< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su (11. sayfa)
-
-
Bende bugün 2 sipariş sanal marketten geldi faturayı tabletten açıp yan çevirdim telefondan fotoğraf çektim tekte geçti. Mail ile ulaştığımda fotoğraf çekip atın dediler hep
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam pcden de çektim yine aynı hikâye okunmuyor veya çıktı alıp atmanjz lazım dedi.
Bana denk gelen müşteri temsilcisi bayağı ters dmeekki.
Yandan çekince daha mı iyi çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kazandığım migros kodlarını moneypaya yükledim ama bunu kasada kullanırken kasiyere moneypay ile mi ödeyeceğim diyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün hep 50 çıktı (4 çark)
cevap veren herkese teşekkürler. destek ekibi gerçekten çok ilgili. her soruya anında yanıt veriyor. ikinci çevirme hakkı tanımlandı. 2 paket erikli 500 ml*12 adet 5 TL ye geldi. gerçekten çok iyi fırsat oldu.
-
evet moneypay qr ile ödeme gerçekleştireceksiniz.
-
Bugün çeviren var mı çarkı, kac çıkıyor
50 çıktı 2 tane
14 paket , 7 paket ödedim 760a geldi, totalde 1500 lira puan çıktı. Oteller bölgesindeyim suları 30 liradan versem tahmini 1300 civarı kazanç eder. Hatırlatana teşekkürler güzel denk geldi yolculuk öncesi.
sabit 50 tl ye bağlamıslar artık kampanya cazibesi pek kalmadı ama cok su tüketen için 1.5 lt likler cazio olablir.
bugünde 2 tane çark cevirdim ikiside 50
-
bu oluyor mu ?
-
Evet oluyor.
-
Mesajı görünce gittim a101'e 2. markette buldum 3 adet aldım fişi gönderdim geçerli kasadan da 50 tl geçiyor
-
beleşe gelmiş oluyor su güzel o zaman bügün bakayım bende,stok bilgisi dogruysa cok az yerde kalmıs bizim burda
-
çark fix 50 veriyor artık. a101deki 50 liralık dışında almak mantıksız. erikli su pahalı zaten. bimde 5 litre assu 16,5 TL
-
7. A101’deyim 6 tane daha buldum toplam 9 tane bulabildim son 1 mağaza kaldı onada gidicem. Çark hep 50 veriyor en azından bedavaya geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toplarım seni niye gerdi anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X