Şimdi Ara

Celal Şengör: Depremde Türkiye bağımsızlığını kaybedecek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahsi amaç güdülmese elbet teminat olabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Irk, sınıflandırmak içindir. Bu sınıfların da en üstününün Türk ırkı olduğunu düşünüyorum.

• En acisida herkesin bunu bilerek bir sekilde kaderine razi sekilde yasamasi. Ben hala hayret ediyorum bu halk nasil bu kadae vakur kalabiliyor bu yoneticilere karsi. Diyorlar ki biz deprem paralarini sacma sapan islere gomduk, artik basinizin caresine bakarsiniz. Akliniz bunu alabiliyor mu? Gunlerdir kafamda bu soru var neden kimse tepki gostermiyor, neden birlikten kuvvet dogmuyor. Can bu yav can, otesi var mi?

• Çıkardığım sonuç:
    Olası bir İstanbul depreminde ya canınızı kaybedeceksiniz ya da onurunuzu.

• bişey olmaz su akar araplar yolunu bulur.
  • Sen o kadar üstün görüyorsun ki kendini, daha hâlâ şâhsi şahsi diye konuşabiliyorsun başkalarının hakkında kendi ırkçılığının gölgesinde. Senin sonun azalarak bitmek.
    Andımız işte bu yüzden var. Senin gibi kimliksizler ırkçıyım ben diyemesin diye. Ağaç yaşken eğilir. Ya eğitirsin ya işte böyle yaptığı yanlışın arkasından bir de düzeltmeye çalışır bu sefer yapılan iş hiçbir şeye benzemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 30 Ocak 2020; 1:14:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk milleti diyemeyenler ne düşünürse düşünsün. Onların görüşüne değinilmiyor.

• bunlar bence çok ağır ifadeler.

hatta psikolojik baskı,mobing bile denebilir.

madem bu söylemlere inanan insanlar var o zaman kendini korumaya alsın bu insanlar kardeşim.evini mi değiştirir,şehrini mi değiştirir yoksa komple ülkesini mi değiştirir orasını ben bilemem

ancak şu bi gerçek ki maalesef çeşitli olaylara hazırlıklı değiliz.ancak olay vuku buluyor, bir dizi önlemler alınıyor(!) sonra unutulup gidiyor.kuralların çoğu sadece hukuk kitaplarında yazıyor ve orada kalıyor.denetimler zaten başlıbaşına ayrı bir sıkıntı.bu eksiklikler,hatalar tabiki üzücü işlerdir,yanlış işlerdir.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Yanlışımı düzeltmeye çalışmıyorum. Senin anlamakta güçlük çektiğin cümleleri mala anlatır gibi anlatıyorum.

O zaman niye tartışmaya devam ediyorsun. Sussana. Önem vermediğin şeyle ilgilenme.

• O konuda yanıldın, önem vermediğim senin fikirlerin.

Oğlum kıt mısın? DİYORUM Kİ FİKİRLEİRM ÖNEMSİZSE NİYE BENİMLE TARTIŞIYORSUN?

• Sen kendi adına konuşmuyorsun ki? Bana ne senden. Sen kendinle farkının ayırdında değilsin, başkalarının başına çorap örüyorsun. Benim derdim senin attığın yalanlarla. Yeni yeni şeyler uydurup küçük dünyanızın merkezine alıyorsunuz kendinizi. Hangi hakla...

• Bu adamı hiç sevmem ama bu konuda haklı daha Elazığ gibi küçük bir ildeki depremi bile doğru düzgün telafi edemiyoruz...
  • Tayyip istifa

• Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Dünyada depremi tahmin edebilen bir sistem maksimum 2 dk önceden tahmin edebiliyor. Kim neyi tahmin etmiş ? Çatır çatır tahminler varsa, neden bunca insan öldü? İstanbul depremi olmadan önce bu adamlar gibi hiç bir bilim adamı dünyaya gelmedi mi ? Saçma sapan konuşuyorsun.

Adamın bilimsel kariyeri ve öğretim hayatı çok iyi olduğu için bunca insan adamı dinliyor. İnsanlık olarak sıkıntılı olarak yaptığı ve bilimsel olarak cevap verilemeyecek hiç bir şey yok.

Şu "öğretim cehaleti alır eşeklik baki kalır" geriliğini bırakın.
  • eflatun45 E kullanıcısına yanıt
    adamlar tv'de çıkıp uyarıyor dinlemeyenler, önlem almayanlar ölüyor.

bana inanmıyorsan buyur izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bizans Kargası -- 30 Ocak 2020; 9:44:31 >
  • İstanbul depremi için tüm hazırlıklar tamam. Neyin tatavasını yapıyorsunuz? Diyanet işleri başkanımız depremde ölenleri şehit ilan etti. Deprem bir nevi Cennet-i ala ya uzanan 4. İstanbul Köprüsymüş bakın. Reisimizin 1994 den beri İstanbula yaptığı hizmetlerin sonuncusu olacak bu. Bütün İstanbullular cennetle müjdelenmiş müstakbel şehitler şu anda. Daha neyi beğenmiyorsunuz ki?
    İroni bir yana Allah hepimizin yardımcısı olsun. İstanbul depreminde bırakın enkazdan canlı çıkartmayı E 5 kapanacağı için sağ kalanlara yardım malzemesi bile ulaştırılamayacaktır. Köprüler yıkılacağı için gemi geçişleri bile mümkün olmayacak belki. Yazın olursa cesetlerin çürümesi ile çok büyük salgın hastalıklar olacak. Daracık sokaklar, çadır kurmaya yer olmaması, ulaşımın patlaması, tsunami tehlikesi, söndürülemeyen yangınlar, ceset soyucular, yağmacılar vs. vs. Çok zor işiniz İstanbullular. Çok zor.

• Milyonlarca insanı İstanbul'un küçük arazisine sıkıştırdılar şimdi olası bir depremde tabiki ülke olarak çok daha büyük yara alacağız . En başta koca ülkenin ekonomisinin tek kaynağı olan şehir düşecek.
    Ayrıca Şehir planlaması yapılmadığı için bir kere insanların kaçacak , sığınacak yerleri yok . Ayrıca kaos ortamında 20 milyona yakın insanı nasıl yöneteceksiniz? İstanbul'un acilen nüfus planlamasına ihtiyacı var . Bu şehre 5 milyondan fazla insan zarar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.