Şimdi Ara

Celal ile Ceren (Dünya'nın En Kötü Filmi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
1
Favori
15.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önyargısı olan arkadaşlara sesleniyorum ; Bu filmin Recep İvedikle alakası yok. Bazı sahneler duygusal bazı sahneler öldürücü derecede komik. Tabii ki komiklik kişiye göre değişir ama bence izlenesi bir film olmuş. Espriler gayet yerinde ve güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Saygılar, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Arkadaşa katılıyorum. Şahan Gökbakar'ı bende sevmem fakat bu film güzel olmuş. Öyle küfür fazla yok. Gerek duygusal gerekse mizahı olan bir film olmuş. Ama En fazla 7 alır.
  • vodafone şifresiyle 5 tl ye izledim ilk defa verdiğim paraya acıdım.bilmiyorum belki normalde izlediğim filmlerin kalitesinden mi yoksa 2 hafta önce fundamental e gittiğimden mi pek gülmedim.salondakiler gülmekten neredeyse altlarına edecektiler.bende mi sorun var onlarda mı anlamadım valla.o kadar komik değildi.konuda yok zaten.ezgi mola nın da filmde bir fonksiyonu yok.şahan filmin %90 ını götürmüş.tavsiye etmiyorum sinemada izlenecek bir film değil.
  • Öncelikle filme hala gitmeyen varsa, şanslisiniz sakin gitmeyin; espriler bayat ve kalitesiz, senaryo basit. ilk bolumde bir kac yerde guldum ama ikinci bolum oyle bir Slktl ki sormayin, bir an once cikasim geldi. verdigim 7 tlye de acidim acikcasi.Arti tam bir zaman kaybi.

fundamentals i izlemedim ama bundan cok daha fazla eglenecegime eminim.

3/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fundamentals ile bu sinema filmini karşılaştıran zihniyet nasıl oluyor da Celal ile Ceren'e sakın gitmeyin diyebiliyor ? Anlamak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Cem yılmaza 3 kez gidilir buna gidilmez

Katılıyorum hocam
  • Yemin ediyorum bu kadar düşük seviyeli boktan bir film daha olamaz.

Kesinlikle gitmeyin. Zeka adına hiçbir şey yok filmde. Özetlersem:

"" Aa osurdum hadi gülün, aa donum düştü hadi gülün "

Buna gülen de beğenen de liseli değil ilkokul zekasına sahiptir.

Sinirliyim çünkü bilete 10 lira verdim. gider yemek yerdim o parayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

Yemin ediyorum bu kadar düşük seviyeli boktan bir film daha olamaz.

sen giderek hatayı en başta yapmışsın hiç bi yerde fragmanını bile izlemedim ama tahmin ediyorum ne kadar moktan bi film olduğunu ata demirer ,şafak sezer ve şahanın filmine para verilip gidilirmi aga gerçi beleş olsada izlemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 27 Ocak 2013; 14:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

Yemin ediyorum bu kadar düşük seviyeli boktan bir film daha olamaz.

sen giderek hatayı en başta yapmışsın hiç bi yerde fragmanını bile izlemedim ama tahmin ediyorum ne kadar moktan bi film olduğunu ata demirer ,şafak sezer ve şahanın filmine para verilip gidilirmi aga gerçi beleş olsada izlemem

Hocam bu ekşicilerin yarısında çıktım muabbeti var ya ulan içimden geçti yarısında çıksam mı diye.

Filmdeki muabbet yok buna çaktım, yok geçirdim, yok osurdum falan.

Sırf bu adam yüzünden imdbye kaydolup 1 verdim. Siz de gitmeyin, bu başlığı okuyanlar da gitmesin.

• Film imdb de 2.2 almış. Bende bastım 1 İnciciler fena yüklenmiş bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Film imdb de 2.2 almış. Bende bastım 1 İnciciler fena yüklenmiş bu sefer

Bu konuyla ilgili açıklama yapmış:

Şahan Gökbakar: Kim neresini yırtarsa yırtsın

Celal ile Ceren filmiyle gişede 1 milyonu geçen Şahan Gökbakar, eleştirilerle ve filmine verilen imdb puanıyla ilgili açtı ağzını, yumdu gözünü...

"Ya kardesim, daha ne yapayim içinden mi geçeyim" diyen ve ardından twitter sayfasına,

"Küçük şeyleri gereğinden çok büyütenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir. Ne güzel söylemiş, anlayana..." yazan Gökbakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur. Bak bu da iyi laf. İmdb mi? Hahhahahahahahahahahgagahahaha. Çooook taaa tınnn. yani çoook daa fiiifiiiiii.... Hahahahhahhahaha La su imdb'ye vakit ayırıp benim filmi 2.2 yapmaya uğrastığınız kafayı, derslerinize vereydiniz simdiye atomu parçalardınız. Hehahahhahahah İmdb puanı dediğin bir grup insan girip puan vermiş filme. Olmuş sana imdb puanı. Hahahhahahaha yani. Ama salonlar tıklım tıklım. Hahahaha Kim neresini yırtarsa yırtsin, ben bu milleti güldürmeye devam edeceğim, Allah izin verdikçe de film çekeceğim. Gerisi hikâye gerisi fasa fiso"

http://magazin.milliyet.com.tr/sahan-gokbakar-twitterdan-saydirdi/magazin/magazindetay/27.01.2013/1661047/default.htm

• Bottom 100 hayırlı olsun sevgili Şahan..
  • IMDB 2.2
  • Bastım 1 puanı izlenme sayısına bakıp kaliteli olduğunu sanıyor filmini galiba beyinsiz.
  • en kötü olan flimler arasında ilk100 de 92.sırada şahan zıfır yönetmenlik var demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Film imdb de 2.2 almış. Bende bastım 1 İnciciler fena yüklenmiş bu sefer

Bu konuyla ilgili açıklama yapmış:

Şahan Gökbakar: Kim neresini yırtarsa yırtsın

Celal ile Ceren filmiyle gişede 1 milyonu geçen Şahan Gökbakar, eleştirilerle ve filmine verilen imdb puanıyla ilgili açtı ağzını, yumdu gözünü...

"Ya kardesim, daha ne yapayim içinden mi geçeyim" diyen ve ardından twitter sayfasına,

"Küçük şeyleri gereğinden çok büyütenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir. Ne güzel söylemiş, anlayana..." yazan Gökbakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur. Bak bu da iyi laf. İmdb mi? Hahhahahahahahahahahgagahahaha. Çooook taaa tınnn. yani çoook daa fiiifiiiiii.... Hahahahhahhahaha La su imdb'ye vakit ayırıp benim filmi 2.2 yapmaya uğrastığınız kafayı, derslerinize vereydiniz simdiye atomu parçalardınız. Hehahahhahahah İmdb puanı dediğin bir grup insan girip puan vermiş filme. Olmuş sana imdb puanı. Hahahhahahaha yani. Ama salonlar tıklım tıklım. Hahahaha Kim neresini yırtarsa yırtsin, ben bu milleti güldürmeye devam edeceğim, Allah izin verdikçe de film çekeceğim. Gerisi hikâye gerisi fasa fiso"

http://magazin.milliyet.com.tr/sahan-gokbakar-twitterdan-saydirdi/magazin/magazindetay/27.01.2013/1661047/default.htm

Twitterda görmüştüm açıklamalarını. Ergenler gibi bide ahahaha çokda fifi yazmışya mal

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

en kötü olan flimler arasında ilk100 de 92.sırada şahan zıfır yönetmenlik var demekki

aynen.izlemedim gitmeyide düşünmüyorum
  • Keşke hep "Dikkat Şahan Çıkabilir" seviyesinde kalsaydın be Şahan. Onların içinden rastgele bir skeç alsak, osurmalı, sıçmalı bu filmden daha fazla gülerdik. 2.2 bile fazla bu filme. Evet ben de gittim, pişmanım.
  • türk halkın ikiyüzlügüne örnektir bu film aslında.
    ben şahanın filmlerine sosyolojik acıdan bakıyorum.Özellikle de recep ivedik filme.
    türkiye'deki zengin-cok bilmiş kesmi cok güzel tespitlerle yerden yere vuruyor;ve bunun karsılıgında lince maruz kalıyor..

Celal ile ceren filmine dün aksam gittim.Amacı güldürmekti ve bunu da fazlasıyla yerine getirdi.
    Filmde tesettürlüsünden tutunda modernine kadar her kesimden insan vardı..
    Ve kadın erkek coluk cocouk demeden kahkaha atıyorlardı..

Simdi ikiyüzlülüge gelelim;Burada ve sokakta "buna gülünür mü ya" " bu filme gidilir mi ya" diyenler eminim ki bu filme gittiler.Fakat yaptıkları eylemleri maalesef söyleyemiyorlar.
    Bunun 2 nedeni olabilir;kendini farklı göstermek yani toplum baskısı
    ikinci neden ise filmde gösterilenler..

son olarak filme gitmeyipte yorum yapma becerisi gösterebilen arkadaşlara acıyorum

• Şahan evde para sayıyor, sinema full çekiyor, gösterime girdiği hafta Cem Yılmaz'ı bile geçiyor millet IMDB de 0 puan verse ne yazar ya Şahan'nın dediği gibi puanlar çokta fifi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Ocak 2013; 9:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.