Şimdi Ara

Çekilişle Xbox 360 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
15
Favori
12.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence katılım koşulu olarak senin konuyu açtığın tarihten sonra üye olanlar cekılıse katılamasın. Yani 7 Haziran 2013ten sonraki üyeler katılamasın çünkü o zaman herkes 50 tane kullanıcı açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 8 Haziran 2013; 13:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

bence katılım koşulu olarak senin konuyu açtığın tarihten sonra üye olanlar cekılıse katılamasın. Yani 7 Haziran 2013ten sonraki üyeler katılamasın çünkü o zaman herkes 50 tane kullanıcı açar
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 8 Haziran 2013; 14:21:19 >
  • quote:

bence katılım koşulu olarak senin konuyu açtığın tarihten sonra üye olanlar cekılıse katılamasın. Yani 7 Haziran 2013ten sonraki üyeler katılamasın çünkü o zaman herkes 50 tane kullanıcı açar

Kesinlikle aynı fikirdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 8 Haziran 2013; 14:18:59 >
  • Benimde var , ihtiyacı olan birine verirsen iyi olur
  • başarılı öğrencime ps3 verdim demişsin.
    Ben de başarılıyım.
    Bu sene LYS/5 DİL-1 sınavına girecem.16 sında.(Son 1 ay çalışıp,ELS Test Yourself sorularında 110 soruda 90 doğrum var.(ki bu benim gibi,dershaneye gitmeyen,son 1 ay çalışmaya başlama imkanı olan,okulun son gününe kadar okula gitme zorunluluğu olan biris için iyi bir rakam.)
    Xbox'ım yok(ama önümüzdeki pazartesi günü alıcam,fakat şöyle bi durum var.eğer burdan xbox alırsam bedavaya,xbox alacağıma forumdan ps3 alırım.

Kısacası jtag li veya orj. xbox hiç fena olmazdı.
  • Xbox gamepadi'ne hayranıyım, hatta diğer konularda şöyle bir üçleme yapmıştım. WP 8 telefon, xbox one, laptop ya da ıpad .
    Adımızı yazdıralım bizde.
  • quote:

+999, he biz kazanalım demiyoruz ama hakkımız yenmesin
  • XBox'ım var fakat 1 yıl önce söz verdiğim arkadaşıma hatta kankama alamadım 360'ı.1 yıldır konuşmuyoruz,eğer çekilişi kazanırsam alaiblirim.Katılıyorum çekilişe.
  • benide çekilişe ekleyin hocam konudışı gördüm geldim buraya 2005te çıktı bu alet yıl oldu 2013 inş sonunda kavuşabilicem bwn ve kardeşim bu alete

Çekilişle Xbox 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 8 Haziran 2013; 14:41:05 >
  • 2005ten beri hep videolara imrenir oldum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 8 Haziran 2013; 16:51:36 >
  • hocam 2005 ten beri imrenerek bakardım hep reyonlara

Çekilişle Xbox 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 8 Haziran 2013; 16:54:46 >
  • Aman sayın hocam beni'de çekilise yaz lütfen. Giderim gelirim'den fazla olduğu için sadece teknoloji marketlerinde xbox oynayabiliyorum..
  • çekilişe katılmak istiyorum, şu nesli bitmeden şu konsolda Geow, Halo gibi serileri oynamayı çok istiyorum
  • Ekleyin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yazdıklarınız laftan ibaret değilse çekiliş yapmamanızı öneririm.Konuya yazı yazıp,çekilişe dahil olmak isteyen kişilerin çoğu PS3 veya Xbox 360 a sahip.Zaten sahip olmasalar Xbox veya PS bölümünde pek takılmazlar diye düşünüyorum.Ben sizin yerinizde olsam konuları takip eder ve konsola sahip olmadığına emin olduğum birine veririm.Yada bi PS3 cafeye girip gözüme kestirdiğim bi çocuğa veririm.
  • Kesinlikle katılıyorum. Xbox'ı olsa bile sırf şu an "bedava gelecek, satarım ooh mis gibi para" zihniyetinde olup da çekilişe katılan arkadaşlar da vardır veya olacaktır. Ya bölümde takılırken dikkatinizi çeken bir arkadaşa ya da öğrencilerinizden birine verin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter Heisenberg -- 8 Haziran 2013; 16:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

Kesinlikle katılıyorum. Xbox'ı olsa bile sırf şu an "bedava gelecek, satarım ooh mis gibi para" zihniyetinde olup da çekilişe katılan arkadaşlar da vardır veya olacaktır. Ya bölümde takılırken dikkatinizi çeken bir arkadaşa ya da öğrencilerinizden birine verin derim.

Var zaten hocam.Adamın imzasında GT si veya PSN nicki yazıyor hala gelmiş 'çekilişe katılmak istiyorum' diye mesaj yazıyor.İki gün önce imzasında GT'i yazan adamda imzasından GT'ini silip 'çekilişe katılıyorum' yazıyor.Aç gözlülükte sınır tanımıyoruz.
  • Ben katılmak isterim, bu aralar konsol alma arefesindeyim, gelirse güzel olur.
  • Katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melek hocam sayesinde Allah izniyle hayal ettiğim oyuna kavuşcağım inşallah

Çekilişle Xbox 360

tabi kardeşimide bunu oynatırım

Çekilişle Xbox 360

Çekilişle Xbox 360

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.