|
Çelik Kubbe Projesi: Türkiye’nin katmanlı hava savunma çalışmaları devam ediyor

-
-
Takdir ettim. Başarılı olur umarım. 🇹🇷
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru bir karar. Bir sürü farklı seviyede hava savunma sistemi geliştiriyoruz. Bunların birlikte çalışması zorunlu zaten. Hatalardan dönülüyor da, o hataların bedelleri ödenmeye devam ediyor. Kimse de hesap vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakikaten buna inanan varsa Allah akıl fikir versin her vergi her zam haberinden sonra bu tip insanların milli duyguları üzerinden bu haberler servis ediliyor.Bunu ciddi ciddi bunu yiyene diyecek bir şey bulamıyorum.
Caaaanım S400ler depolarda çürümeye devam mı edecekmiş?
-
arkadaşlar siper 1, s400 ya da patriot ayarında bir parçası mı çelik kubbenin, 2026 da seri üretim planlanıyormuş siper 1 de , s400 patriot seviyesine tahmini 2028 lerde geliriz diye duymuştum son gelişmeler neler.
-
Allah başarılı kılsın beğenmeyenler yapılamaz diyenler zamanında heron alamadılar, yerli oyuncak yapıyorlar diye devlete kızanlarla aynı kişilerdir.
Böyle projeler yapılsın ülkemiz güçlü olsun yıllık bir maaşım devletin olsun umrumda olmaz. Daha geçen 40 bin Filistine bağış yaptım. Kendi devletime can kurban.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 7 Ağustos 2024; 8:21:53 >
-
Böyle haberlere inananlar için elimde satılık köprü, tünel ve otoyollar var. Geçiş garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 7 Ağustos 2024; 1:38:54 >
Bu ismi değiştirmeliyiz. Kompleks barındırıyor.
Özgün olmalı
Bir tane ben bırakayım
GökSav
-
Tam olarak inanmayacağımız şey nedir? Yıllar önce benzerleri yapılan denenen hava savunma sistemlerinin bizim yapmamıza yapabiliyor olmamıza mı inanmıyorsun. Amerikanın uçan kuşu bile takip edip itrailin izlediğini sabahtan akşama kadar konuşursunuz ama bizde yapabiliyoruz deyince partizan deyip inanmıyorsunuz.
Savunma sanayinde geldiğimiz nokta ile terör bitme noktasına geldi. Karabağda Süriyede 2 savaş direk Libyada dolaylı olarak savaşlar kazanıldı duymadınız mı!
-
isralinin demir kubbesi varsa demişler...
önyargılı bakıyorum bu projeye.. birilerinin ittirmesi ile mi yapıyoruz diye süphelerim var. mayınları temizlettirip suriyelilere sınırlar engel olamaz hale gelmesini görmemiz 15 sene sürdü.. bu tip projelerin gercek etkileri de ne yazıkki halk tarafından uzun zaman sonra farkediliyor. atı alan üsküdarı geçiyor.
tam küresel sistem ve kölelik sisteminden bahsederken ve dünyanın gidisatı bu yöne iken bu kubbenin uygulanması nasıl olacak acaba.. dışarıya karşı bizi mi koruyacak yoksa bizim için bir hapishane kubbesi mi olacak?
-
Çoğu üretime girmiş projeler bunların inanması için bunları illa füzenin üstüne oturtmakmı gerek gerçi o zamanda ateşle ateşle maket bunlar derler. Memlekette çok kripto ermeni var sihalara laf eden, mavi vatana laf eden kripto yunan, yahudi sabetayistler ve dönmeler çok, malesef bunlar ana muhalefet partisi denen chp'li millet vekilleri memleket şükür hala ayakta.
-
Soba boruları yalan oldu galiba. F-35 gibi teknolojik bir cihazdan da olduk sayelerinde.. Yunan Ege’de hava üstünlüğünü ele geçirince göreceğiz.. Hep yanlış stratejiler hep yanlış dış politikalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
''Savunma sanayinde geldiğimiz nokta ile terör bitme noktasına geldi.''
Kusura bakmayın ama şu lafınız cidden gülmeme neden oluyor. Neyin savunması dalgamı geçiyorsun, sınırlarını koruyamayan bir ülkeyiz biz; her türlü terör ve terör grubu üyesi elini sallaya sallaya ülkeye giriyor iken neyin savunma sanayisi ya. Bu kafa bir ayrı cidden..
Bu arada Suriye'de savaş kazanılmadı hepsini içimize aldık zaten çık sokağa bir bak.....
Hakikaten buna inanan varsa Allah akıl fikir versin her vergi her zam haberinden sonra bu tip insanların milli duyguları üzerinden bu haberler servis ediliyor.Bunu ciddi ciddi bunu yiyene diyecek bir şey bulamıyorum.
|
Takdir ettim. Başarılı olur umarım. 🇹🇷
|
Tam olarak inanmayacağımız şey nedir? Yıllar önce benzerleri yapılan denenen hava savunma sistemlerinin bizim yapmamıza yapabiliyor olmamıza mı inanmıyorsun. Amerikanın uçan kuşu bile takip edip itrailin izlediğini sabahtan akşama kadar konuşursunuz ama bizde yapabiliyoruz deyince partizan deyip inanmıyorsunuz.
Savunma sanayinde geldiğimiz nokta ile terör bitme noktasına geldi. Karabağda Süriyede 2 savaş direk Libyada dolaylı olarak savaşlar kazanıldı duymadınız mı! |
Doğru bir karar. Bir sürü farklı seviyede hava savunma sistemi geliştiriyoruz. Bunların birlikte çalışması zorunlu zaten. Hatalardan dönülüyor da, o hataların bedelleri ödenmeye devam ediyor. Kimse de hesap vermiyor.
|
Benzer içerikler
- twitter mavi tik alma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- apk nedir
- biyografi sözleri
- whatsapp arama kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X