Şimdi Ara

Çekim Gücü Konusunda Avea'ya Haksızlık Yapılmıyor mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
31.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olay çok basitmiş arkadaşlar söyledi böyle sıkıntı yaşayanlar diğer 2 öperatöre başvurabilirmiş çünkü böyle sıkıntı yaşayıpta hala kullanmak maşoşistmi ne demekmiş saygılar
  • yukito Y kullanıcısına yanıt
    Başlığı açmalarının tek sebebi avea şakşakçısı olup yalan söylemek o zaman Üniversite öğrencisiyim ve 28tl verdiğim paketim 44 tl ye yükseliyor bu ay itibariyle 2 yıllık taahhütüm olmasa geçerdin Türkcell e Üniversite bittince Allah ın izniyle geçerim zaten şuanda bile bakıyorum Türkcell e sınırsız internet paketi diye bir kavrama tarifelerinde rastlamadım Avea yı kullanmamın tek sebebi lisedeyken köntörsüz hat kullanıp Cep Öğrenci tarifesi kullanmam dı sonra üniversiteye geçince hat değişimiyle uğraşmayalım oldu sonra Tek ve Ana sebebi UCUZ olması yoksa 5 kuruş etmez. Hekim olduktan sonra Ailemin içine avea sokmayı düşünmüyorum.Kusura bakmayın genellikle böyle başkıktaki konularda + sı -si ne varsa o yazılır siz tek artısı yanında eksileri görmek istemediğiniz belirtseniz birşey yazmazdık yalnız böyle yaparak avea yı düşünen leri yönlendirmiş olup haksızlık yapıyorsunuz Esogü Dişhekimliğinde okuyorum açık ve net bırak benim evi fakültenin içinde çekmiyor. Hatta bazen full çektiği yerlerde bile sorun oluşabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklısınız dediğiniz gibi tek unsur ucuz olması zaten kaliteli olmadığı için ucuz ayrıca tam çektiği zamanlarda bende problem yaşıyorum ya bağlanmıyor karşıya yada baya bir bekliyorsunuz bağlanmak için en kötüsüde tam çekerken gösterip aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor eşim le çok denedik bunu yan yanayken tam bir hayal kırıklığı
    Evli değilim ama hayatım da en son isteyeceğim şeylerden biri eşimi aradığımda aradığınız numaraya ulaşılamıyor lafını duymak olurdu.
    Ayrıca çoğu kez bir hattı ilk arayışımda kapsama alanı dışında veya ulaşılamıyor kelimesini duyup 2. Kez hemen aradığımda ulaşması oluyor çok yaşadım hatta evde yanımdaki telefonu arayıp 2side full çekmesine rağmen ulaşamayıp tekrar aradığımda ulaşmak düşünsenize acil birşey için bir aile ferdini aramanız gerekecek ve sonuç hüsran

• bu bahsettiğiniz şey benim başıma geldi ben eczacı kalfasıyım gece nöbetçiydim olucak ya oğlum gece 3 gibi feci şekilde ateşlenmiş eşim baya bir panik yapmış bana ulaşmak istemiş sonuç hüsran ALLAH tan eve bazı ilaçları önceden götürmüştüm tedbir amaçlı ALLAH a şükür ki ALLAHın izni ile o ilaçlarla çocuğun ateşi normale döndü tabiyki avea nın böyle şeyler pek umurunda olmaz ALLAH büyüktür başlarına gelirse çözüme koşarlar...
    Eşinizin aklı çıkmıştır birde o heyecanla kaduncağız getirdiğiniz ilaçları unutsa Allah korusun çocuğa birşey olacak çok çok geçmiş olsun Allah bir daha başa vermesin ama türkcellin faturasız hatlarına sadece hat kapanmayacak şekilde kontör yükleyebilirsiniz 30 liralıkta 2 tane telefon alıp acil durumlarda bir sıkıntı çıkmasın diye Allah korumuş hocam tekrar geçmiş olsun.

• çok tşk edrm sağolasın. haklısın eve bir tanede olsa başka bir hat almak şart neden bir tane diyorum çünkü biz erkekler çoğu zaman ev dışında olduğumuz için bize pek gerekmiyor ama hanımlara bir tane yedek hat şart evde sürekli oldukları için...
    İnşallah hanım sizi arayınca ulaşabilir hocam avea bu insanın ocağına incir ağacı diker maazAllah

İnşallah hanım sizi arayınca ulaşabilir hocam avea bu insanın ocağına incir ağacı diker maazAllah

• daha çok sıkıntı olursa taşırız olur biter
    Kolay gelsin hocam hayırlı günler

• tşk edrm sağolasın
  • Bende sorun yok :)

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    olmasında İNŞAALLAH avea müşterisinin yüzünün gülmesi bizide mutlu eder
  • kardeşim sen avea yi bu şekilde kullanmaya devam et sonra gel burada avea kötu de. Sen sorun yaşadın diye herkesin sorun yaşadığını düşünuyorsun hala ya ben boşuna konuşmuşum yahu.

• tamamda sizde sorun yaşamıyorsunuz diye herkes sorun yaşamaz anlamına gelmez elbette kötülüycezki avea ya geçmek isteyenler ona göre davransın lar
  • Yapılmıyor. Ben de Avea kullanıyorum. Turkcell ve Vodafone daha iyi çekiyor. Benim telefonumun çekmediği yerlerde çekiyor, az çektiği yerlerde full çekiyor. Vodafone ve Turkcell bu konuda daha iyi, Avea kullanıcısı olarak yazıyorum bunu. Fiyat olarak en uygun paket Avea'da. Bu yüzden Avea'dayım. Bu çekim farkı önemli bir problem yaratmadı daha önce.

• lubnatsimehc kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak en uygun paket Avea'da.haklısınız ama bu çok önemli bir şey önemli bir zamanda hatın kesilemsi yada kanalizasyonda konuşur gibi ses gelmesi insanı sıkıntıya sokuyor........
    Haklısınız, bu problemi yaşadığım oluyor. Önemli bu gerçekten ama üniversite bitince muhtemelen uygun bir paket bulup Turkcell'e geçerim. Şu an malesef ekonomi ön planda.

• lubnatsimehc kullanıcısına yanıt
    haklısınız
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.