< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Celal şengör olası istanbul depremi nedeniyle taşınacağını söyledi (2. sayfa)
-
-
Hatay, Maraş, Adana gibi İstanbul'a kıyasla küçük yerlerde bile müdahalede ne sorunlar yaşandı gördük. İstanbul'a haftalarca müdahale edilemez Celal Hoca'nın dediği gibi. Binanız yıkılmasa dahi su ve gıdaya ulaşımda sıkıntı yaşanacak. Benim de etrafımda hiç İstanbul yazan görmedim daha.
-
Birileri İstanbul yazacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalıçarşı’nın yarısı bu adamın. Parası var, isterse istanbul’a her an 30dk’da ulaşabilecek potansiyelde Celal Hoca. Bizim burda kurulu düzenimiz var yeğen, maalesef bırakamıyoruz
Ankara>İstanbul
-
Sonuçları gerçekten merak ediyorum.
Ankara-ODTÜ gerçekten şaşırtacak mı yoksa yine İstanbul, yine vakıf üniler mi...
insanlarin bu depremi yasamadan "en kotu ölürüz moruk yapacak birsey yok" kafasindan cikmasi zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalyüncü -- 6 Ağustos 2023; 20:20:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istanbul depremi olursa kökten yapra yeriz umarım torunlarımız bile görmez
Birileri istanbul'da oturmuyorum banane diyorda. İstanbul demek Türkiye demek. Ağır sanayiden tutun bütün her şey istanbul'da. İstanbul giderse ekonomik olarak ülke biter. Ciddiyetin farkında değil insanlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 6 Ağustos 2023; 21:19:0 > -
Kim diyor banane? Dünyanın öbür ucunda olsun istersen yine evler yıkılıyor, insanlar ölüyor.. Bir insanın betonlar arasında can vermesi nerede olursa olsun korkunç bir şey.. önlem almayan ve denetleme yapmayan bütün yetkili oç ların Allah belalarını versin
Bu propagandayı yiyen varsa hemen terk etsin istanbul'u.
Rahatlarız biraz.
Umarım yazdığın şeyin saçmalığını anlaman için, depremde yüz binlerce insanın ölüp milyonlarca insanın evsiz kalması gerekmez.
Haber ne ise aynen ilettim. Ortada bir propaganda yok.
ben zaten bu yollardan geçtim ama şuanda hiçkimseye İstanbul'a git tavsiyesi verip büyük bir yükü üstlenemem, tavsiyeyi verdiğim kişi betonların arasında can verse bunun vicdanı ile normal yaşamam mümkün değil.
Bu sadece bir uyarı metni. Burada bunu gören 2 bin kişiden 2 si ileride iyi konumlara gelip denetleme sürecini doğru yapsa veya sadece kendi önlemini alsa ve depremde hayatta kalsa benim için yeterli
Yaa bırak kardeşim.
Herkes biribirini gaza getirip istanbuldan göndermeye çalışıyor ama kimse kendi gitmiyor.
Celal giyormuş ya işte
Enkaz altindayken bu yazdiklarin aklina gelince gelen pismanlik hissi
Yazlığa gidiyordur o.
Medyada gördüğün o korku pompalayan neredeyse bütün jeoloji profları istanbulda yaşıyor.
İstanbul senin hayal ettiğin gibi boşalmayınca yüzünün hali..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 7 Ağustos 2023; 9:14:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X