Saçma bir şey bu faturaların neyini kontrol ediyorlar anlamıyorum hepsi efatura girip rahatlıkla erişebiliyorlar sahte fatura yapsa yazıcıdan çıktı aldı diye geçirecekler herhalde saçma sapan iş |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (29. sayfa)
-
-
Bu fatura e arsiv den nasil ulasicam bir turlu yapamadim yardimci olurmusunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam tekrar yükledim yine reddettiler adil kullanım diye
Bugün en uygun nerede 6x1.5 su alacağım 10 paket
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim market, onur market, heybem 50-60 tl
Carrefour, migros, metro 75tl
A101 59 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A101de yok bu sıcakta a101 marketlerde dolaşmayın bence. Benim gittiğim marketlerde yoktu. 100 marketin belki 10 marketinde falan vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 20 Temmuz 2024; 10:5:43 >
Bulunduğum bölgede bi markette buldum deposunda iki palet daha varmış her gün 10 ar adet alıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Carrefoursa'da böyle bir ibare var. 6 al 5 öde falan diyor.
Bu ürünü CarrefourSA reyonlarında en hesaplı yöntemler ile bulabilirsiniz.Erıklı 1,5 Lt 6 Al 5 Öde ürününü içecekler reyonu içerisinde, sular arasında bulabilirsiniz. Hesaplı olarak sizlere sunulan bu ürün içerisinde 6 adet 1,5 lt su bulunmaktadır. Avantajlı indirimi ile bu ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
Mecburen migrostan alıcaz diğer marketler yok bu şehirde :)
Aynı gün içinde kabul etmeyebilir. Akşam veya yarın tekrar denersiniz. Başka çözümü yok. Benim de öyle diyordu. 2-3 gün sonra tekrar denedim kabul etti. Ama her türlü kabul ediyor yani. Sıkıntı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 20 Temmuz 2024; 10:21:59 >
Ben adil kullanımdan dolayı reddedildikten 10 dk sonra tekrar yüklediğimde kabul etmişlerdi. Kesin kuralları yok.
-
Migrosta da kalmamış olabilir. Migros sanal mağazadan kontrol edin. Şu an 6x1.5 gözükmüyor
Teslimat adresine tıklayıp mağazadan alacağım kısmından kontrol edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 20 Temmuz 2024; 10:39:59 >
Aynen. Uygulama dandik ama iş görsün de napıyorsa yapsın.
Migros Hemen'den bişeyler söylemiştim az önce kahvaltılık vs. yanınada 1.5LTx6 ekledim geldi. Kampanya baskısıda var üzerinde, önceki aldıklarım normal erikli baskılı paketlerdendi. Ankara. Edit: faturayıda çektim gönderdim, 100 çıktı, öncekiler gibi opet puan seçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 20 Temmuz 2024; 11:7:39 > -
Kampanya baskısı da yapmışlar ama herkes bizim gibi ciddiye almaz. :):):):)
Migros hemende normal fiş veriyor mu?
Niye böyle bir kampanya yaptılar anlamadım. Hee alışverişte biz karlı çıkıyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: ririii
Kampanya baskısı da yapmışlar ama herkes bizim gibi ciddiye almaz. :):):):)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sponsor destekli opet migros a101 şok market büyük markalar ve erikli su ve çekiliş uygulaması. Çok firma işin içinde normaldir. Hepsi burada bile var. Bilgilerimizi topluyorlar reklam yapıyorlar. Ürünlerini denetiyorlar vs vs büyük proje. Senin benim 50 tl aldığımız çeke kimse bakmaz. Suyun maliyeti ne kadar adamlara? Bugün 950 tllik su aldım 900 tl de çek aldım :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X