Şimdi Ara

celal aydın mı güray küçük mü??* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: talha0594

quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

Kesinlekle celal aydin onermem

Neden?

Ben c.a.d dayim bunu belirtryim oncelikle
    Cksler gercekten guzel ama konuyu hic bilmeyen hic bisey ogrenemez sorulari zordur biraz

Hmm anladım, teşekkürler.
  • çok teşekkürler arkadaşlar hepinize
  • Bende dün aldım belirsiz integral kısmı bitti sayılır sayfa 28-e kadar iyi geldim sonra bi anda kasmaya başladı neyse gene biraz daha çözdüm kısmi integral kısmı kaldı valla şu ana kadar iyi anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

Bende dün aldım belirsiz integral kısmı bitti sayılır sayfa 28-e kadar iyi geldim sonra bi anda kasmaya başladı neyse gene biraz daha çözdüm kısmi integral kısmı kaldı valla şu ana kadar iyi anladım

güray küçüğümü diyon okacha? bende başladım şimdide ilerisi kötüyse hiç gelmeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: netice büyüten adam

quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

Bende dün aldım belirsiz integral kısmı bitti sayılır sayfa 28-e kadar iyi geldim sonra bi anda kasmaya başladı neyse gene biraz daha çözdüm kısmi integral kısmı kaldı valla şu ana kadar iyi anladım

güray küçüğümü diyon okacha? bende başladım şimdide ilerisi kötüyse hiç gelmeyim

okacha kim?
    İlerisi kötü demedim sadece biraz daha kasıntı gibi ama 2-3 sayfa sonra düzeliyor belkide kolaydır bana zor geliyodur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

celal aydın çks ve çözümlü kitapçığını bitir sonra soru çözmesen de olur

kesinlikle hak veriyorum. Şahsen fizik en kötü olduğum derstir manyetizma çks bitirdim ama hakkını vererek bitirdim, soru kaçırmıyorum Allah nazarlardan saklasın ben bundan sonra fizik konularında lys için olanlarının hepsini celal aydından alıcam. Öneririm.
  • celal aydının tamamı çözümlü mat fasikülleri süper ayrıca fizik konu anlatımlarınıda çok beğeniyorum.bana sorarsan kesinlikle celal aydını al,güray küçük biraz ezber yaptırıyor
  • Bence hasan kondu beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celal Aydın fizik cks lerini pek göremiyorum ben acaba basınç konusuyla ilgili fasikulleri bulunuyor mu piyasada?

• Tabiki güray küçük

• quote:

Orijinalden alıntı: Akifjan2004

arkadaşlar integral kitapçığı alacağm celal aydın mı alayım yoksa güray küçük mü bir de bildiğiniz çözümlü lys matematik soru bankası varmıdır?

bence final lys çözmlü soru bankası al. daha hesaplı olr.. dehşet sorular var.. tavsiye ederm..
  • nablom N kullanıcısına yanıt
    benımde hıc temelım yok tavsıye edermısın
  • Hort

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.