Şimdi Ara

(ÇEKKAZAN) 30 TL FALIM VE FIRST SAKIZ ALIMINA 30 TL YAKIT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
11
Favori
5.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • first ve falımdan sonra yüklediğim rinso yüklendi ama bunlardan haber yok yüklenen var mı acaba?

• saycan S kullanıcısına yanıt

tam bunu yazdım onayladım first yüklendi hayırlı olsun yazarkende falım geldi hepsi tamam yani herkese bereketli olsun hayırlı yolculuklar

• 110 tl lik firstten 90 tl yakıt kazanmıştım 30 tl yüklendi diye mesaj geldi opetten uygulamada 3 tane 30 gözüküyor ama opetten gelen mesajda 30 tl yüklenmistir diyor

Tebrikler! Cek Kazan uygulamasi ile First kampanyasindan kazandiginiz 30,00 TL degerinde yakit puan cep telefonunuza yuklenmistir. Yakit puaninizi 5 Agustos 2023'e kadar Opet istasyonlarinda benzin veya motorin alisverislerinizde harcayabilirsiniz. Lutfen odeme yapmadan once cep telefonu numaranizi market gorevlisine soyleyiniz. SMS almak istemiyorsaniz OPET yazip 5653'e ucretsiz gonderebilirsiniz. 4446738 Mersis no: 0644000904600117 Araci Hizmet Saglayici Tani B002

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thetris_ T kullanıcısına yanıt

Babada tek mesaj geldi ama 90 tl yüklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut67_67 kullanıcısına yanıt
    mesajda 30 değil 90 yazıyor dimi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faydalandık, 60TL yüklendi mesajı geldi az önce, haber veren arkadaşa teşekkürler

Mesajda 30 yazıyordu ama yüklenen 90

• First kampayasından bugün 90 Tl yüklendi. Tek fiş 90 TL alım.

mesajları yukarı doğru kaydırırsanız 3 tane 30 tl yazıyor ayrı ayrı 30 tl lik 3 sms

• benim puanlarla ilgilenen varsa ücreti mukabilinde pm  

başlığa bitti yazarsanız taşırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 18 Mayıs 2023; 15:34:10 >
  • 5 ağustos son kullanım süresi diyor mesajda çek kazan da 1 ay içinde kullanılmalı diyor enterasan:)

• Merhaba. Ödemeyi cüzdan bakiyesi, hediye çeki vs. ile yaparsak ödül gelmeme durumu olur mu?

• Bu gelen tutarları veya daha önceki puanlarla toplamda ne kadar ödül olduğunu görebildiğimiz bir uygulama yada site filan var mı acaba tşk

• saycan S kullanıcısına yanıt

Opet mobil indirebilirsiniz. telefon numarası ile üyelik açtığınızda görünür toplam puanlarınız

• yumruyen kullanıcısına yanıt

Tşk ederim sağolun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.