Bildirim
mugla ing vs bolu tıp
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü, 1 Mobil, 1 Android
Giriş
-
up acill yardım -
bolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 1 Ağustos 2024; 19:18:42 > -
hacı muğla güzel şehir bence bu yönden bak ankara’ya istanbul’a yakın olsa napacaksın oraya gidip dönmeyeceksin sürekli sonuçta. -
bolu daha güzel muğladan -
Bolu derim ben -
denizi olmayan bi şehirle denizi olan bi yeri karşılaştırma bile eğer ankara değilse. ayrıca adam komiteden sonra gider marmaris’e takılırlar. -
unıye en yakın deniz yaklasık 1 saat ve cok pahalı bir sehir hocam aynı zamanda ing olması da beni dusunduruyor bolu da canım sıkıldgı an gitme imkanım olacak o yonden sorunum yok paylasımlı yolculuk ile cok kolay ve hızlı cok kullandım simdi hangisi sizce ? -
ingilizce işini büyütme. herkes yapar -
sadece o degil zaten sehir pek icime sinmiyor sadece ismi mugla denize merkeze veya en yakın tatillik yere 1 saat zaten bolu dan da 2 saatte tr nin 2 kalbine de gidebiliyorum zaten ikna edebildim mi sizi :) -
Bolu -
Fuhuş hayatını seviyorsan muğla -
UP
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X