< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Celal şengör olası istanbul depremi nedeniyle taşınacağını söyledi (3. sayfa)
-
-
Ben yaşadım adanada evim yıkıldı malatyada 2 evimiz yıkıldı .içinde oturduğumuz ev çok sağlam olmasına rağmen adeta büzzük gibi sallandı korkudan dilim tutuldu ama yine de gidiyom istanbula en kötü ölürüz moruq kafasında da değilim . ama en kötü ölürüz moruq
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam size bir sey olmaz arkanizda tum dh halkinin dualari var merak etmeyin
Foruma ders vermiş öyle bir büyüklük
Hocam siz nerde okuyodunuz ? Ya da bu sene girdiyseniz kaç k yaptınız
Cerrahpaşa tıp hocam
Tr gibi deprem ülkesinde inşaat mühendisliğinin ve mühendislerinin en elit seviyelerde olması beklenirken gel gör ki tezatlık burdan başlıyor. Ne kadar ekmek o kadar köfteye dönüyor lanet olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istanbulda koşullar iyileştirilmeli
kaçıp gidelim de güzelim şehir yabancılara mı kalsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul dışındakiler de şehir yıkılınca ölmeseler bile şu ekonomik durumun üstüne gelecek daha da ağır bir krizi yaşayacaklar. İstanbuldan kaçınca da hayatımız güllük gülistanlık olmayacak belki de ülke dağılacak
-
Celal şengör: haberimi yapacağınız zaman arka plana bu fotoğrafımı koyun.
jim kerry cehape ne alaka?
-
Sevgili dostum forumda mantık aramanı önermem
Emekli , işi başı olmayan tiplerin ne işi var istanbulda. Dönün köyünüze. Hem rahat. Hem de kalabalık dağılsın biraz. Devlet teşvik etsin köye dönüşü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 senedir şistanbula depremi getiremedi bir türlü
TRHabertwitter“Celal Şengör'ün 2000 senesinde yaptığı bir röportajda 10 sene içerisinde İstanbul'da deprem olacağını söylediği video sosyal medyada gündem oldu.”https://twitter.com/trhaber_com/status/1688644933408661504 -
AÇIKCASI celal şengör gibi eğitimli kültür lü biri böyle açıklamalrda bulunması artık bana gerçekci gelmiyor 2000 yılında -2006 yılında da aynu saçmalığı yaptı yine yapıyor ara ara deprem olacak diye çığırtkanlık yapıyor amaç nedir ?Bu adamın ruh hali bence normal değil evet bir deprem olacak biz deprem ülkesiyiz bundan kaçış yok ama sallamasyon açıklamalarla yürümez bu işler güvenilirk şuan sıfırıa indi celal hoca...
2000 senesinde en geç 10 yıl içinde deprem olacak diyen şahsı artık güvenirliği bilimselliği itibari bitmiştir...
elde somut veri yok ham veri yok sadece söylem var(celal şengör) aklı başında kafası çalışan şener üşümezsoy dışında dinlemeiyin naci görür hoca güney doğuda bir çok fayı bildi ama istanbulda hepsi sıçtı
istanbulda tek bilimsel kanıt veri sunan hoca şener hocadır
-
sallayacak bir ton yer var dünyada
bula bula bizi buluyor deprem zıkkımı
-
Bu dalga geçenler gerçekten yaşasa tekrar dalga geçebilirler mi merak ediyorum. Van Depreminde Diyarbakırdaydim, Düşünün Vanla aramızda o kadar mesafe var, öyle bir sallandik ki ne kadar bildiğim dua varsa okudum. Yatağımın yanına sığınıp binanın çökmesini bekledim. Depremin şakası yok. Şimdi olmaz, 10 sene sonra olur, 15 sene sonra olur belki de yarın olur. Eğer enkaz altında kalarak ölmek istemiyorsanız İstanbul'dan olabildiğince uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 9 Ağustos 2023; 20:9:27 >
Sallayacak bizi bulmuyor her yeri buluyor da bizim mallığımız bizi buluyor. Deprem öldürmez bina öldürür. Bina da öldürmez zihin öldürür !!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kere üniversitedeyken konferans vermek için kaldığım otele yerleştirilmek istenen bir bilim adamı vardı. Yanlış hatırlamıyorsam şişman birisiydi ama kimdi hatırlamıyorum, deniz kıyısında olmadığı için sinir krizi geçirip telefondaki üniversite yetkilisine nasıl bağırdığını görseniz. Acaba Celal Şengör müydü?
Neyse konumuza gelelim, birisi yazmıştı hatırlıyorum; İstanbul'da deprem olursa Batı oraya doğru salgının yayılmasını istemez atom bombasını atar demişti bir forum kullanıcısı. E bir yerinin kılına kurban diyelim yapana, siz RTE'nin arkasının kılı olmaya devam edin...
Gerçeklerle yüzleşin artık...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X