Şimdi Ara

Celal Şengör: Depremde Türkiye bağımsızlığını kaybedecek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul depreminde zarar görecek kesim fakir kesim olacak. Bir çok mahalle yıkılacak. Bunların içinde bazılarımızın oturduğu mahallelerde olacak. Zengine yine bişey olmayacak. Yıkılan bölgelere yeni gökdelenler dikilecek.

Bütün yetkililer olan olaylardan üzüntü duyacak. En sonunda rantsal dönüşüm devam edecek. Son 50 yılın da en çok can kaybı yaşanan depremi olarak tarihe geçecek. Hiç kimse sorumluluğu üstüne almayacak herkes birbirini suçlayacak. Olan yine gariban halka olacak.

Her zamanki gibi yani. Bu işin fıtratında olacak nasıl olsa. Depremde ölmek kaderimiz sonuçta.
  • Ankara'da asla deprem olmayacak olmasının getirdiği belli bir zihin ferahlığı olduğunu da belirtmeyi unutma. Depremzedeleri ankaraya bekleriz. Sağlam ata oynayın, dünyanız başınıza yıkılmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ben aslında yokum. Neuralink taktırdım ama Elon abi beni yönetiyor. Ben projeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kişilik erki hâlâ olan kimseler genelde eros -yaşam coşkusu - thanatos - ölüm coşkusu - sanrısı yaşıyormuş. Atos portos aramis sanrısı da pek tabii yaşıyor olabilirler, erksizlerin angelman ve prader vili sanrısı yaşaması gibi. Hiç olmadı ben pinokyoyum deseydin ne güzel burnunu keserdik her yalan söylediğinde.

Sende büyük problemler var. Atatürk'ten konuşurken bana saydırmaya başladın. Büyük ihtimalle de bu mesajıma da alakasız şekilde yanıt verip karşı tarafı ezmeye çalışacaksın. Neyse, uğraşmaya değmez. Değerli bir arkadaşımın dediği lafa yine geldim. Atatürk'ün ile ve değerli, onurlu kişilğinle iyi yaşamlar. Küstah, kişilik erki olmayan, omurgasız olan ben de cehennemi boylayayım inşallah!!

• Kurtuluş savaşında bağımsızlığımızı kaybetmemişiz doğa olayındamı kaybedeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C70AD6E46

Sende büyük problemler var. Atatürk'ten konuşurken bana saydırmaya başladın. Büyük ihtimalle de bu mesajıma da alakasız şekilde yanıt verip karşı tarafı ezmeye çalışacaksın. Neyse, uğraşmaya değmez. Değerli bir arkadaşımın dediği lafa yine geldim. Atatürk'ün ile ve değerli, onurlu kişilğinle iyi yaşamlar. Küstah, kişilik erki olmayan, omurgasız olan ben de cehennemi boylayayım inşallah!!
    Farkettiysen sana ben söylemedim ne hayal edeceğini hırtspor, kendin kendini hayalinde öyle canlandırdın. Ben de sana diyorum ki hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için terzi söküğünü dikmek için nalbur yürek yarasını dağlamak için öğretmen senin gibi cansiperane fedaileri uslandırmak için. Biraz da kendin düşün, bize emellerinden bahset. Bazı insanların daha somut kaygıları var mesela yanardağ patlıyor - altında kalıyorlar. Onların mesela lavlardan kanı kaynarken hiç öyle tasaları olmuyor. Patlayıveriyorlar.
    Herşeyi ayarınca düşünüp değerlendirmen lazım. Azıcık da şükür et. Başa gelen, düşe gelmesin. Kişi kendine sırt çevirmesin.

Daha fazla tartışmak istemiyorum. Daha fazla eşelemeyelim. Çünkü kırıcı olabilirim. İyi akşamlar.

• Kırıcı olacak ne yaptın ki, alt tarafı dilinin ölçüsü yok.

Ölçüsü yok derken kasıt tutarlı olamamaksa yanlış düşündüğünü düşünüyorum. Kırıcı olarak da tartışmalarda karşı tarafı düşünmem. Empati konusunda da oldukça güçlük çeken birisiyim.

• 7 - 7,5 derken Celal Hoca 10 deyivermiş ? Noluyoruz böyle 10 şiddetinde deprem olursa bina kalmaz ne c35 beton ne raylı sistem hepsi hikaye zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C70AD6E46

Ölçüsü yok derken kasıt tutarlı olamamaksa yanlış düşündüğünü düşünüyorum. Kırıcı olarak da tartışmalarda karşı tarafı düşünmem. Empati konusunda da oldukça güçlük çeken birisiyim.
    Farkındaysan ben ne kadar üstüne gelirsem o kadar kendine dönük öngörün gelişiyor. Küstahlık burada. İnsan kendini bilmez, eğitilir. Eğitilmezse sadece ussuz olur. Biraz asar keser noktadaydın. İnsan olanın vazifesi de burada kendini tanımak. Yalnız tabii, içgörüsü olan insanlar biraz daha temkinli olduğundan aynı şekilde eyleme geçmiyorlar diye hani dersen oho biz mikailiyen her bakımdan dört başı mamur, her işi doğru, yanlıştan müstesna kişilikleriz; işte biz de biraz daha ruhani kişilikler olmamızdan mütevellit, cebrailiyen kimliğimize biraz ters düşüyor bu mağrurluk. Öyle ele avuca gelmeyen cinsten değil, biraz daha yere bakan yürek yakan saftan oluyor bizim şuuruna düşkün taife. Sonuçta türklerin dünyanın ilk ruh hastanesini geliştirmesi de ortada böyle bir ortak hafıza zenginliği olması sebebiyle. Bir takım zebani kılıklıların içgörü yoksunluğuyla ruh terbiyesi almışların sessizliği bir mi?

İlk başlarda herkese asar keser davranıyorum. Bunun nedeni artık her tartışmada karşı tarafın aptalca yanıtlar vermesi. Kendimi tanıtmak gerekirse şu kelimeleri kullanabilirim: öfke, ırkçı, kapitalist, Türk. Daha fazla herkese açık bir yerde kişisel bilgi vermek istemiyorum. İstersen özel mesajdan konuşuruz.

• Yine hararet yaptı senin radyatör.

Video Yuvasıyoutube
    Celal Şengör'den Muhteşem Uçak Takliti
    https://www.youtube.com/watch?v=Uv3LPqLDY40&feature=youtu.be
    dırşşş dırşş dırşşşşştrrr. Ben bir C-47'yim; evet, evet! Semalarda özgürce uçan!

• Eskiden, mikailiyen kafalar senin serbestçe kendini tezahür eden benzer hâlindekileri yüceltmişler. Ne yazık ki, biz cebrailiyenler, sendeki duygulanım sığlığının zemin seviyesinden aşağıya isabet düştüğünü - kazalarda hız ibresi nasıl sabit kalıyorsa - o uçtuğun kokpitsiz uçaktaki altimetrene tek bakışla anlayabiliyoruz. Havada çizdiğin çemberler usta bir pilotun maharet izini taşımıyor.

• Türkiye 150 yıl oldu bağımsızlığını kaybedeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Türkiye 150 yıl oldu bağımsızlığını kaybedeli...
    2.dünya savaşı sonrası kaybettin dünya iki kutuplu oldu.

• O iki kutup senin dinine mensup değil. Sen bir yerinde değilsin o dengenin.

• 100gr et ankarada 25 tl olursa şaşırmamak lazım yuh yani bide müşteri sınıfım yüksek diyor utanmadan

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.