Şimdi Ara

Celal ile Ceren (Dünya'nın En Kötü Filmi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
1
Favori
15.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fena sayılmazdı orda yabancı bi müzik çalıyordu beyler gidenlerden bilen varsa bi yardımcı olsun ?
  • Cem Yılmaz üzülüyodur Şahan beni geçti diye
  • az önce çıktım 5/10 veririm anca neden derseniz halkımız alıştı ya şahan komedi yapar yine bel altı yersiz muhabbetlere güldürmeye çalışmışlar finalde de biraz drama gitmiş ha az güldürmeye çalışıp ince espriler yapsaymış ve düzgün finalle bitseymiş.

değişen bir şey yok yani epilasyonlu ivedik diyebiliriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Cem Yılmaz üzülüyodur Şahan beni geçti diye

Hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

3 Ocak’ta CM101MMXI Fundamentals isimli gösterisini 296 kopyayla, 7+ yaş sınırıyla sinemada seyircilerle buluşturan Cem Yılmaz, 3 günde 501 bin 923 kişi tarafından izlenmişti. Yoğun istek üzerine gösterisinin kopya sayısı 322’ye çıkarılan Yılmaz’ın gişedeki en büyük rakiplerinden Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Celal ile Ceren” ise geçen cuma 380 kopyayla, 15A yaş sınırıyla seyirciyle buluştu. Gökbakar’ın filmi “Celal ile Ceren”, Yılmaz’a 100 bin seyirci fark attı ve 3 günde 601 bin 334 kişi tarafından izlenerek şimdilik bu yılın en yüksek açılışını yapan film olmayı başardı.

kalitesizliğin bu kadar ödüllendirildiği başka bir ülke var mı acaba.

aman ha CEM YILMAZA TAPAN lar var forumda laf etmeyın!!!!!!!!!

adam tutmus sahana malıyetı dusuk fılm yapıyor dıyor tek kısılık cem yılmaz gosterısını desteklıyor.YERLERE GOKLERE SIGDIRAMIYOR.

• ayrıca şahan filmin içine reklamları çok güzel girdirmiş
  • Filme dün gece gittim. Öncelikle İzmir iğli Kipaya koca bir Lanet olası yere ulaşım o kadar zor ki, yarım saat döndüm durdum, bir tabela yok. Filme 20 dk geç girdim.

Film yorumuma gelince, daha geç girsem de olurmuş, hatta girmesem bile. Bel altı esprilerden keyif alan ben, bu filmde rahatsız oldum. Bütün film vurdum, kaydım,çaktımlardan ibaret. Gerçi 2. bölüm biraz toparladı ama genel olarak çok kötüydü. Hala gitmeyen kaldıysa, gitmesin. Prim vermesin şu herife, her küfür edene gülünmeyeceğini anlasın.

Ayrıca bu dandik filmde bile etkilendiğim bir sahne oldu.

Sanki seninle üniversitede tanışmamışız gibi, sanki ömür boyu yanyanaymışız gibi, çok alıştım sana, etle tırnak gibiyiz. Hani bana puzzle alırsın ya sen ben o puzzleı yaparım ama son parçası kaybolmuştur. İşte o küçücük parça puzzleın en önemli parçasıdır. O puzzle hiç bitmez. İşte sen o parçasın, hayatımın sensiz hiç bir anlamı yok. Seni seviyorum, seni çok özledim.

• Şahan Cem'i geçmişmiş.. Peki Cem'in 2 yıl boyunca Maslak Tim'de yaptığı Fundamentals gösterisini izleyenlerin sayısı ne olacak? Şahan'da bir yerlerde sahne alıyor da bizim mi haberimiz yok?
  • fragmnını izledim. maddi imkansızlıklar nedeniyle gidemiyorum. aybaşında maaşı alır almaz ilk iş bu filme gideceğim..
  • İzlenmez bir iki sağlam espri dışında boştu hele klişeden geçilmiyor film.

4/10
  • Cem yılmaza 3 kez gidilir buna gidilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Şahan Cem'i geçmişmiş.. Peki Cem'in 2 yıl boyunca Maslak Tim'de yaptığı Fundamentals gösterisini izleyenlerin sayısı ne olacak? Şahan'da bir yerlerde sahne alıyor da bizim mi haberimiz yok?

toplam seyircide cem yılmaz alır
  • yanıyorum bu ülkenin haline ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence şahan yine tv programı yapmalı, recep ivedik'i o tv skeçlerinden birinden çıkardı (kim 500 bin istemezki) eğer yine öye bir program yaparsa yine bir tipleme çıkarıp filmini yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

bence şahan yine tv programı yapmalı, recep ivedik'i o tv skeçlerinden birinden çıkardı (kim 500 bin istemezki) eğer yine öye bir program yaparsa yine bir tipleme çıkarıp filmini yapabilir

recep ivedik şahanın ilk başladığında ki tiplemelerinden biri kim 500den önce yani
  • filmin gulduren saheleri vardı baya ama senaryosu çok basıttı gıdeceksenız sadece gulmeek için gıdın
  • boşuna gitmeyin. biraz sabredin. en kötü ihtimalle bir sene sonra digturk turkmax kanalında izlersiniz bu filmi. sonra da show tvde yayınlarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

5 bile fazla.gerçekten seven olsa konu cem yılmazınki gibi 14 sayfa olurdu. baksanıza konuya girip adam gibi yorum yapan bile çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 27 Ocak 2013; 0:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

5 bile fazla.gerçekten seven olsa konu cem yılmazınki gibi 14 sayfa olurdu. baksanıza konuya girip adam gibi yorum yapan bile çok az

ben 1 puan verdim zaten.(izlemedim,izlemeyi de düşünmüyorum)

ekleyince öyle göründü.

şahanı nerde görsem 1 i basarım zaten.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.