Çekmeceli Derin Dondurucu DF1036W3VN kullanan arkadaşlar ürün hakkında yorum yapabilirlermi ürün fiyatını hak ediyormu ürünü aldğım zaman genel olarak kullanım sıkıntıları varmıdır fiyat olarak 1400 tl fiyat aldım konu hakkında sizlerden acil bilgi bekliyorum
ürünü kullanmadım ama çamaşır makinam da bulaşık makinam da profilo. sadece bir kere servis çağırdık, geldiler baktılar bir sorun yok dediler, deterjanla alakalıymış. zaten garanti süresi içindeydi para da almadılar. genel olarak memnunum. ama buzdolabı konusunda bosch siemens profilo grubunun arcelik beko grubuna göre daha kötü olduğunu düsünüyorum. buzdolabım ise arçelik ve memnunum. derin dondurucu konusunda liebherr diye bir marka var. servis sorunu da var ama. bi düsün derim. http://forum.donanimhaber.com/m_81086617/tm.htm
cevap için teşekkürler ancak kullanan arkadaşlarda yorum alabilirsem yada ürünü iyi bilen birinden acil almam gerek bayrama kadar konu hakkında cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
ben farklı bir yorum getireyim arkadaşım bu kadar fiyat gerçekten çok fazla hem kaliteli hem hesaplı olsun satış sonrası servis hizmeti de kaliteli olsun altus olsun bence
Dostum o kadar fiyata kadar çıkabiliyorsan bak forumda bende araştırdım.Özellikle liebherr vede electrolux ün ürünlerini tavsiye ediyor candoğan ve diğer kullananlar..Bunlardan başkasına bakma derim.
tam olarak model marka belirtme şansınız varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme