Şimdi Ara

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
27
Favori
48.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben yirmi kere cark cevirdim, 500 harcadim 750 kazandim diyen andavallar sagolsun, yakinda cekkazam da biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çark'ta şuan 50 çıkıyor ama hata oluştu diyor, bazen böyle oluyor birkaç saat sonra tekrar deneyince düzelmiş oluyor. Bekleyelim bakalım, daha yüksek çıkar belki ama hatada oluşsa ne çıktıysa sonrasında da onu veriyor zaten  

• 50 ye döndü sürekli

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

hocam böyle olduğu zaman en altta ki çarktan başlayın çevirmeye düzelme ihtimali var, ben böyle aşıyorum:)

• A101 e arsiv fatura yazan fiste bilgi fişi yazmamasina rağmen
    bilgi fişi yazıyor diye red veriyor oysa ki fisin hic bir yerinde böyle birşey yazmıyor. 7-8 kez yükledim hep aynı sorun. Arşive girip çıktı alıyorum ona da adil kullanım diye red veriyor. İlla zora sokacaklar hic mi düzgünce stressiz kaymak gibi bir kampanya olmaz arkadaş.

• Zor da olsa sabah sabah kabul etti a101de 40 liralık 12*05 sulardan bulmuştum 23 tane aldım farklı farklı fislerde hepsine 50₺ çıktı. Artık kampanyayı cark yerine 50tlye cevirseler de uğraşmasak bari çark filan.

• krc58 kullanıcısına yanıt

50 çıktıysa süper. Daha 10 çıkacak.

• fuat6678 F kullanıcısına yanıt

hala daha katılım sağlayamadım, çek kazan uygulaması tam bir saçmalık!!!!

• redali kullanıcısına yanıt

günlerdir deniyorum nafile kesinlikle çek kazan sinir bozucu bir uygulama müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Yeni haftaya çarktan neler ile başlanacak bakalım merakla bekliyorum..

Migros'da 1.5lt paketler normal fiyatına döndüğünden artık almayacağım. Çağdaş marketlerde bir türlü bulamadım yakınımdaki 3-4 marketinde de erikli paketli su yok. Diğer marketlerde de denk gelmedim. Migros tekrar bir indirim yaparsa tekrar değerlendiririm sanırım.

• ya bu a101'den alınan fişleri çıktı almadan kabul ettirmenin yolu yok mu? evde yazıcım yok. fatura falan göndersem mail adreslerine onu da okurlar işleme alırlar mı kaç gün geçer. yorumları okudum ama güncel bir bilgi var mı?

• freeagle kullanıcısına yanıt
    Bilgi fişi vermeyen a101den su almak. Evde yazıcı yoksa kırtasiyede var. Bu şekilde çıktı alınsa bile adil kullanıma takılmak olası. O da ne zaman kabul olursa tekrar tekrar denemek gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kim market fişini kabul ediyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gothamcity

kim market fişini kabul ediyor mu

1.5x12 kabul. 0.5x12 ret ediyor. Fiste sadece 0.5x yaziyor.

• Dün getirden 12*500 ml erikli su aldım, fişte erikli doğal kaynak suyu yazıyor diye kabul etmediler, itiraz ettim firma iç işleyişi diyip yine red verdiler böyle durumda ne yapmalıyım bilgili üstadlardan yardım, ben yine de son kez birşeyler yazdım şikayet edeceğim vs ama muhtemelen bunu da kabul etmeyecekler...

• bakin16 B kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda en az 2-3 defa uyardım getir faturayı eksik kesiyor kabul olmuyor diye geçmiş olsun.

• 50 den devam halen

• androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

Demekki o mesajı atlamışım, sağolun yine de cevabınız için. en son ekran görüntüsü, ürün resmi ve faturayla gönderin bakalım dediler belki kabul ederler.

• Bugun a101 12. 500 yükledim 50 geldi .

• Carrefoursa 6×1.5 litre 76 tl aldim 2 adet 50 tl verdi ikisinde de

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.