< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (8. sayfa)
-
-
kombo güzeldi takip etmek lazım şuan migrosta 6x1.5L erikli 75,95 tl çıkan çeklerle alınıp şans denenebilir makul yine
-
bana da 100 tl çıktı 4 adet ama migros hediye çekine çeviremiyorum dünden beri. olmazsa opet puana çevirmeyi denicem. opet puanları da tek seferde kullanabiliyor muyuz?
-
merhaba. Sanal market siparişim vardı. E-Arşiv fatura çıktısı alıp resmini çektim. sistem red verdi. E-Arşiv fatura geçerli değil mi? İlle de Migros yazar kasa fişi mi gerekiyor.
-
Migros 100 tl çeki yaptım ama migrosta hata veriyor kullanılmıyor bilginiz olsun,
Edit:dijital kod diye bir yer var oraya girmek gerekiyormuş. Kupon kodu yazanyer hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 11 Temmuz 2024; 11:18:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun fiş seçeneği ile faturayı ikiye bölüp yakın çekim yapın.
Sanal markette kullandım sıkıntı yoktu Dijital Alışveriş Kodu kısmına giriliyor kalan kısmınıda moneypaye yükledim.
50-100 çekler için desteğe yazdım böyle döndüler
merhaba, teknik ekibimize durum iletilmiş olup, en kısa sürede sonuçlanacaktır. Lütfen ara ara tekrar deneyiniz. İyi günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 11 Temmuz 2024; 11:7:57 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 11 Temmuz 2024; 11:13:35 > -
öylede denedim olmuyor, yakın çekimde faturanın tamamı çıkmıyor.
-
Bitti mi kampanya
teşekkürler. faturayı ve üye bilgilerimi mail ile gönderdim. geri dönüş bekleyeceğim.
mailime cevap geldi. Bu şekilde yardımcı olamıyoruz, uygulama üzerinden destek talebi açmanız gerekir diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 11 Temmuz 2024; 12:4:2 > -
Tşkler yanlış yere giriyormuşum çalıştı, benim dikkatsizliğim..
1.5 litreliklerin fiyatı düşmüş 2 tane alınca 150 oluyor. Cazip olur mu hocam halen? Hep 50 lik çıkıyorsa pek cazip değil gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Temmuz 2024; 11:20:35 > -
Şöyle olur cepten para verme önceden aldıklarından çıkan migros çekleriyle 2 adet alıp gönderip oynayabilirsin. Bana genelde 100+50 şeklinde çıktı bu şekilde yine bedavaya gelir ama çarkta 10 tl'de var çıkan oldumu görmedim henüz 50+50'de çıkabilir şans işi mevzu eldeki parayla değil gelen çeklerle oynamak :)
-
dün ben 10 adet aldım
4 200
4 100
2 50
cıktı. Hep 50 diye bişey yok hocam
-
teşekkürler geçen gün birader sanaladan almış. onu gönderdim bakalım ne diyecekler
not : Değerli kullanıcımız; konu hakkında Uygulama-- Daha Fazla-- Destek-- Bize ulaşın bölümümüz üzerinden talep açarak destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
diye yazdılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 11 Temmuz 2024; 11:55:8 > -
bugün bu su mevzuu patlar 10 tl ler havada uçar çok dillenmiş dikkat etmek lazım arıtma oldugu için almadım riske girip işe giderken almak için fena değil miş bedavaya gelecekse
-
Tamam hocam sanal marketten geçeyim bir kaç adet sipariş o zaman. Suyun parası çıksa bile yeter bana, geriside şans artık. 6lı 1.5 litre paketten 3 tane alsam ayrı ayrı sanal market siparişlerinde çokmu oluyor diye düşünüyorum. Umarım getiren arkadaş sövmez arkadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Temmuz 2024; 11:49:12 > -
avansas hesabı olanlarda bakabilir kişiye özel kodla gayet uyguna geliyor 555 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 11 Temmuz 2024; 13:19:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X