Şimdi Ara

mugla ing vs bolu tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: isyanediyorumisyan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
14
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mugla ing yazılır mı evime 12 saat bolu 7 saat bolunun ist ankara avantajı var bolu nedense daha sıcak geldi akredite de gelecekmis neredeyse kesin diyorlar sizce hangisi daha mantıkı muğla olursa ing olacak onuda dusunursek

• up acill yardım
  • bolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 1 Ağustos 2024; 19:18:42 >
  • hacı muğla güzel şehir bence bu yönden bak ankara’ya istanbul’a yakın olsa napacaksın oraya gidip dönmeyeceksin sürekli sonuçta.
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt
    bolu daha güzel muğladan
  • Bolu derim ben
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    denizi olmayan bi şehirle denizi olan bi yeri karşılaştırma bile eğer ankara değilse. ayrıca adam komiteden sonra gider marmaris’e takılırlar.
    unıye en yakın deniz yaklasık 1 saat ve cok pahalı bir sehir hocam aynı zamanda ing olması da beni dusunduruyor bolu da canım sıkıldgı an gitme imkanım olacak o yonden sorunum yok paylasımlı yolculuk ile cok kolay ve hızlı cok kullandım simdi hangisi sizce ?
  • Thetris_ T kullanıcısına yanıt
    ingilizce işini büyütme. herkes yapar
    sadece o degil zaten sehir pek icime sinmiyor sadece ismi mugla denize merkeze veya en yakın tatillik yere 1 saat zaten bolu dan da 2 saatte tr nin 2 kalbine de gidebiliyorum zaten ikna edebildim mi sizi :)
  • Bolu
  • Fuhuş hayatını seviyorsan muğla
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.