az önce onur marketten 8 paket daha aldım 2 tane 100 6 tane 50 verdi. Biz anca rüyada görürüz 400*700 :(( |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (24. sayfa)
-
-
Ben yeni görüyorum nedir diye 1 hafta önceden okumaya başladım ama sonuna gelene kadar kampanya bitecek diye en son sizin msji görüp yazdım 400-700tl opet, migros ceki mi alıyordunuz bitti mi artık hiç bulaşıp macera aramayalim mi? 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
400 700 çıkan nadirdir. genelde 50, bazen 100. sanırım 20 deneme oldu 50-100 hepsi buna da şükür diyelim sular beleşe geldi
-
Antalya konyaaltında oturuyorum, bakmadığım bir yer kalmadı, hiçbir yerde yok. Migrosta var sadece o da 75 tl. Nereden bulacam ben bunu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyi arıyorsun toprağım ben de 5m yakını oturuyorum kazançlı bir iş ise el atacağım daha yeni gördüm tabi kalanı dibini kaşıklayacagiz 🙂
Gerçekten öyle, bi kaç açık keşfettim ayak üstü onları bildirdim. Duyulsa anası ağlatılır uygulamanın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hata nedir? Ben daha önce 4-5 taneyi bile tek fişte yapmıştım.
sabah sabah 5 çark hakkıma da 50 tl verdi
-
Karaktersiz a101 6x1.5 suları 59 TL yapmış. İnsanlar çok alınca hemen yapıştır zamı. Aylardır o sular orada duruyor kimse almıyor. Bir yerde 8 tane buldum kasada 59,90 olunca bıraktım. İki tane aldım sırf nefsimi kör etmek için. Çarktan 2 tane 50 TL çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 18 Temmuz 2024; 9:32:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim baktığım a101 lerde hiç erikli yok. 59,90 da olsa almaya değer,bence. en kötü 50 TL çıkar. 6 tane su 10 TL ye gelir. Ben migrostan 75 TL den aldım. (6*1,5 LT). suyun tadı hoşuma gitmediği için 2 paket aldım. bir tane 100 TL bir tane de 50 TL çıktı. suların parasına denk geldi.
3 harfli marketler ucuz sattığı sulara da zam yaptı. en ucuz 1,5 LT su 6 TL oldu,galiba.
-
Bu sabahki 6 hakkıma da 50 lira çıktı. Avantajı azalıyor.
-
A101 çekine dönüştürmüyor
Stok bitmiştir. Desteğe yazın cevap veriyorlar yarın yüklenecek vs diye
Stok sorunu olduğunu bilmiyordum, teşekkürler.
onur markette ne kadar acaba? dün ben gittimde bitmiş sular.
kaçlıktan aldınız? fişte detaylı yazıyor mu?
birde bizim burda seç market var ama sorduğumda fişte detay yazıyor mu emin olamadığımızdan bulaşmak istemedim.
-
1.5*6 55 TL hocam
tek fişte iki ayrı kampanyalı ürün varsa kabul etmiyorlar, kampanyalar birleştirilemez yazıyormuş. ulan birleştirmiyoruz aksine ayırıyoruz.
-
Ankara'da a101 lerde var mı erikli su? Alan oldu mu hiç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam daha önce çok defa tek fişi farklı kampanyalara yükledim sorun çıkmadı hiç.
Tekrar yükleyin hata verirse desteğe yazın yine olmazsa son çare geçmeyen ürünü iade edip tekrar almak.
ne su taşıma meraklısı varmış ne güzel erikli suları erittiniz adamlar başka türlü satamayacaktı kim verir suya o parayı herkesin evinde arıtma var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X