Şimdi Ara

Çekim Gücü Konusunda Avea'ya Haksızlık Yapılmıyor mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
31.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden ucuz sebebi gayet açık çünkü rezil bir operatörde ondan ucuz et yahni misali
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

quote:

Orijinalden alıntı: power_net

Bence de haksızlık felan yapılmıyor .evet istanbul gibi büyük şehirler de fazla problem olmuyor ama kırsalda bazen saç baş yolduruyor.tüm opatatörleri kullanmış biri olarak söylüyorum

2013 yazında kırsalda Avea'nın çektiği diğer operatörlerin çekmediği birçok yer gördüm. Avea eski Avea değil. En basit örnek köyümde sadece Avea çekiyor. Hem de 3G. Diğerlerinin 2G'si bile yok.

Babam 1970'den beri avukattır, üniversitede hem okuyup hemde çalışanlardan olduğundan aynı süre içinde inşaat müteahhitliği yapar.

Babam 2005 yılından beri AVEA kullanır, mesleği ve yaptığı iş gereği gerek adliyelerde gerekse şantiyelerde devamlı dolaşır. Şantiyelerin bazıları kırsaldadır. Şimdiye kadar gittiği yerlerde AVEA'nın konuşmanın kesintiye uğradığı yerler görmedik. Her yerde 3G olmasını beklemeyin, önemli olan kesintisiz konuşabiliyor musunuz ona bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 4 Nisan 2014; 17:38:59 >

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    avea da kesintisiz konuşmak mümkün değildir öyle olsa vodafone konuşma kesilirse paranızı iade ediyoruz reklamı ortaya atmazdı demek bu reklam avea ya gönderme oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espion

bundan yaklaşık 1 sene önce avea hattımı sözleşme bitme süresini gün saya saya bitirdim. aveaya haksızlıkmı yapılıyor :) şaka olsa gerek bu. avea müşterilerine haksızlık yapıyor asıl. . öncelikle çok net söyleyebilirim size avea ankaranın çankaya bölgesinde pert çeken bir telefon hattı. 4-5 farklı lokasyondaki evde( benim bildigim) ankaranın çankaya gibi bi bölgesinde telefon çekmiyordu. defalarca aradık şikayetlerde bulunduk bölge müdürlüklerinden aradılar, verdikleri cevap şuydu baz istasyonu izni alamadığımız için malasef bölgenizde sinyal gücünü arttıramıyoruz, eee ama turkcell çekiyor diyorduk onlar çok uzun seneler önce kurmuşlar baz istasyonunu diyorlardı.. ankarada oturduğum yer okuduğum okul ve sürekli sosyal çevremle görüştüğüm 3 yer birbiriyle çok uzak araçla bu yolu kat ederken sürekli telefonla konuşurum. avea kullanırken ankara içerisinde 15km lik ana harter yollarda 3-4 kere telefon kesilmeden yolu bitiremezdin. bayram seyran yılbaşı sms atarsın gitmez konuşmaya çalışırsın konuşulmaz. en özel anında seni yolda bırakır.
    her halta para harcayan tüketim çılgını bi topluma sahipiz. ayda turkcele 20 tl fazla öderim. özel anlarımda en ihtiyaç duyduğum anlarda çatır çatır konuşurum. çok doluyum aveaya şimdilik yeter diyelim.

Turkcell baz istasyonlarını kurarken "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" mantığıyla tavizler verdiğinden,

İnsanlardaki "Turkcell en iyisidir" takıntısından dolayı,

Avea baz istasyonu kurarken Turkcell'in baz istasyonu kurduğu yerlerde bu tip sebeplerden dolayı zorlanıyor.

Şimdilerde ben İstanbul sokaklarında sokak lambalarının direklerine baz istasyonu kurulmaya başlandığını görüyorum.

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    avea istasyonlarımı onlar peki
  • Avea iyi diyen ya fanatiklik yapıyor yada Türkiye'yi sadece bir avuç yer sanıyor. Avea kullanıyorum kapsama alanının kötü olmasını geçtim kalan kontör bilgisi bile 2 saat geç geliyor hatta gecenin 3 de bile geldiği oluyor.
  • İst. Oturuyorum. İnterneti iyi. Ama sik sik cok kisa bir sure icin olsa da aradiginiz numaraya ulasilamiyor diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tartışma hiç bitmez avea iyidir yada avea çekmiyor kime göre kötü kime göre iyi. Herkes farklı yerlerde bulunuyor. Bulunduğun yerlerde güzel performans alıyorsan avea gayet iyidir. Ama arkadaşın biri bursa da kötü performans alıyor bulunduğu yerde çekmiyor diye Ankara manisa da kullanan insana bilgi vermeye çalışıyor. E arkadaşım bursada çekmiyo tamam da oralarda çekmeyeceğinin garantisi mi var denedin mi orada ? Bu anlaşılmıyor ışte. Avea dan bir turkcell vodafone performansı beklemeyin. Çünkü frekans dezavantajı var bu yarışa 1 0 geriden başlıyor. O yüzden fiyatları bu kadar ucuz. Ellerindeki tek kozu bu. Bulunduğun yerlerde çekiyorsa geç kardeşim uygun performans düşük ücret daha ne ama çekmeyip ısrarla bu operatörü kullanmak da çok manidar.

• +500000000000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    sevgili yandex bey yazılanları okuyun lütfen bu sefer yukito değil başka kullanıcılar yazıyor şikayetleri bu işler gidip admine şikayet etmekle olmuyor
  • yafes dikkat edersen şikayetlerin hepsi aynı bağlantı kopukluğu ulaşamama ev içinde çekmeme vs demekki bu sıkıntılar ülkenin her yerinde aynı bu yüzden yok bursa yok ankara demeye gerek yok sorun her yerde sorun ve aynı problemler demek istediğim bu
  • yukito Y kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişiyi cevap yazdın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukito

sevgili yandex bey yazılanları okuyun lütfen bu sefer yukito değil başka kullanıcılar yazıyor şikayetleri bu işler gidip admine şikayet etmekle olmuyor

Yav he he, Tamam sen haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 5 Nisan 2014; 9:24:25 >
  • yukito sözüm sana değil memnun olmayıp ısrarla kullanmaya devam edenlere kardeşim geçin başka operatörlere insanlar avea ya kalitesi için geçmiyor ki ucuz olduğu için geçiyor. Ben de kullandım ankara da 5 sene hiç öyle sorunlar yaşamadım misal. Ama yaşayanlar neden kullanıyor onu anlamıyorum. Eğer herkes dediğin gibi sıkıntı yaşıyorsa 14.2 milyon nasıl abonesi var bu operatörün? Hiç mi memnun olan yok yahu şu Avea dan ben bir türlü anlayamadım.

• anlamıycak bir şey yok güzel kardeşim cevabı yazmışsınız zaten ucuz olduğu için 14.2 milyon abonesi var
  • 3 kurusa 5 köfte olmuyor . O kadar fiyata böyle sorunları yasamanız normal.bunlara göz yummak gerekiyor ne zaman ki Eh yeter be derseniz geçin turkcell e vodafone a rahatlayın.durmayın boşuna yazıktır. Bırakın aveadan memnun olanlar iyi performans alanlar kalsın. Bu şartlarda avea kullanmanız hata. Ya bu şartlarda avea kullanmaya devam edeceksiniz kusurlarına rağmen. Yada taahüt bile olsa taşıyacakşinız numarayı hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 5 Nisan 2014; 9:40:02 >
  • biz 3 kuruşa 5 köfte istemiyoruz varsın 5 kuruşa 3 köfte olsun biraz fazla ödeyelim ama avea canımızdır diyelim
  • yinede siz haklı olun tamam
  • 5 kurusa 3 köfte aveadan bekleme kardeşim 2 operatör var o şekilde onlara geç ışte :) bu kadar şikayet edip de kullanmak mazoşistlik resmen.

• Ben eve girince telefon çekmiyor eskişehir in göbeğinde 1. Katta oturuyorum tek tuğladan örülmüş duvarda bile apışıp kalıyorayrıca bu son 1 sene içerisinde mesajların gelmeme veya iletildi gözüküp iletilmeme durumunu sıkça yaşadım Cihazım Xperia Z hatta nokia 6230 a takıpda denedim aynı sorunu bizzat o teldede yaşattı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.