Şimdi Ara

Celal Şengör: Depremde Türkiye bağımsızlığını kaybedecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Sana daha çok benziyor. Senin olmasın?
    Benim senin gibi admin kankalarım yok. Öyle birşeyim olsa bir günde banlarlar 2. Günü göremez bile :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C70AD6E46

Konuyu niye Kemal Paşa'ya çekiyorsun ki? Ben Şengör'ün Sırp olmasından ve benim ırka önem verdiğimi söylüyorum. Bana ne altı oktan.
    O kişi ben de bloklu, kendisi hdp destekçisi biri. Ayrıca görmüşken söyleyim Atatürk akılcı ve bilimci bir adamdır, Atatürkçülük de bundan ibarettir sadece.

Uygarlık Yoluyoutube
    Celal Şengör: Atatürkçülük 6 Ok Değildir
    https://www.youtube.com/watch?v=QzzwnUX2zE8

• Treth kullanıcısına yanıt
    Admin kankası olayları senin yandaşlarının işi. Forumda ceza almadan rahat rahat yazıyorsunuz ama biz bir şey deyince anında ceza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Admin kankası olayları senin yandaşlarının işi. Forumda ceza almadan rahat rahat yazıyorsunuz ama biz bir şey deyince anında ceza.
    Bu mesajı ciddi atmış olamazsın. Bari bana yazma bunu A yazsam banlıyorlar be yazsam niye A değil diye banlıyorlar 14 yılın 4 yılı banlı geçti sanırım :)

• Doğru söylüyor ben şahidim.

@captain_turkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Esas sen ciddi değilsin umarım. Senin yazdıklarını biz yazsak 14 yılın 13 yılı banlı geçer. Bak diğer akplilerden bahsetmiyorum bile:)
  • Di mi? Ne alaka ki, kemal paşayla altı ok! Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı. Atatürkçülük zaten türk milliyetçiliği değildi.
    Irkçılığa önem verdiğine göre zaten tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi bir durum oluyor. Sen kemal paşa diye ayırsan da adam beni sevmek fikirlerimi sevmektir dedi.
    quote:

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benimfikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu meczup değil mi Kanal İstanbul’a destek veren?
    Pardon ama bağımsızlığımızı nasıl kaybedeceğiz???
    Kim bağımsızlığımıza göz dikerse annesinin kulağını tersten görür.
    Bu Celal Şengör kendi bokunun tadına bakmamış mıydı? Bu adam komedyen ya başka bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 29 Ocak 2020; 19:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

Bu meczup değil mi Kanal İstanbul’a destek veren?
    Pardon ama bağımsızlığımızı nasıl kaybedeceğiz???
    Kim bağımsızlığımıza göz dikerse annesinin kulağını tersten görür.
    Bu Celal Şengör kendi bokunun tadına bakmamış mıydı? Bu adam komedyen ya başka bişey değil
    Siyasetçiler ile karıştırdınız heralde bilim adamını, bilim adamı bildiğini söyler.

Habertürk TVyoutube
    Celal Şengör'den Nagehan Alçı'ya cevap
    https://www.youtube.com/watch?v=o3klq5Ic7HE

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Adam ne derse desin. Umrumda değil. Atatürkçülük, vatandaş olan herkesi Türk sayar. Soysuzla Türk'ü bir tutmak bir hatadır. Ayrıca Kemal Paşa'yı da sevmiyorum, yaptığım ayrım 1923 öncesi-sonrası ayrımı. Paşanın askerliğine saygım var. Fikirleri umrumda değil.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Atatürk döneminde evet, öyleydi. O kişiyi bloklamakla iyi etmişsin. Atasözü fetişisti galiba. Bu arada seninle daha önce de konuşmuştuk. Yine konu Atatürk'tü. Fakat orada yanlış anlaşılmış oldum. Özel mesajdan mesaj gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Kesinlikle abarti, oyle bir sey olmaz. Ancak tehlike iceride, orasina yuzde yuz eminim. Burada bile devlete dusmanca yazilar yazan, icleri nefretle dolmus o kadar kisi var ki... Depremde daha fazla insanimiz hayatini kaybetmedi diye uzulen kisiler var. Esas tehlike budur, bunu cozmemiz gerekiyor.
    "Kesinlikle abartı öyle bir şey olmaz" neye dayanarak bunu söyledin?

• Lafların içini boşaltmanla çok tanıdıksın, velhâsıl;
    quote:

- Türk milleti ve Cumhuriyeti ayrılmaz bir bütündür.
    - Bütün cihan bilsin ki; benim için bir taraflık vardır, Cumhuriyet taraflığı.
    - Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür.

Türk demek açık ifadedir. Kendin kendini dahil edersin. Herkesi değil. Eğitimsizleri kapsamaz. Kendi benliğini ayıranları kapsamaz. Başkasını yok sayanları kapsamaz. Bunu hâlâ göremiyorsan savaş dehâsı vs vs yalakalık çekme. Sen daha neyle savaşıldığını anlamamışsın demektir.
    Bunun için, sizin yok saydığınız andımız önemli. O soysuz dediklerinle sen aynı kefedesin. Yarın savaş çıksa nerde kaldı kemal paşa demekten öteye gidemeyeceksin, o sana 'eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir' demişken. Adamı fikirlerinden ayırıp aklındaki kalıba sıkıştıramazsın;
    quote:

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 29 Ocak 2020; 21:31:44 >

• Müneccim öpmüş biriyim diyelim. Size iki şey yazayım, eğer çıkarsa tekrar yazışırız.

1.si ilk olarak güçlü bir öncü olacak. Kocaeli dahil çevre illerde de güçlü şekilde hissedilecek. Bu öncü akşam haberleri civarında hava tam kararmamışken olacak. Muhtemelen bir tatil günü.

2.si asıl deprem okul günü olacak. Oldukça yıkıcı olacak. Bırakın istanbulu çevre illerde bile büyük yıkıma sebep olacak. Gölcükte önceki depremde yıkılmamış bir çok okul ve ev yıkılacak.

Ha bunu kim diyor son istanbul depremini 2 gün önce bilen daha doğrusu ön gören ben diyorum. Bunu buraya yazayım, doğru çıkarsa müridim olursunuz.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Bak büyük puntolar ve boldla yazıyorum: BEN ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM. BEN ATATÜRK'Ü SEVMİYORUM. BEN TÜRK IRKÇISIYIM. BEN MİLLİYETÇİYİM. BEN KARANLIK AYDINLANMACIYIM.

Cumhuriyetten önce Türk milleti yok muydu? Hahaha andımızı yok sayıyormuşum. İslamcı değilim yahut virüs de değilim. Atatürk'ü her sevmeyen çöl aşığı olmuyor. Bana ne Kemal Paşa'dan. Bana ne! Hala Atatürk diyip duruyorsun. Türk milleti her daim ayakta olacak. Bir lidere muhtaç değildir. Adamı fikirlerinden ayırıp bir kalıba sıkıştırmıyorum. Sadece askeri hizmetlerine saygı duyuyorum. Ama o kıt beyninle hala idrak edemiyorsun. Zaten HDP destekçisi bir mahlukmuşsun.

• Yahu, sen kendinde olanı başkasına itham ediyorsun. Bölücüsün: Atatürk demeyecekmişiz kemal paşa diyecekmişiz. Anlamıyorum de, sonra sahiplen. Olur paşam, sen iste olsun. Biraz siz kendi çelişkilerinize baksanız çirkefleşmek yerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nasıl bir türkculukmuş la ilk kez duyuyorum.wohanda mi çıktı

• Küba da oldu işte 7.4 nasıl sallanıyor. İstanbul da olacak olan bu sallantı işte o zaman oluşacak panik stres insanların öfkesi kim bununla başa çıkabilir ki? Kenara 3,5 ay idare edecek para atmalıyız. Boş şeylere para harcamayı bırakıp herkes bunu yapmalı işin gerçeği bu ve mümkünse parayı yanınızda değil bankada tutun herşeye hazırlıklı olunmalı

• aslında 99dan sonra yapılan binalar 7 katı aşmadığı sürece 7.6'ya kadar dayanabileceğini söylüyorlar
  • Celal Şengör iyidir kötüdür bunu bir yana bırakalım da asıl mevzu depreme gelelim. İstanbul'daki en son şiddetli deprem 1894 yılında oldu ve henüz daha 125 sene civarı zaman geçmiş. Bu nedenden dolayı İstanbul'da büyük bir deprem olacak söylentilerine katılmıyorum. Yani son deprem 1766 değil 1894'tür.

Tabi ki haksız çıkabilirim depremin ne zaman olup olmayacağı da belli değil. Bu yüzden hazırlıklı olunmalıdır. Ama yani demek istediğim öyle 250-260 yıl geçmiş değil ki eli kulağında olsun. Daha 125 sene kadar geçmiş. Belki de 7-7,5'lik bir deprem için 100-125 sene daha geçmesi gerekir. Geç olmadan önlem alınmalıdır. Gerisi boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS Erol Zafer -- 29 Ocak 2020; 22:43:23 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.