Şimdi Ara

Çekilişle Xbox 360 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
15
Favori
12.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsolu olana sakın vermede, Bence senin oturduğun bölgede daha çok ihtiyaç sahibi vardır. Ordan birilerine vermeni tavsiye ederim. İnşallah ihtiyaç sahibi birine gider.
  • Bende katılmak istiyorum.Konsolum yok oyun oynabildiğim tek konsolum pc oda hp pavilion dv6 maddi durumum olmadığı için katılmak istiyorum.
  • yeminle hayatımda ateriden başka konsolum olmadı,pc yi saymazsak
    çekilişe katılmak istiyorum
    yarışmacı arkadaşlara başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 8 Haziran 2013; 20:16:45 >
  • bir meslektaşın olarak yaz hocam benide.ömrümde hiç beleş konsulum olmadı.hepsine bi ton para verdim
  • Allah kimseyi aç gözlülükle sınamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melek63

quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

Hocam bence yakın bir çevrene ihtiyacı olan birine vermeni tavsiye ederim lakin tabiki senin kararın ama forumda çoğu kişi de konsol olduğuna inanıyorum, acizane tavsiyem, şöyle bir dışarı çık gez Türkiye'de bu konsolun daha adını duymamış genç kardeşlerimiz var bence dışarıdan birine verirsen senin açından daha hayırlı olur..
    Ama herşeye rağmen böyle bir hediyede bulunman taktire şayan bravo...

Oncelikle sağolasın. Daha once ps3 kardeslik bolumde oyunlar dagittim. Urfa'da öğretmenim ve en basarili ogrencime ps3umu verdim. Yalniz forumda cok sayida ogrenci arkadas var ve maddi durumu iyi olmayanda var. Buradaki gencleri memnun edeyim dedim bende.

eğer ciddiseniz sayın hocam helal olsun diyorum... umarım csb değildir... saygılar...

• buradaki ve pmdeki mesajları okudum. Öncelikle konu açıldıktan sonra üye olanların çekiliş isteği kabul olmayacak. çekiliş için pm atmanız yeterli. evet gidip herhangi bir çocuğa da verebilirdim ama konuyu açtık bir kere. yalnız arkadaşlar xbox ve ps olmadığı konusunda ne kadar dürüst olurlar bilemem.İNSAN olmaları ile ilgili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

Kesinlikle katılıyorum. Xbox'ı olsa bile sırf şu an "bedava gelecek, satarım ooh mis gibi para" zihniyetinde olup da çekilişe katılan arkadaşlar da vardır veya olacaktır. Ya bölümde takılırken dikkatinizi çeken bir arkadaşa ya da öğrencilerinizden birine verin derim.

Var zaten hocam.Adamın imzasında GT si veya PSN nicki yazıyor hala gelmiş 'çekilişe katılmak istiyorum' diye mesaj yazıyor.İki gün önce imzasında GT'i yazan adamda imzasından GT'ini silip 'çekilişe katılıyorum' yazıyor.Aç gözlülükte sınır tanımıyoruz.

dostum onlar çoktan elendi listeden merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melek63

Sevgili arkadaşlar; xbox one aldigimda mevcut olan orjinal slim xbox 360 i ve jtagli xnox 360 i buradan çekilişle vereceğim. Jtagli makinenin yaninda 1 tb oyun var. Orjinalde ise 20 tane orjinal oyun var.

Gayet ciddiyim.

birisi vardı forumda konu açmıştı Xbox almak istiyordu ama ailesinin durumu yoktu, konusunu onu bulup ona verebilirsen bende gerçekten memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ihtiyacı olan birine çıkar :) Bende almayı düşünüyorum bu arada :)
  • Katılmak istiyorum
  • Elbette çekiliş en adil olanı yalnız bu forumda takılan insanlar xbox sahibi kişileri xbox ı olmayan neden buraya gelsin belki popüler konular arasında görür benim gibi gelir oda düşük olarak demek istediğim buraya çekilişe katılmak isteyenlerin %80 ninde xbox 360 var hatta 2 tane var 3k dan dolayı bunu göz önünde bulundurması gerektiğni düşünüyorum melek hocamızın bu arada benim nik değişicek DUNE 2000 olucak hocam çekilişe o ad ile eklersin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 9 Haziran 2013; 12:31:44 >
  • BİR ARKADAŞ VARDI KONU AÇMIŞTI MADDİ DURUMUM KÖTÜ ÇALIŞIP BİRŞEYLER ALMAK İSTİYORUM YURTTA KALIYORUM DİYEN BİRİ VARDI NERDEN UCUZ XBOX BULABİLİRİM DİYE ONA VERSEN ÇOK DAHA HAYIRLI OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

BİR ARKADAŞ VARDI KONU AÇMIŞTI MADDİ DURUMUM KÖTÜ ÇALIŞIP BİRŞEYLER ALMAK İSTİYORUM YURTTA KALIYORUM DİYEN BİRİ VARDI NERDEN UCUZ XBOX BULABİLİRİM DİYE ONA VERSEN ÇOK DAHA HAYIRLI OLUR

O arkadaş için üzüldüm lakin bende biryandan %50 burs kırdım istanbul ticaret üniversitesinden biryandan moto kurye olarak çalışıyorum üniversitemin %50sini kendim sınavla kazandım diğer %50 sini vardiya burs ve kredi ile ödüyorum 16 yaşındaki kız kardeşime 1000 liralık xbox 360 hediye vermeyelim mi madem dramatize ediyorsunuz durumu ???

16 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞİME VERİCEM HEDİYEYİ

Hiç değilse dürüst olsun bazı arkadaşlar 2 tane xboxı olmasına karşın çekilişe katılıyorlar kız çocuğunun hakkına göz koyuyorlar benim kız kardeşim sayısala

geçti sınıf birincisi kendisi(kadir has anadolu liseli) mutlu olmayı hakediyor kanımca ] Melek hocam hakkedene vericektir hediyeyi kanımca ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 9 Haziran 2013; 11:32:37 >

• Bu arada 16 yaşındaki kız kardeşimin fotosunu gönderdim Melek hocama kendimide gösterdim ifşa edicek değilim burda kendimi Melek hocam tanıdı gördü beni ve kız çocuğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUNE 2000 -- 9 Haziran 2013; 13:45:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: booker01

Oncelikle Allah razi olsun. Maddi durumu olmayip da alamayan cok kardesimiz var. Ayrica Hocam ben de Siverek'te ogretmenim. Siz merkezde misiniz?

Evet merkezdeyim. Ya siz

• İnşallah gerçekten çok isteyip de maddi durum yüzünden alamamış arkadaşlardan biri kazanır. Hayırlısı neyse o olsun.

• bizde katılalım
  • Hayatımda sahip olduğum tek konsol ps2 onuda ilk hafta bozmuştum.Yıllar sonra Pepsi'nin Xbox 360 çekilişine katıldım.Arkadaşlardan topladığım kapakları (yaklaşık 200 tane vardır) gönderdim ama kazanamadım.Yine çekilişe katılmak istiyorum umarım orjinal Xbox 360 Slim'i kazanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalemtras'

Bende Urfa'da öğrenciyim hocam , biz de katılabiliyor muyuz çekilişe ? :)

Arkadaslar öncelikle konu uydurma değil. Bu konuda supheniz olmasin. Ayrica daha once dedim. Xbox 360i olmamasi ve konu acilmadan once uye olmuş olmasi çekiliş için yeterli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.