Şimdi Ara

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
29
Favori
48.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mopaştan aldım ve fişin üzerinde bilgi fişi yazıyor şartlarda bilgi fişi yazan fişler geçersizdir yazıyor

Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfearrr -- 12 Temmuz 2024; 14:43:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blackfearrr kullanıcısına yanıt

ben bilgi fişi yüklediğimde bu şekilde hata verdi. Siz fatura mu yüklediniz, yazar kasa fişi mi?

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Yazar kasa fişi yükledim sanırım sodexo ile ödeme yaptığım için yukarda bilgi fişi yazıyor ve kabul edilmiyor

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Erikli Su 12x0,5 Lt fiyatıda 40₺ görülüyor, bulursanız bunuda değerlendirebilirsiniz. Vaktim olursa yakındaki birkaç mağazaya bakacağım bende sonra.

• redali kullanıcısına yanıt

aynısı bende oldu ordan talep açtım bu seferde şöyle cevap geldi

merhaba, teknik ekibimize durum iletilmiş olup, en kısa sürede sonuçlanacaktır. Lütfen ara ara tekrar deneyiniz. İyi günler dileriz.

neyi deneyeceğim bence yapay zeka otomatik cebap atıyor Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su 

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

sagolun hocam link atar mısınız?

verimli calısmıyor a101 filtresi ,araç lazım yakınımdakinde yokmuş mağaza stoğu öyle diyor denk getirebilirsem alayım ücretsiz su almıs oluyorum diyabet var bende sürekli iciyorum Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı  - migros combo su 

• Bütün kodları money pay a aktarabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
  • Blackfearrr kullanıcısına yanıt
    Daha aydınlık ortamda bir daha yükleyin. Olmazsa siyah zeminde tekrar yükleyin. Bende de olmuştu

• koc000 kullanıcısına yanıt
    6-7 defa çektim fişimin başlığın da "Bilgi Fişi" yazıyor bu sebepten kabul edilmiyor.

Alacak arkadaşlar için Mopaşta 12x0.5 litre 60 TL ama yemek kartı ile alırsanız benim gibi kabul edilmiyor.

• Ben de çevirdim, 50 TL çıktı. Diğer haklar için beklesek değişir mi acaba?

• Yok ilerde 10₺ döner

Bu arada tarım kredi de 1.5 kolisi 47₺ satıyor ama dahil mi bilmem...

@ReDa @redali @ihzone89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Temmuz 2024; 17:52:16 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    6x1.5 dahil

çarktan bana bugün 6 tane 50 1 tane 100 çıktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir arkadaşın tavsiye ettiği üzere monitörü yatırıp parlak modu açtıktan (dalgalanma olman) sonra fotoğrafını çektiğim sanalmarket faturaları kabul edildi. Neyse ki çıktıyla falan uğraşmak zorunda kalmadım. Dikkatli olmak lazım, telefon elden düşerse monitör pert olur. xD

---

Cevap için teşekkürler hocam. 10 TL'yi görünce benim de aklıma o geldi. @Birkanbey

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

siz fişi nasıl gönderemiştiniz. dijital fiş miydi sizin

• E arşiv faturanın fotoğrafını çekmeye çalışıyorum telefonu paralel tutun uyarısı verip duruyor, bi türlü fotoğraf çekmedi. E arşivle alanlar nasıl katıldı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Uzun fis seçip flash açıp o şekilde 2 3 seferde anca kabul etti

• Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim. Toplam 20 koli 0.5 x 12 su aldım. 1080 tl ödemişim 1.800 TL'lik çark geldi. Hepsini opet yakıta çevirdim. Ödemenin yaklaşık 800 lirasını da moneyiler de yaptım. Kampanya bitmeden farklı bir şubeden 14 koli daha sipariş vermiştim. Pazar gününe yolum o tarafa düşecek alacağım. Ama şu 50 TL çıkma işi sinirimi bozdu acaba almasam mı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.