< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (42. sayfa)
-
-
Yunus Market'te 12li paket su vardı, 49.90₺ den aldım 2 paket. Fişi gönderdim fiş durumu onaylandı, çark henüz çevirmedim, son durum nedir 10₺ mi çıkıyor şuan? Yarın duruma göre marketten bir miktar daha alabilirim.
-
A101lere 6.1litre gelmiş 59 ama kabul ediyor ku suan? Edilen olmus da son durumu bulamadım. Gerçi 10adüştüyse gezip toplamaya değer mi düşünmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Ağustos 2024; 1:19:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağustos ayına girdikten sonra deneyen oldu mu? Ne kadar veriyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben deneyim diye sabah denedim 10₺ çıktı, sonra hata oluştu dedi. Ama görülen 10 verdiği yönünde, dünde aynı şekilde 10 verilmiş genelde.
-
10 tl veriyor
-
10 TL veriyor beyler almayın
10'a devam mı?
10 vermese güzellik yapsa max 50 verecek. Artık uğraşmaya, risk almaya değmez.
Sabah deneme için bir tane çevirmiştim 10 veriyor, 50 verse sürekli alırım, en azından zaten benzin alıyoruz benzin alana su bedava niyetiyle devam ederiz
-
Burada çeşme suyu çamurlu. Hiçbir şekilde içilmiyor ona rağmen 400'e yakın fatura geliyor. Çok pahalı. Bu yaz vakti su iyi fiyata geliyordu. 50 olsa tekrar yine stok yapacağım.
Fiş yükleme işlemini 5 gün içerisinde yapmanız gerekiyor arkadaşlar 10 çıkıyor diye yüklememezlik yapanlar varsa dikkat etsin 10 dan da olurlar sonra. Ayrıca kim çark çevirirse günlük yazarsa birbirine faydası olsun ona göre almaya devam ederiz
Carrofurda 6x1.5 76 filana düşmüş. Verin 50 de stoklayalim.
Cocukluk edip isin cilkini cikaranlar sağolsun, 500 tl lik dunaldim 750 tl kupon topladim diye yaziyorlar
50 TL versinler ya da erikli suyun fiyatını 40 TL ye düşürsünler. 34 TLye 10 litre assu alınıyor bimden
-
Hep 10 mu çıkıyor yahu neymiş diye ben de alaydım diyordum yine sömürmüşsünüz
Geçen peş peşe 4 tane 50tl çıkınca bıraktım.
Totalde banka kampanyaları vs dahil 1325tl harcayıp 1700tl yakıt kazanarak kampanyayı kapattım ben
-
Aferin cekkazan da öldü satende
çok önceden eklediğim fişe çarkı çevirmemiştim. şimdi çevirdim 200 tl verdi. bugün deneyebilirsem kim marketten su alıp deneyeceğim.
-
Kım markette su ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X