Şimdi Ara

Çekim Gücü Konusunda Avea'ya Haksızlık Yapılmıyor mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
31.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim evde avea full çekiyor ama hiç sabit değil yarıya kadar inip geri çıkıyor devamlı
  • ARKADASLAR BU CEKME OLAYI TUM OPERATORLERDE VAR BAZ ISTASYONLARI UZAK OLUYOR BAZI YERLERDE SORUN OLUYOR BU SEBEBDEN DOLAYI SORUN YASANIYOR SONUCTA TURKCELLINDE CEKMEDIGI YERLER VAR VODAFONUNDA CEKMEDIGI YERLER VAR AVEANINDA VAR

ORNEK ISTANBUL TRANVAYINDA GIDIYORDUM ESIMIN TURKCELLİ METRISE GIRIS YAPARKEN SİNYALİ DÜŞTÜ BENIMKİ AVEA YUKSEKTİ SORUN YOKTU YANİ HER OPERATORDE BU HATTA VAR BEN HIC BIR OPERATORU KOTULEMIYORUM AMA TAVSIYEM AVEADIR EN AZINDAN BUGUNE KADAR YARI YOLDA BIRAKMADI BIZI DK VE SMS OLARAK 1 NUMARA AMA İNTERNET OLARAK TAVSIYE ETMIYORUM
  • kesinikle haksızlık yapılmıyor bak buraya büyük harflerle yazıyorum ÇEKMİYOR...
  • ***Hunter*** kullanıcısına yanıt
    İYİsizin yarıya kadar inip çıkıyor bizimki bir gidiyor bulana aşk olsun güzel kArdeşim... saygılarımı sunarım
  • Çekmiyorsa Vodafone yada Turkcell'e geç. Forumda yaptığın tek şey sürekli olarak avea'yı kötülemek. Kimse kimseyi zorla tutmuyor..
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    doğru neyse onu söylerim sizi memnun edicem diye başkalırının üzülmesine vesile olamam
  • Tüm Türkiyeyi gezip mahalle mahalle çekmeme haritası mı çıkardın merak ediyorum.
    Bursadayım diyorsun Sultanbeyli/İstanbulda yaşayan adam için yorum yapıyorsun?
    Avea da mı çalışıyorsun yoksa BTK'da mı?
  • Bende herşeyiyle full çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea kullanıyorsan şehrin en merkezi yerlerinden ayrılmayacan yoksa üzülürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

Sallamacı dolu burası 10 yıl turkcell kullandım İzmir gıda çarşısında bile çekmiyor ikinci hattı kullanıyorduk.
    Ben izmir, şırnak, bodrum, kayseri, istanbul, çanakkale vb. Bir çok ilde çekmediği hiçbir yer görmedim fiyatıda süper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea sa at çöpe konuşmaya bile değmez
  • Her operatörde dört dörtlük değil hepsininde kendine göre artı ve eksileri var. Turkcellin bile çekmediği teknik sorunlar yaşadığım yerler olmuştur. Fakat ben bu sorunları yaşıyorum diye herkesde aynı problem olacak diye bir kaide yok. Onun için genelleme yapmak doğru değil. 6 aydır bimcell kullanıyorum. Avea önceki yıllara göre teknik olarak düzelme var. Gsm 1800 kaynaklanan kapalı mekanlarda çekmeme olayınıda halletseler çok süper olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemer'e iş için gittim.Şirketin turkcell hattı şahsıma ait vodafone var.Full çekiyor ikisi de.Avea kullanan şirket elemanları sovuyordu yine :))
    Beni hiç şaşırtmadı..

• man utd kullanıcısına yanıt
    ne şaşıracaksınki avea işte
  • Başlığa cevap: kesinlikle yapılmıyor. Evet Avea gelişti, gelişiyorda ama akabinde teknoloji de gelişiyor ve gerek Turkcell gerekse Vodafone da hiç durmadan gelişiyor. Bu da Avea yı hep aynı mesafede yani hep geride bırakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janti kullanıcısına yanıt
    aynen
  • Aveaya haksızlık falan yapılmıyor. Terbiyem müsade etmiyor kendileri hakkında konuşmaya. Taahhüt verdim biter bitmez kaçarım, Turkcell ben ettim sen etme dicem. 15 sene Turkcell kalitesinden sonra epey sıkıntılı süreç geçiriyorum. Aldıkları para haram olsun o kadar diyorum siz anlayın. Kullanamadığın 4gb netim, kalitesiz 1200 dakikam var. Ucuz etin yahnisi deyimi cuk oturuyor. sene olmuş 2014 hala edge hızında nete bağlanıyorum deli olacam. muhtemelen bu yazıyı sene 2020'de okuyan biride bi kaç bişey yazmak veya sövmek için foruma giriş yapacak. Aveaaa senden nefret ediyorum. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • bundan yaklaşık 1 sene önce avea hattımı sözleşme bitme süresini gün saya saya bitirdim. aveaya haksızlıkmı yapılıyor :) şaka olsa gerek bu. avea müşterilerine haksızlık yapıyor asıl. . öncelikle çok net söyleyebilirim size avea ankaranın çankaya bölgesinde pert çeken bir telefon hattı. 4-5 farklı lokasyondaki evde( benim bildigim) ankaranın çankaya gibi bi bölgesinde telefon çekmiyordu. defalarca aradık şikayetlerde bulunduk bölge müdürlüklerinden aradılar, verdikleri cevap şuydu baz istasyonu izni alamadığımız için malasef bölgenizde sinyal gücünü arttıramıyoruz, eee ama turkcell çekiyor diyorduk onlar çok uzun seneler önce kurmuşlar baz istasyonunu diyorlardı.. ankarada oturduğum yer okuduğum okul ve sürekli sosyal çevremle görüştüğüm 3 yer birbiriyle çok uzak araçla bu yolu kat ederken sürekli telefonla konuşurum. avea kullanırken ankara içerisinde 15km lik ana harter yollarda 3-4 kere telefon kesilmeden yolu bitiremezdin. bayram seyran yılbaşı sms atarsın gitmez konuşmaya çalışırsın konuşulmaz. en özel anında seni yolda bırakır.
    her halta para harcayan tüketim çılgını bi topluma sahipiz. ayda turkcele 20 tl fazla öderim. özel anlarımda en ihtiyaç duyduğum anlarda çatır çatır konuşurum. çok doluyum aveaya şimdilik yeter diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espion -- 3 Nisan 2014; 21:47:49 >

• Espion E kullanıcısına yanıt
    yerden göğe kadar haklısın kardeşim konuyu açan arkadaş bu olayların farkında değil sanırım iyi günler dilerim ...
  • Avea Mecidiyeköy, Ortaköy vb yerlerde bile sıkıntılı daha ne diyeyim. Ama ucuz...tek artısı bu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.