Şimdi Ara

ÇEKTİĞİM RESİMLERİ SD KARTA NASIL GERİ GETİRİCEM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, Bugün fotoğraf makinesiyle birkaç fotoğraf çektim. Daha sonra fotoğrafları telefona atmak için sd kartı makineden çıkardım, telefona taktım. Resimleri seçtim ve ''taşı'' dedim. (Ah keşke kopyala deseydim)... Telefona taşıdı. Bende kartı çıkardım telefondan. Fakat telefonda resimler gözükmüyor. Ünlem var fotoğrafların üstünde. Bilgisayara taktım orda da: ''medya veya kitaplık boş'' uyarısını verdi. Anlayacağınız resimler pert. Konuyu buraya açmamın sebebi başına gelen olabilir diye düşündüm. Şimdi sizden yardım beklediğim konu bu resimleri geri getirme imkanım var mı ? İnternette silinen fotoğrafları getirme programları var fakat bunlar ''taşıma'' işlemi için de geçerli olur mu? Yani ben resimleri karttan silmedim, sadece telefona taşıdım. Karttakileri geri getirebilir miyim? ve Nasıl ?

• Silinenlerin ya da taşınanların üzerine fotoğraf çekmediğiniz sürece kayıpsız geri gelir. Ama kart takılı iken fotoğraf çekerseniz üzerine yazdığı için dosyalar zarar görür.

Ben bilgisayarda card recovery diye bir program kullanıyorum. Serialini bulmanız gerek yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 21 Ocak 2017; 18:41:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Silinenlerin ya da taşınanların üzerine fotoğraf çekmediğiniz sürece kayıpsız geri gelir. Ama kart takılı iken fotoğraf çekerseniz üzerine yazdığı için dosyalar zarar görür.

Ben bilgisayarda card recovery diye bir program kullanıyorum. Serialini bulmanız gerek yalnız.

Üstüne fotoğraf çekildiyse geri gelmesi imkansız mı yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoDoSS318a2 kullanıcısına yanıt
    İmkansız değil, bazı fotoğrafların geri gelemeyebilir. Bazısının yarısı gelir yarısı gri olur.

Ne kadar çektiğine bağlı biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recover My Files programını bir deneyin isterseniz.Üzerine birkaç defa fotoğraf çekmiş olsanız bile çok eski dosyalarda dahil kayıp jpeg olarak aratırsanız bulabiliyor,işinize yarayabilir belki.
  • dır diye program var. kurulumu yok direk açıp çalıştırıyorsun. mail at sana göndereyim.
    kurtarmasını istediğin klasörü seçiyorsun yani kartı.
    masa üstüne klasör açıp gitmesini istediğin yeri yani klasörü seçiyorsun.
    silinen tüm fotoğrafları sana geri getiriyor.

100 fotoğraf var ise 80 tanesi geri geliyor bu 80 fotoğrafın 60 tanesi sağlam geliyor .
    yani 10/6 kurtarıyor aşağı yukarı.

kartı bu olaydan sonra kullanmadıysan bu kurtarma oranı daha yükselir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.