Şimdi Ara

Celal ile Ceren (Dünya'nın En Kötü Filmi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
1
Favori
15.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz

Kendi yapımlarını Türkler kadar aşağılayan yoktur bu dünyada. Yazık sizlere be.

Sırf milliyetçilik yapmöak için 5 para etmez filmi pohpohlamak kimlere özgü acaba? Adını siz koyun

Kime gore ve neye gore 5 para etmez? sen benim begendigimi begenmek zorundamisin? Degilsin. Ben senin begenmedigine evet haklisin demek zorundamiyim? Degilim.

Bir filmi 100 kişi izliyorsa ve o filmi senle beraber 3-4 kişi beğeniyorsa o film 5 para etmez filmdir.. 3-5 kişi ile kurtaramazsınız.. Zevkler ve renkler meselesine girme dostum.

Filmi 3-5 kişi beğendiği için mi 2 haftada 1.5 milyon izlendi ? Ergenleri kim takıyor ki dünyada , kendilerince 1 puan verip dursunlar, çokda bir halt sanki, filmin aldığı bütçe belli, reyting belli. Senin gibi 3-5 kişi her filmi aşağılasa nolur, aşağılamasa nolur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sırf milliyetçilik yapmöak için 5 para etmez filmi pohpohlamak kimlere özgü acaba? Adını siz koyun

Kime gore ve neye gore 5 para etmez? sen benim begendigimi begenmek zorundamisin? Degilsin. Ben senin begenmedigine evet haklisin demek zorundamiyim? Degilim.

Bir filmi 100 kişi izliyorsa ve o filmi senle beraber 3-4 kişi beğeniyorsa o film 5 para etmez filmdir.. 3-5 kişi ile kurtaramazsınız.. Zevkler ve renkler meselesine girme dostum.

Renkler ve zevkler meselesi değil arkadaşım neden anlamak istemiyorsunuz ? Tamam film ahım şahım her sahnede güldüren bir film değil ama imdb puanı olarak 1.6yı haketmiyor. Filmi izlemeyen, evde pc başından kalkmayan beyinsiz ergenler girip 1 puan vermişler. Aman ne büyük mesele.. Film bence 10 üzerinden 6-7yi hakediyor.

• izlemedim 1 puan verdim. haberim bile yoktu saldırılardan ama yukardaki açıklamayı okudum izleyip beğenmiş olsam bile 1 verirdim. şayet beğeneceğimi sanmıyorum. beş para etmez herifin teki. cem yılmaz'ı da aynı şekilde sevmem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Filmi 3-5 kişi beğendiği için mi 2 haftada 1.5 milyon izlendi ? Ergenleri kim takıyor ki dünyada , kendilerince 1 puan verip dursunlar, çokda bir halt sanki, filmin aldığı bütçe belli, reyting belli. Senin gibi 3-5 kişi her filmi aşağılasa nolur, aşağılamasa nolur...

Neyin kafasındasın ya? Ağzımdan çıkmayan şeyleri söylemişim gibi göstermeye çalışıyosunuz.. Yok film 1,6 yı haketmiyormuşş.. Ben hak ediyor mu dedim 1,6 yı? İğrenç ve 5 para etmez bir film dedim ben iyi yapmış inci sözlük demedim. Banane naparlarsa yapsınlar, saçma sapamn bir film.

Ayrıca 1,5 milyon izlenmesinin sebebini azcık düşünürseniz bulabilirsiniz. Çünkü şahan gökbakar!!!! Ben Recep ivedik serisine bayılmış bir insan olarak, bu film çekilmeye başlandığı gün dedimki Celal ile Cerene gideceğim... Gittim ve ağzımın payını aldım.

Gitmeden nasıl bir film olacağı bilinmez, başkasına da güvenemezsin.. Gidip görmek zorundasındır.. Öyle bir şey işte.

Her neyse benim için bir problem yok 1 puan da alsa 10 puanda alsa umurumda değil, peşinden koşup takip edeceğim bir film değil. Ne halt yerlerse yesinler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Söylediklerine biraz daha dikkat et. bu son zamanlarda vizyondaki bütün yerli yabancı filmlere gittim nerdeyse. ben bu filmi ilk izleyenlerdenim, o masum suratlara kanıp gittim. ahlaksızlığın dibine vurulmuş, bende 1 verdim.
    bütçeyle adam olunmaz. filmin izlenme sayısınada reyting denmez ya neyse kiminle konuşuyorsak biz.

• başlıktaki mesajların çoğunu okudum ama benim ilgimi çeken bir çok insanın hiç çekinmeden 'ben izlemeden 1 verdim' demesi. sanki siz izlemeden filmlere puan verin diye var zaten o puanlama sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmpes

başlıktaki mesajların çoğunu okudum ama benim ilgimi çeken bir çok insanın hiç çekinmeden 'ben izlemeden 1 verdim' demesi. sanki siz izlemeden filmlere puan verin diye var zaten o puanlama sistemi.

o puanlama sistemine bakıp ta film izleyenlerin aklına şaşarım. imdb bir film hakkında çıta olamaz
  • 1.6 bile fazla bu filme, keşke 0 puan verilebilseydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Söylediklerine biraz daha dikkat et. bu son zamanlarda vizyondaki bütün yerli yabancı filmlere gittim nerdeyse. ben bu filmi ilk izleyenlerdenim, o masum suratlara kanıp gittim. ahlaksızlığın dibine vurulmuş, bende 1 verdim.
    bütçeyle adam olunmaz. filmin izlenme sayısınada reyting denmez ya neyse kiminle konuşuyorsak biz.

Reyting = İzlenme Oranı demektir. (Film için de dizi için de kullanılır.) 1. si bu.

2.si, Sinema tecrüben olduğunu kendin söylüyorsun ama Şahan GÖKBAKAR'ın her filminin zaten ''Cinsellik ile güldürü'' unsuruna dayandığını bilmiyorsun öyle mi ? Afedersin ama filmin hiç mi fragmanına bakmadın sonra cinsellik var diye 1 veriyorsun , mantıklı mı arkadaşım ? Egon pek yükseklerde belli, sen böyle devam et. Ayrıca aldığı bütçe çok şey ifade eder, günümüzde hangi film bütçe için yapılmıyor ?? Neyse sen ve senin gibi sinemadan anladığı sanan,Türk sinemasını aşağı çekmek isteyen yüz karası ergenler devam etsin 1 vermeye.

• quote:

Reyting = İzlenme Oranı demektir. (Film için de dizi için de kullanılır.) 1. si bu.

2.si, Sinema tecrüben olduğunu kendin söylüyorsun ama Şahan GÖKBAKAR'ın her filminin zaten ''Cinsellik ile güldürü'' unsuruna dayandığını bilmiyorsun öyle mi ? Afedersin ama filmin hiç mi fragmanına bakmadın sonra cinsellik var diye 1 veriyorsun , mantıklı mı arkadaşım ? Egon pek yükseklerde belli, sen böyle devam et. Ayrıca aldığı bütçe çok şey ifade eder, günümüzde hangi film bütçe için yapılmıyor ?? Neyse sen ve senin gibi sinemadan anladığı sanan,Türk sinemasını aşağı çekmek isteyen yüz karası ergenler devam etsin 1 vermeye.

bak güzel vatandaş. hala ergen diye hitap ediyorsun ama ben yinede ağzımı bozmayacağım. reyting televizyon terimidir önce onu öğren bir. ağzı olan konuşuyor. ben ivedik serisinide izledim sinemada, onlarda bu kadar abartı yoktu. laftan anlamıyorsun ama irdeleyeceğim. bu filim sadece sexi konu edinmiş, komikliğin dışında iğrençliğe varmış bir film. ivedik karakterinn masumiyetini kaybetmiş hali resmen celal.
    yine anlamayacaksın ama yine anlatıyorum. bütçe hiçbir manaya gelmez. celal ile cerenin reklamı kadar benim reklamım yapılsa benide izlemeye gelirler. her sinemadan önce celal ile ceren fragmanları, her yerde efişler televizyon reklamları vs vs. film iyi olduğu için mi gişe yaptı reklamı bol olduğu için mi ?
    çok bilmişlik yapıp karşındakini ezmek, küçümsemek amaçlı ergen ergen deyip duran değil midir egosu yüksek olan. sen benim yaşımı, ne iş yaptığımı bu yaşıma kadar neler yaşadığımı biliyormusunda ergen diye hitap ediyorsun.
    sinemadan anlıyorum diyen kimse bu filme 1 den başka puan vermez. türk sinemasını bu kadar düşüren şahan kadar senin gibi onu şartsız şurtsuz destekleyen insanlarında suçu sinema sektörünün durumu.
    bu üslubunu devam ettirirsen sana daha cevap vermeyeceğim.

ekleme:

tüm forumda özür diliyorum, yukarıdaki cevabımı daha 17 yaşında 11. sınıfa herkese ergen diyen bu ergene yazdım.
    quote:

Kitap okumaya başlamak istiyorum, bana kitap okumayı sevdirecek sıkmayan kitaplar arıyorum , sürükleyici ve macera tarzı etkileyici kitaplar tercihimdir. Sizce okumaya hangi kitaplardan başlamalıyım ? İlk seviyeden başlayıp sizler gibi kitap ustası olmayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum üstatlar, bir kitap önerisini lütfen çok görmeyiniz bana.

Bu arada diğer bilgilerim de aşağıdadır, ona göre kitap önerirseniz çok sevinirim:

Yaşım: 17 (11.sınıftayım, kitap okumaya ihtiyaç duyduğumu hissediyorum)
    Sevdiğim Filmler: Hızlı ve Öfkeli , Cehennem Melekleri, Esaretin Bedeli, Yüzüklerin Efendisi (Harry Potter dan fazla hoşlanmıyorum) , 3 Ahmak , Çanakkale 1915 vb vb.
    Sevdiğim Diziler: Castle , Two and a Half Men , House, CSI Serisi
    Sevdiğim Kitap türleri: Macera, Gerilim , Bilimkurgu , Polisiye, Komedi
    Kitapta aradığım özellikler: Sayfa sayısı farketmez, sürükleyici olsun ve sıkıcı olmasın yeter. Kitap okumayı sevdirecek kitapları severim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 10 Şubat 2013; 23:19:53 >

• AA evet sen beğenmemişsin ya dünyanın en kötü filmidir. Biliyor musun evrenin merkezinde de sen varmışsın.
  • Ben filme gittim bence 10 üzerinden 8lik bir filmdi.Yani siz de filmi yerden yere vurmuşsunuz.Türk filmlerinin hali ortada.
    Söyle kaliteli yeni türk filmleri listesi oluşturun da gidelim görelim kaliteli neymiş?
    Çoğu yorum yapan arkadaş da (iyi olmuş, yeridir, hak etmiş) gibi terimler kullanmış da siz filme gittiniz mi?
  • Bence bunu hak etmedi kanımca güldürdüyse benim için film iyidir , ki güldürdüde komedide aa şu espiri çok anlamlıymış diyemi düşünüyorsunuz
  • Cem yılmazi gecti diye hemen video yayinlayan sahan en kotu film secilincr hemen sikayet etmisti galiba en kotu film olamaz degistirin diyeyazik ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sözlükten gelmiştim hepimiz diss attmıştık ama yalanda diyil film çok kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

1.6 bile fazla bu filme, keşke 0 puan verilebilseydi.

• Şu filme para veren insanlara acıyorum abi ya. O değil bu filmlere para verip gidenlerin yüzüne adam gibi filmde çıkmıyor.
  • Güldüğüm sayılı filmler arasında. Cem yılmaz'ın Stand up bukadar güldürmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Şu filme para veren insanlara acıyorum abi ya. O değil bu filmlere para verip gidenlerin yüzüne adam gibi filmde çıkmıyor.

Kekolar çok besliyorlar Şahan gibi çapsız herifi sonra iyi film çıkmaz tabii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Şu filme para veren insanlara acıyorum abi ya. O değil bu filmlere para verip gidenlerin yüzüne adam gibi filmde çıkmıyor.

Kekolar çok besliyorlar Şahan gibi çapsız herifi sonra iyi film çıkmaz tabii..

Türk filmi olarak övündüğüm 2 film var. Nefes ve Babam ve Oğlum. Başka da birşey çıkmadı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.