Öncelikle cevap için teşekkürler. Fiş onaylandı diye bildirim geldi. Uygulamada bir kere çark çevirme hakkı çıktı. 3-4 defa hata verdi. Sonunda 50 TL Şok market indirim kuponu aldım. Herkese iki defa çevirme hakkı verilmiş. Bana bir kere verildi. Destek talebi açsam bir şey değişir mi? 2 paket 500 ml*12 erikli almıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (10. sayfa)
-
-
Bekleme süresi varmış. Ben acele etmişim. Çevirme hakkı için destek talebi oluşturdum.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son attığım fiş bekletiliyor. Yoğunluk yaptı ondan bence. 3 tane attım hep 50 verdi. 3 tane daha attım. Fiş onayı bekliyor.
Bende mail attım efatura dönen olmadı 1 saattir.
Mail attık ama kafa basmıyor herhalde uygulamada fatura ekleme yok
Değerli kullanıcımız; konu hakkında Uygulama-- Daha Fazla-- Destek-- Bize ulaşın bölümümüz üzerinden talep açarak destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 11 Temmuz 2024; 14:34:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence bi yazın. sonuçta 2 paket aldınız
bu arada fişi pc ekranından mı çekip gönderdiniz siz
-
Daha fazla > fişler > eksik yatan fişe tıklayıp sağ üstten destek diyip yazın veriyorlar 2 kere oldu banada
bende 4 adet almıştım. 4 çevirme hakkı verdi.
200 çıktı
100 çıktı
200 çıktı - hata verdi sonra yine çevirme hakkı verdi çevirdim bu sefer 50 çıktı :(
50 çıktı
bugün yaptıklarımızdan hep 50 çıktı.
-
50-100 çekleri aldım veriyor çökün
Ek olarak e faturayı tabletten açıp üst kısmın sığdıyı kadar kısa fiş olarak yatay çektim kabul etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 11 Temmuz 2024; 15:52:32 >
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Opet yakıt aldım . Sular ücretsiz oldu . 😀
Hesabım giriş yapılmıyor oysa ki çok sipariş vermemiştim 5 kez sipariş vermiştim.
Hesabıma giremiyorum e fatura için nasıl ulaşacağım ki?
Edit: girilmiyor derken banlanmış hesabım.
üyeliğiniz askıya alınmış kullanim koşullarına aykırı hareket etmişsiniz diyor
ulan 5 sipariş ile bu olacak şey mi ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammedkara22 -- 11 Temmuz 2024; 16:25:1 > -
Müşteri hizmetleri ile görüşün bilgi fişinde referans numarası varsa migros earşivden alabilirsiniz
Hep 50 veriyor. 700 beklemiyorum ama bir iki tane 100 200 gelse iyi olurdu.
6/6 50 geldi.
2 tane 50 verdi 200 cıkanlar sanslı
hep sanalda geciyor ama kodlar 30tl kargo verince cok anlamı kalmayacak sanki
a101de kasada indirim icin yol yok degil mi ille sanaldan almak gerek
-
Getir’den 12x0,5 aldım ama faturada sadece Erikli su yazdığı için kabul edilmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gel al ile alırsanız teslimat ücreti olmuyor mağazaya gitmeniz şansınız varsa.
-
Getir üzerinden sakın su almayın 6x1.5 litrelik siparişin faturasını duz Erikli su diye yazıp geçiyorlar çek kazan da reddediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün hep 50 (6 tane) verdi bana, dün 5 tane 100 1 tane 200 vermişti. yarın ne olacak bakalım.
şu anda 6*1,5 indirimde migrosta 75,95 TL (8,43 TL/Litre)
@migros_tr- Erikli, doğanın kalbinden gelen eşsiz lezzet - Uludağ’ın zirvesinden gelen, el değmeden şişelenen doğal kaynak suyu - Tek kaynaktan gelen, yıllardır değişmeyen lezzet Erikli, U.https://www.migros.com.tr/erikli-dogal-kaynak-suyu-6x15-l-p-7b0508 -
Bugün çark fix 50 dağıttı 4 tane çevirdim hep aynı bakalım yarın gelsin sipariş takip etmek lazım en aızndan 100 tl almıştım suları bedava geldi.
-
İlk kez fiş yüklemek istedim net değil diye reddedildi. İkinci kez yükledim bu sefer adil kullanım şartları gereği reddedildi 10 gün içinde incelenecektir diyor. 40 yılda bir kampanya yapıp içine ediyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X