Şimdi Ara

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
32
Favori
48.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2024 ün en iyi kombosuna aday bir kampanya oldu haber verene teşekkürler.
    Kampanya süresi uzun bu şekilde tekrar denk gelir inşallah.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt

kombo güzeldi takip etmek lazım şuan migrosta 6x1.5L erikli 75,95 tl çıkan çeklerle alınıp şans denenebilir makul yine

• bana da 100 tl çıktı 4 adet ama migros hediye çekine çeviremiyorum dünden beri. olmazsa opet puana çevirmeyi denicem. opet puanları da tek seferde kullanabiliyor muyuz?

• merhaba. Sanal market siparişim vardı. E-Arşiv fatura çıktısı alıp resmini çektim. sistem red verdi. E-Arşiv fatura geçerli değil mi? İlle de Migros yazar kasa fişi mi gerekiyor.

• emembi E kullanıcısına yanıt

Migros 100 tl çeki yaptım ama migrosta hata veriyor kullanılmıyor bilginiz olsun,

Edit:dijital kod diye bir yer var oraya girmek gerekiyormuş. Kupon kodu yazanyer hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 11 Temmuz 2024; 11:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Uzun fiş seçeneği ile faturayı ikiye bölüp yakın çekim yapın.

• lecnotr kullanıcısına yanıt

Sanal markette kullandım sıkıntı yoktu Dijital Alışveriş Kodu kısmına giriliyor kalan kısmınıda moneypaye yükledim.

50-100 çekler için desteğe yazdım böyle döndüler

merhaba, teknik ekibimize durum iletilmiş olup, en kısa sürede sonuçlanacaktır. Lütfen ara ara tekrar deneyiniz. İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 11 Temmuz 2024; 11:7:57 >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 11 Temmuz 2024; 11:13:35 >
  • lecnotr kullanıcısına yanıt

öylede denedim olmuyor, yakın çekimde faturanın tamamı çıkmıyor.

• Bitti mi kampanya

• redali kullanıcısına yanıt

teşekkürler. faturayı ve üye bilgilerimi mail ile gönderdim. geri dönüş bekleyeceğim.

mailime cevap geldi. Bu şekilde yardımcı olamıyoruz, uygulama üzerinden destek talebi açmanız gerekir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 11 Temmuz 2024; 12:4:2 >

Tşkler yanlış yere giriyormuşum çalıştı, benim dikkatsizliğim..

1.5 litreliklerin fiyatı düşmüş 2 tane alınca 150 oluyor. Cazip olur mu hocam halen? Hep 50 lik çıkıyorsa pek cazip değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Temmuz 2024; 11:20:35 >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Şöyle olur cepten para verme önceden aldıklarından çıkan migros çekleriyle 2 adet alıp gönderip oynayabilirsin. Bana genelde 100+50 şeklinde çıktı bu şekilde yine bedavaya gelir ama çarkta 10 tl'de var çıkan oldumu görmedim henüz 50+50'de çıkabilir şans işi mevzu eldeki parayla değil gelen çeklerle oynamak :)

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

dün ben 10 adet aldım

4 200

4 100

2 50

cıktı. Hep 50 diye bişey yok hocam

• koc000 kullanıcısına yanıt

teşekkürler geçen gün birader sanaladan almış. onu gönderdim bakalım ne diyecekler

not : Değerli kullanıcımız; konu hakkında Uygulama-- Daha Fazla-- Destek-- Bize ulaşın bölümümüz üzerinden talep açarak destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

diye yazdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 11 Temmuz 2024; 11:55:8 >
  • bugün bu su mevzuu patlar 10 tl ler havada uçar çok dillenmiş dikkat etmek lazım arıtma oldugu için almadım riske girip işe giderken almak için fena değil miş bedavaya gelecekse

• artçı kullanıcısına yanıt

Tamam hocam sanal marketten geçeyim bir kaç adet sipariş o zaman. Suyun parası çıksa bile yeter bana, geriside şans artık. 6lı 1.5 litre paketten 3 tane alsam ayrı ayrı sanal market siparişlerinde çokmu oluyor diye düşünüyorum. Umarım getiren arkadaş sövmez arkadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Temmuz 2024; 11:49:12 >
  • avansas hesabı olanlarda bakabilir kişiye özel kodla gayet uyguna geliyor 555 lira.

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 11 Temmuz 2024; 13:19:32 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.