bu celdwelelelrwe de hep çıkan haberleri aynen söylüyo ne işse artık
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
ee hiçbişeye inanmayalım biz..tek inandığım bekleme politikası ile ilgili, kesinlikle fiyat düşsün diye bekliyoruz yoksa şuana kadar yaparlardı.....
Twitter.com @AMON_RA_1907 **ben itibar istemiyorum, ögrendiklerimi paylasıyorum eger bu yüzden, kötü olacaksam olayım, sorun yapmıyorum, ne tuncay ne moussa alınmayacak
**ön libero için isteseler bu akşam juveli sissoko yu getirirler ama bekliyorlar.
**niang için ortalık karıştı ciddi anlamda, acıkcası hiç beklenmedik bir durum, ne olur hiç bi fikrim yok detay ögrenirsem paylaşırım.
**umarız arsenal fabregası satmaz ve matuidi bize kalır bekleyişimizin nedeni matuidi'dir.
**dün tekrar tuncay için konustugumda, yine aynı şekilde kesin ifadelerle tuncay ile bir ilgimizin olmadıgını ögrendim.
**tuncay ile ilgili haberler ilk çıktıgında kulübe çok yakın biri ile görüşmüştüm ve kesinlikle tuncayın alınmayacagını söylemişti,
**moussa sissoko lyona transfer olacak çıkan haberlere itibar edip hayal kırıklıgı yaşamayın,piyasa böyle kızıştırılıyor kazanan toulouse olur
quote:
Orijinalden alıntı: nburak.com
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
ee hiçbişeye inanmayalım biz..tek inandığım bekleme politikası ile ilgili, kesinlikle fiyat düşsün diye bekliyoruz yoksa şuana kadar yaparlardı.....
Twitter.com @AMON_RA_1907 **ben itibar istemiyorum, ögrendiklerimi paylasıyorum eger bu yüzden, kötü olacaksam olayım, sorun yapmıyorum, ne tuncay ne moussa alınmayacak
**ön libero için isteseler bu akşam juveli sissoko yu getirirler ama bekliyorlar.
**niang için ortalık karıştı ciddi anlamda, acıkcası hiç beklenmedik bir durum, ne olur hiç bi fikrim yok detay ögrenirsem paylaşırım.
**umarız arsenal fabregası satmaz ve matuidi bize kalır bekleyişimizin nedeni matuidi'dir.
**dün tekrar tuncay için konustugumda, yine aynı şekilde kesin ifadelerle tuncay ile bir ilgimizin olmadıgını ögrendim.
**tuncay ile ilgili haberler ilk çıktıgında kulübe çok yakın biri ile görüşmüştüm ve kesinlikle tuncayın alınmayacagını söylemişti,
**moussa sissoko lyona transfer olacak çıkan haberlere itibar edip hayal kırıklıgı yaşamayın,piyasa böyle kızıştırılıyor kazanan toulouse olur
Ne çok duyumcu var arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
Bu Celldweller neden her seferinde banlanıyor?
Bol bol sıktığı için sanırım.
tanımadan konuşmasak?
quote:
Orijinalden alıntı: Rigel1907
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
Bu Celldweller neden her seferinde banlanıyor?
Bol bol sıktığı için sanırım.
tanımadan konuşmasak?
Alıntıları Göster
adam her konusunda söyledi, hiç bir oyuncuya kesin alınacak demedi. Ya ilgileniyoruz dedi ya çok yakınız dedi. Bu zamana kadar hemen her dediğide çıktı bilenler bilir...lütfen insanlara bol keseden sallamadan önce bir daha düşünelim...
quote:
Orijinalden alıntı: Rigel1907
adam her konusunda söyledi, hiç bir oyuncuya kesin alınacak demedi. Ya ilgileniyoruz dedi ya çok yakınız dedi. Bu zamana kadar hemen her dediğide çıktı bilenler bilir...lütfen insanlara bol keseden sallamadan önce bir daha düşünelim...
arkadaşım bi git ya.. basında ne haber çıkarsa aynısı bunda.
ayrıca böyle bişeye gerek yok. bu olayı duydunmu bilmiyorum ama ilk başta inciye bir konu açıldı drogba galatasarayda çok saglam duyum aldım diye.. ozamanlar kimse bunu söylemiyordu. ertesi gün bütün gazetelerde haber sitelerinde drogba galatasaraya geliyor haberleri çıktı.
Riger sen selçuk inan olayini bilmiyorsun sanirim
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Riger sen selçuk inan olayini bilmiyorsun sanirim
Herkes bol keseden sallıyor kulübümüz şu transferleri bitirse de tüm camiamız rahatlasa.
quote:
Orijinalden alıntı: Edinson
Herkes bol keseden sallıyor kulübümüz şu transferleri bitirse de tüm camiamız rahatlasa.
Alıntıları Göster
Celdweller dan aldıgımız son haberlere göre Fenerbahçe ünlü sazcı onur urfalıyı transfer ediyor. 18 M Euro karşılıgında tamamlanıcak olan transfere taraftar sıcak bakıyor.
Kanal XYXY spor haberleri bugünlük bukadar...
quote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka
Celdweller dan aldıgımız son haberlere göre Fenerbahçe ünlü sazcı onur urfalıyı transfer ediyor. 18 M Euro karşılıgında tamamlanıcak olan transfere taraftar sıcak bakıyor.
Kanal XYXY spor haberleri bugünlük bukadar...
Alıntıları Göster
inanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
inanmıyorum
Alıntıları Göster
ilginçtir sallıyor, inanmıyorum diyenler birer birer çizilirken, bunu fark eden ben "inanıyorum, inanıyorum" diye haykırmak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
ilginçtir sallıyor, inanmıyorum diyenler birer birer çizilirken, bunu fark eden ben "inanıyorum, inanıyorum" diye haykırmak istiyorum
Ben çizilmemişim.
Bir de 4 günü verirlermiş şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme