Şimdi Ara

Celal ile Ceren (Dünya'nın En Kötü Filmi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
1
Favori
15.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Dün izledim 10 üzerinden 7 alır. 3-4 yerde güldüm keza cem yılmazda da 3-4 yerde güldüm. Enazından cem yılmazdaki gibi bazı yerlerde sıkmadı, espri yapacam diye kasmadı (özellikle ölünün ardından yapılan şakalar nahoş geldi, insan bir yakınını kaybetmeden anlayamaz doğal olarak) Genelde cinsellik üzerine olduğu için biraz amerikanvari tarz olmuş o yönünü pek beğenmedim. Sonuçta recep ivedik değil o olsaydı farklı olurdu. Umarım bundan sonra gerçekten daha komik ve yaratıcı esprilerin yapıldığı bir film izletir bize. Tavsiyem yalnız gitmeyin kız arkadaşla filan izlenebilir bir film ama tek sarmaz

Cem Yılmaz'ın gösterisindenmi bahsediyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 27 Ocak 2013; 13:58:09 >

• İyi diyolar gidicez arkadaşlarla
  • Nete düşünce izleriz artık.
  • bu gün bende seyrettim
    hani o kadar iddalı seyredın dıyebılecegim filim degil
    şahanın espirileri fena degil ama eh iştee
    10 üzerinden 7 verebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oglum bak git bitirdi filmi . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Nete düşünce izlerim. Bu filme 10-15 lia verilmez. Oyuncu yok, emek yok. Kendi oynuyor, kardesine çektiriyor bir de üzerine 10 lira mı vericem

Katılıyorum.

Ama ben nete düşünce bile izlemeyi düşünmüyorum!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Nete düşünce izlerim. Bu filme 10-15 lia verilmez. Oyuncu yok, emek yok. Kendi oynuyor, kardesine çektiriyor bir de üzerine 10 lira mı vericem

Katılıyorum.

Ama ben nete düşünce bile izlemeyi düşünmüyorum!...

Sahan'in filmlerine guluyorum aslinda. İndirilip izlenebilir. Ama sifir masrafla bir film cekerse benden para cikmaz. Hobbit de 10 lira bu da 10 lira. Ama bunda oyuncu kadro senaryo kurgu efekt emek hicbir sey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahanın twiter in da gördümde 600bin kişi izlemiş herhal doğrumu yalamı belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

şahanın twiter in da gördümde 600bin kişi izlemiş herhal doğrumu yalamı belli değil

Malesef doğru.
  • Ülkenin eğitim düzeyinin aşağı indiği göz önüne alınırsa basit komedi filmlerinin rahatlıkla 500-600 binden açılması normal.
    Recep İvedikten dolayı önyargılıyım Şahan'a ama Dikkat Şahan Çıkabilir tadında bir film yapmışsa belki evde izlerim.
  • 3 Ocak’ta CM101MMXI Fundamentals isimli gösterisini 296 kopyayla, 7+ yaş sınırıyla sinemada seyircilerle buluşturan Cem Yılmaz, 3 günde 501 bin 923 kişi tarafından izlenmişti. Yoğun istek üzerine gösterisinin kopya sayısı 322’ye çıkarılan Yılmaz’ın gişedeki en büyük rakiplerinden Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Celal ile Ceren” ise geçen cuma 380 kopyayla, 15A yaş sınırıyla seyirciyle buluştu. Gökbakar’ın filmi “Celal ile Ceren”, Yılmaz’a 100 bin seyirci fark attı ve 3 günde 601 bin 334 kişi tarafından izlenerek şimdilik bu yılın en yüksek açılışını yapan film olmayı başardı.

kalitesizliğin bu kadar ödüllendirildiği başka bir ülke var mı acaba.
  • bence 600bin izlenmesi normal 620 solando izlenime girmiş yani nerden baksan her şehirde bi sinema salonunda bu flim gösterirme girmiş
  • filmi biraz sıkıstırsa iyi olurmus 3 4kez saglam guldum ama hep aralıklarla gereksiz uzun yapmıs bence ayrıca bu adam recep ivediklikten kurtulamaz denemiş ama filmin akışı aynı bence bi recep 4 5 yapsın sonrada bıraksın başka olmuyor gibi komediyi biliyor ama recebi üstüne fazla sindirdi
  • Gitmeyi düşünmüyorum buna gideceğime Fundamentals 2.kez giderim daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

3 Ocak’ta CM101MMXI Fundamentals isimli gösterisini 296 kopyayla, 7+ yaş sınırıyla sinemada seyircilerle buluşturan Cem Yılmaz, 3 günde 501 bin 923 kişi tarafından izlenmişti. Yoğun istek üzerine gösterisinin kopya sayısı 322’ye çıkarılan Yılmaz’ın gişedeki en büyük rakiplerinden Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Celal ile Ceren” ise geçen cuma 380 kopyayla, 15A yaş sınırıyla seyirciyle buluştu. Gökbakar’ın filmi “Celal ile Ceren”, Yılmaz’a 100 bin seyirci fark attı ve 3 günde 601 bin 334 kişi tarafından izlenerek şimdilik bu yılın en yüksek açılışını yapan film olmayı başardı.

türkiyeden başka bir yer bulamassın arkadaşım ben çok eğleniyorum gidicem diyor bu adamın küfürlerine gülüyoruz şaka maka daha çok protein tüketmeliyiz gelişmemiz lazım

• Cem Yılmaz'a 100 bin fark attı adam şimdiden helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

3 Ocak’ta CM101MMXI Fundamentals isimli gösterisini 296 kopyayla, 7+ yaş sınırıyla sinemada seyircilerle buluşturan Cem Yılmaz, 3 günde 501 bin 923 kişi tarafından izlenmişti. Yoğun istek üzerine gösterisinin kopya sayısı 322’ye çıkarılan Yılmaz’ın gişedeki en büyük rakiplerinden Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Celal ile Ceren” ise geçen cuma 380 kopyayla, 15A yaş sınırıyla seyirciyle buluştu. Gökbakar’ın filmi “Celal ile Ceren”, Yılmaz’a 100 bin seyirci fark attı ve 3 günde 601 bin 334 kişi tarafından izlenerek şimdilik bu yılın en yüksek açılışını yapan film olmayı başardı.

ben cem yılmazı geçmesine şaşırdım.. beğenmedim filmi cem yılmazda güldüğüm 10da 1i kadar gülmedim

• Cem Yılmaz'ın küfürle güldürmesindense buna gülmemeyi tercih ederim gittim ama pek gülmedim . Gerçi ben öyle kolay kolay gülmem ama
  • pazartesi günü izledim sinemada yalan yok bazı sahnelerde güldüm ama bazı sahnelerde de sıkıldım.öyle aman aman bir film değil.bugün de cem yılmaza gidicem ki eminim cem yılmaz daha güldürür.
  • Hobbit 1 milyonu zor aştı ,celal ile ceren 3 günde 600bin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.