Makine Mühendisliği yazıcam sizce hangisi önde olmalı ve kendim Manisalı olduğum için orada kalacak yer vs sorunlarım olmucak ama Manisanın ilkinin tutma ihtimali çok az sizce hangisini yazmalıyım . Bu arada şimdi Balıkesirin bir ilçesindeyim .
bende pamukkale yazıyorum ve pamukkaleden birisiyle konustum. pamukkale etraftaki çoğu üniversiteye göre iyidir ama sakın celal bayar yazma demişti bana
birisi bi ara manisaya köy diyodu
quote:
Orijinalden alıntı: manfilter
birisi bi ara manisaya köy diyodu
neden ki manisa sanayisi olan bi yer sanıyordum peki balıkesir hakkında ne düşünüyosunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: mechanic45
neden ki manisa sanayisi olan bi yer sanıyordum peki balıkesir hakkında ne düşünüyosunuz.
Alıntıları Göster
celal bayar - pamukkale - balıkesir bu üniversitelerin makine mühendisliklerini ve şehir yaşantısı açısından karşılaştırırmısınız ?
quote:
celal bayar - pamukkale - balıkesir bu üniversitelerin makine mühendisliklerini ve şehir yaşantısı açısından karşılaştırırmısınız ?
Alıntıları Göster
up
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare06
bende pamukkale yazıyorum ve pamukkaleden birisiyle konustum. pamukkale etraftaki çoğu üniversiteye göre iyidir ama sakın celal bayar yazma demişti bana
Şu Celal Bayar'ın olayı nedir acaba ya? Bilgisayar Mühendisliği (İNG) yazmayı düşünüyorum ama bir yerde bile iyi yorum okumadım sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanry
quote:
Şu Celal Bayar'ın olayı nedir acaba ya? Bilgisayar Mühendisliği (İNG) yazmayı düşünüyorum ama bir yerde bile iyi yorum okumadım sanırım.
valla bende bilmiyorum usta ama bende iyi şeyler duymadım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanry
quote:
valla bende bilmiyorum usta ama bende iyi şeyler duymadım
Alıntıları Göster
pamukkale iyidir kampüse yakın yerlerde uygun fiyata ev bulabilirsiniz ayrıca direk kampüse giren uğraştırmayan belediye otobüsleride mevcut gezilecek yerler sayılıda olsa öğrenciler için uygun biyer
quote:
Orijinalden alıntı: hobydick
pamukkale iyidir kampüse yakın yerlerde uygun fiyata ev bulabilirsiniz ayrıca direk kampüse giren uğraştırmayan belediye otobüsleride mevcut gezilecek yerler sayılıda olsa öğrenciler için uygun biyer
sıralamam tam tutmuyo ama inşallah pamukkale gelir , denizliyi daha önce görmedim ama çok ısındım nedense
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hobydick
sıralamam tam tutmuyo ama inşallah pamukkale gelir , denizliyi daha önce görmedim ama çok ısındım nedense
Alıntıları Göster
peki ıspartayıda karşılaştırmaya eklesek makine m. göz önünde bulundurarak .
quote:
peki ıspartayıda karşılaştırmaya eklesek makine m. göz önünde bulundurarak .
Alıntıları Göster
ben izmirde oturuyorum arkadaşlar celal bayar merkeze uzaktır hatta köyde ve dağdadır manisa veya izmirde oturuyosanız yazın derim ama uzaktan gelip yurttur evdir hem çok para hemde sosyalleşicek yer yok batak oynarsınız butun gun değmez kaliteli bir eğitimi de yok üstelik
quote:
Orijinalden alıntı: Ceqa
ben izmirde oturuyorum arkadaşlar celal bayar merkeze uzaktır hatta köyde ve dağdadır manisa veya izmirde oturuyosanız yazın derim ama uzaktan gelip yurttur evdir hem çok para hemde sosyalleşicek yer yok batak oynarsınız butun gun değmez kaliteli bir eğitimi de yok üstelik
benim ev sıkıntım olmuycak hatta yeme içme sıkıntımda sadece okula ulaşım ve isteğim üzerine harcamalar o kadar ama iö oluyor işte tek sorun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ceqa
benim ev sıkıntım olmuycak hatta yeme içme sıkıntımda sadece okula ulaşım ve isteğim üzerine harcamalar o kadar ama iö oluyor işte tek sorun
Alıntıları Göster
pamukkaleye git bence daha iyi diye duyumlar aldım üniversite eğitimi bakımından.
quote:
Orijinalden alıntı: takashi_abi
pamukkaleye git bence daha iyi diye duyumlar aldım üniversite eğitimi bakımından.
inşallah bakalım sıralamaların biraz düşmesi gerekiyor gerçi 2010dan 78bin 2011de 87binle kapamış ama bakalım
quote:
quote:
inşallah bakalım sıralamaların biraz düşmesi gerekiyor gerçi 2010dan 78bin 2011de 87binle kapamış ama bakalım
Alıntıları Göster
peki trakya , namık kemal vs de eklesek yine de pamukkale mi
quote:
peki trakya , namık kemal vs de eklesek yine de pamukkale mi
Alıntıları Göster
namık kemali bilmiyorum ama tırakyadan iyi pamukkale
quote:
peki olurda pamukkale gelmezse ikinci üçüncü tercih olarak nereyi yazabilirim ?
quote:
quote:
peki olurda pamukkale gelmezse ikinci üçüncü tercih olarak nereyi yazabilirim ?
Alıntıları Göster
edirneyi yazabilirsin mesela namık kemali araştır iyiyse oda olabilir. Balıkesiri yazabilirsin
peki balıkesir mi manisa mi not : manisa da ev var , balıkesir oturduğumuz yere da yakın ama ikiside çok uzaklaşıp