< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (26. sayfa)
-
-
Bugün 7 tane 50 tl çıktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baska telefom bu kez 2. Fiste adil kullanim deyip red etti a101 deki sular 1 ay kalmis tarihi iade etcez herhalde onaylamadilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OPET çekler birleşiyor mu
Benim migros moneypay hakkım doldu
bu kampanyadan daha yüklenmedi ama öncekilerde hep birleşti
-
Her fişin sistemde eşleştiği bir TL tutarı mı var acaba yoksa art arda çevirdikçe yüksek TL gelme ihtimali mi artıyor ya da belli bir saati mi var yoksa tamamen şans mı? Daha fazla fayda sağlamak için bunların analizini de yapmak lazım
vardır bir algoritması. çok çözülecek bir şey değil gibi.
-
yok hocam bugün 8 tane aldım ilk 700 tl ile başladı sonra 400 sonra yine 400 sonra 200 sonra 4 tane 50
-
Çok iyi bu 700 ile 400 çıkanlar şuana kadar 70 tane çevirmişimdir 200 üstü görmedim şans işi artık
-
keşşşşkeee benim olssssa
-
Olur hocam kem göz etme:)
Geçen bende bize denk gelmiyor diye yakinmistim gelen arkadaşa dün 700 400 200 ne varsa combo yaptik:)
Geçen hafta kazandıklarımı migros çeki olarak moneypay e yüklemiştim birleştirmek için ama bugün kullanmak için baktığımda göremiyorum.
Benzer bir sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?
aynı şekilde bende de sorun var düzeltilir umarım
-
Genel sorun var yine bir şeyleri değiştirir migros.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Temmuz 2024; 10:1:13 >
Selamlar en uygun nereden alınıyor şuan erikli sular ? Banka kampanyası vs kombolar var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Opet benzin puanı yüklenen oldumu ?
Getirden aldığım ürün kampanyaya dahil olmadı. Getir fişimde tam açıklama yazmadığından. Getirden su alacaklara hatırlatayım dedim.
Diğer çek kazan kampanyalarından kazandığım opet puanlarım yüklendi ancak Erikli su kampanyasından henüz yüklenen puanım olmadı. Getir ile ilgili daha öncede bilgi vermişlerdi , belirtildiği gibi getir den yapılan alımlar fişin uygun olmaması sebebiyle onaylanmıyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X