Şimdi Ara

(ÇEKKAZAN) 30 TL FALIM VE FIRST SAKIZ ALIMINA 30 TL YAKIT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
11
Favori
5.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanyanın son tarihi bilmiyorum ama her an bitebilir uzun olduğunu sanmam hatta kasiyer bitti galiba o tipitiplerde geçiyor şuan dedi deneyin dedim düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 6 Mayıs 2023; 22:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • den kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam benim net bilgim yok. Benim yakıt puanlar direkt OPET kart hesabıma yükleniyor. Ben o şekilde sandım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CarPatie kullanıcısına yanıt

Hocam bizde üyelik yok da o şekilde kullandığımız için dedim şart değil manasında. Yoksa üyeliği olana dediğiniz şekilde oluyorsa sizin dediğiniz de doğrudur o konuda bilgim yok.

OPET kart üyesi falan olmadan OPET bayisinde direkt olarak numarayı söyleyip yakıt alabiliyoruz o zaman dimi

Aynen ben Rinso deterjan almıştım. Tek fiş yükledim ama iki hediye kazanabileceğim tutardaydı, arka arkaya iki adet SMS geldi 50 TL kazandınız diye. Gittim ₺500 yakıt aldım. Kasada cep numaramı söyledim, SMS ile şifre geldi kasiyere söyledim tek seferde ₺100 indirim düştü. ₺400 kredi kartından çektirdim. Opet üyeliğim hiç yok.

Tamam hocam teşekkürler

Rica ederim. Son olarak şunu da ekleyeyim belki benim gibi yapmayı düşünenler vardır. Herhangi bir aksilik çıkma ihtimaline karşı önce ödemeyi yapayım ondan sonra benzini alayım dedim ama öyle olmadı. Telefon numarasını bilgisayara girdikten sonra açılan ekrandan kaç numaralı pompadan yakıt verdilerse pompacının da girmiş olduğu plakanız yazıyor zaten orada onu seçiyorlar işleme o şekilde devam ediyorlar. Yani ödemeyi anlattığım şekilde yapabilmek için önce pompaya gidip yakıtı almaya başlamak gerekiyor pompanın işi bitip de attıktan sonra marketteki ekranda rengi değişiyor ondan sonra sistemden seçilebilir oluyor. Pompa işini bitirip de atmadan cep telefonu numarası girilirse açılan ekranda plakanız ve aldığınız yakıt tutarı gözükmediğinden işleme devam edilemiyor.

• ayrı ayrı 2 hattan, hem first hem de falım sakız kampanyasına katılsak toplamda 360 liralık yakıt alabilir miyiz?

• 31 mayıs
    (ÇEKKAZAN) 30 TL FALIM VE FIRST SAKIZ ALIMINA 30 TL YAKIT

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

90 TL alınıyor tek hesapla Max. Ayrıca mükerrer katılımlar yasak denmiş tespiti halinde aynı araca iptal edilebilir hem hesap hem katılımlar.

• 3er tane opet yakıt puanı birleşiyor mu
    Diyelim 100 liralık yakıt aldım 3 tane smsi birleştirip mi kullancaz yoksa her harcamada 30 liralık yakıt almamız mı gerekiyor

• lawyera L kullanıcısına yanıt
    Katları geçerli dediği zaman öyle olmuyor. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama bir arkadaştan öğrendikten sonra denedim, 90/90 veriyor

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Fişin resmini ya da ödüğn ekran görüntüsünü atabilir misiniz

(ÇEKKAZAN) 30 TL FALIM VE FIRST SAKIZ ALIMINA 30 TL YAKIT (ÇEKKAZAN) 30 TL FALIM VE FIRST SAKIZ ALIMINA 30 TL YAKIT

Hocam fiş uzundu 90 küsur tuttu ve 3 ayrı 30 liralık ödül geldi

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• Bedavaya 18 tane sakız aldık neredeyse teşekkürler

• Opetten gaz alabilsek bununla çok iyi olacaktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt

Şubeye bağlı hocam, gaz aldığınızda yakıt puanım benzinde görünüyor derseniz çekme ihtimali var. Ben o şekilde gaz da alıyorum.

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

Yanlış bilmiyorsam hepsi toplanıyor hocam. Emin olmak için opet uygulamasını yükleyin orada bakiyeniz toplu şekilde görünmekte.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.