Şimdi Ara

celal aydın mı güray küçük mü??*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar integral kitapçığı alacağm celal aydın mı alayım yoksa güray küçük mü bir de bildiğiniz çözümlü lys matematik soru bankası varmıdır?

• hadi arkadaşlar bi cevap verin ya
  • Hic bilmiyorsan Guray Kucuk derim. Onu bitirince neredeyse butun soru tiplerini gormek icin Celal Aydin'in cozumlu kitapciklari iyidir. Piyasada pek guzel cozumlu kitap yok ama final'inkine bak. Yazari Hasan Buyukyavuz olabilir emin degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 22 Nisan 2012; 20:32:39 >
  • güvender lys çözümlü soru bankası var web tabanlı.

ve ben güray küçük diyorum.
  • Güray Küçük şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydkydk

güvender lys çözümlü soru bankası var web tabanlı.

Cozumlu Guvender cok basit hocam ya ne konuyu bilmeyene bi sey katar ne de pratik yapmak isteyene. Cok sacma bi kitap olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander DeLarge

quote:

Cozumlu Guvender cok basit hocam ya ne konuyu bilmeyene bi sey katar ne de pratik yapmak isteyene. Cok sacma bi kitap olmus.

katılıyorum hocam ama hiç bilmeyen için yararlı olabilir,arkadaşın durumunu da bilmiyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama çözümlü kitap konusunda karara varamadım yine
  • quote:

quote:

quote:

katılıyorum hocam ama hiç bilmeyen için yararlı olabilir,arkadaşın durumunu da bilmiyorum ama

durumum çok kötü sayılmaz konuyu görmem yeterli yapabilcek durumdayım yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akifjan2004

quote:

quote:

quote:

durumum çok kötü sayılmaz konuyu görmem yeterli yapabilcek durumdayım yani :)

hocam bir de finalin baya kalınca bir çözümlü soru bankası var. o çok iyiymiş sanırım. ama çözümlü kitapçık da alabilirsin mesela dediğin gibi celal aydın. bence güray küçükle temeli at üstüne celal aydın cilala aklın kalmasın :)

• Sonuc yayinlari var bilirsiniz bir cozumlu ornek ve benzerinden bes soru falan var tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

Sonuc yayinlari var bilirsiniz bir cozumlu ornek ve benzerinden bes soru falan var tavsiye ederim

sonuç yayınlarını bilmiyordum dostum nasıldır
  • celal aydın çks ve çözümlü kitapçığını bitir sonra soru çözmesen de olur
  • güray küçük iyi. celal aydında iyi
  • Kesinlekle celal aydin onermem

• quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

celal aydın çks ve çözümlü kitapçığını bitir sonra soru çözmesen de olur

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

Kesinlekle celal aydin onermem

Neden?
  • kardeş bende yardımcı olayım ben celal aydın çözümlü kitapçık aldım ben konuları bitirdim dersen soruları çözersin ama konuları felan bilmeden kesinlikle kullanılmasını tavsiye etmem bende var ben kullanmıyorum celalm aydın çks lerini alabilirsin.. ama yinede fem simetri al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

Kesinlekle celal aydin onermem

Neden?

Ben c.a.d dayim bunu belirtryim oncelikle
    Cksler gercekten guzel ama konuyu hic bilmeyen hic bisey ogrenemez sorulari zordur biraz

• güray küçük fasiküllerinde a konu anlatımı b soru bankası diye biliyorum fakat bu a ve b de tüm sorular çözümlü mü ? (çözümlüymüş sitesinde soru bankasının ayrıntılı çözümleri bulunuyor )

1- celal aydın kadar kaliteli mi bu yayın ?

2- fasiküllere sahip olan arkadaşlar foto koyabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 23 Nisan 2012; 12:46:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.