorun yaşamıyorsunuz veya yaşıyorsunuz ama çözülüyor diye başkalarının sorunları çözülmüyor bilginize sunarım aynı zamanda ben orada firma ile konuşuyorum müşteri temsilcisi de firmayı temsil ediyor.
Ek: Son zamanlarda birçok kurumun müşteri temsilcisi ile gelmeyen ödüller için iletişime geçtim sistem düzgün işlemiyorsa firmanın suçudur ben de biliyorum müşteri temsilcisinin de Allah'ın bir kulu bir emekçi olduğunu
Ek 2: Yanlış anlaşılmasın benim sorunum firma politikaları ile zorlamasam pahalı suyu aldığımla kalacağım.
Ek 3: Hakaretinizi size geri iade ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 18 Temmuz 2024; 17:7:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugun öğleden sonra çark çeviren oldu mu hala 50 mi geliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 adrt 6lı 1,5 lt siparişimi adil kullanım vs gibi saçma sapan bir şekilde iptal ettiler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce aldım 8 adet 2 adet 700 400 200 100 50 hrepsi geldi
-
3. Fiste adil kullanim vs diye onaylamadiya saka gibi katilim siniri belirtilmemis detaylarda
ne adili hocam ben 1 haftadır nerdeyse hergün 8 er alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
-
Hocam sizde de 50'ler çoğaldı mı? Ağırlıklı olarak kaç TL çıkıyor?
yukarıda yazdım ya bugün cıkanları hocam. ilk defa iki tane 700 400 200 100 50 geldi bugün
normalde heo 50-100 geliyordu
-
sanaldan aldıysa ondan iptal olmuştur yani market iptal etmiştir
bugün bonkör baya 4 adede 2*200 2*50 çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 18 Temmuz 2024; 20:3:38 >
bugün 50 çıktı bana
Tek fişte 10 üzerine bize de aynı mazeret iptal edip 6 6 kestirdik fişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X