< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 20 Temmuz 2024; 16:7:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 20 Temmuz 2024; 16:7:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
başka çaren yok bende bıkmıştım kırtasiyeden 1 tl ye çıktı aldım hepsi kabul oldu. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstanbul için yazdım zaten orayı kargo ile maliyet katlanır... Metro market bakabilirsiniz 4 adet üstünde 56₺ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Temmuz 2024; 16:47:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiziki mağazalarda da geçerli mi acaba bu fiyatlar hocam bilginiz var mı? Bunun haricinde tek fiste 8-10 paket alsak 8-10 tane çevirme hakkı veriyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
olmaz money ile bile olmuyor |
nasıl olmuyor migrosta 0.01 kuruş olan fişi dahi kabul ettiler aynı şekilde a101'de kullandım 3tl tutarlı fiştede sıkıntı olmadı |
kabul etmediler benim 3 defa yolladım cevabıda atarım buraya mailde attım money ile odememi iptal edip kartla almak zorunda kaldım |
Geçerli... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |