Şimdi Ara

Celiskii .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu aralar cok sık rahatsız ediyorum sizi

Kusuruma bakmayın.

N97 white sahibiyim.

3. ayın 20snde media marktn almıstım. Indirimli fiyatı 1.300dü .

Mecburiyetten satmayı düsünüyorum. Bi önceki konumda da belirtmistim. Dayım kaza gecirdi. Tedavi masrafları falan cartı curtu. zorda kalırsak telefonumu satıp bi 100 tl kadarına normal bi tel almayı düsünüyorum. gerisini vericem.

Aklınızda soru kalmasın diye anlatayım dedim

Herhangi bir sorunu arızası yok. kılcal cizikler var o kadar.

Ortalama ne kadara gider ?

Baska bir soru daha.

kendimzi toparladıktan sonra 5800 xm almayı düsünüyorum. (önceden de kullanmıstım fakat yine ihtiyactan elimden ucuverdi . üstelik ilk haftasında )

Sizce degermi 5800 suan o paraya ?

Msjlasırım ama fazla abartmam. Ara sıra da müzik dinlerim o kadar.

Simdiden tsk (A)

• Geçmiş olsun dayına acil şifalar dilerim

Telefonunun 2.el piyasasını sahibinden.com'da az çok öğrenebilirsin

5800 almayı düşünüyorum demişsin ama bence değmez sade bir telefon al mesajlaş ara konuş yeter bence. Senin açından söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

Geçmiş olsun dayına acil şifalar dilerim

Telefonunun 2.el piyasasını sahibinden.com'da az çok öğrenebilirsin

5800 almayı düşünüyorum demişsin ama bence değmez sade bir telefon al mesajlaş ara konuş yeter bence. Senin açından söylüyorum.

Tesekkr ederm. Amin :/

doknmatik hassasiyeti kötü de olsa bi ayrı duruyor. ne bilim. belkide tam anlamıyla kullanamadıgımdandır

Sadece msjlasıp konuscak olsam normal bi telefonda yeter.

Ama ara sıra oturdugum yerden film falan izlerim.

ders aralarında müzik .

E bide adı üstnde müzik telefonu. ilgimi cekmiyor degl hani

• bende 5800 almayı düşünüyorum suan.bence dediğklerine bakılırsa 5800 tam senin aradığın tarzda.zaten yeni versiyonunu yükletince neredeyse tüm sorunları kalkıyor bence 5800 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

bende 5800 almayı düşünüyorum suan.bence dediğklerine bakılırsa 5800 tam senin aradığın tarzda.zaten yeni versiyonunu yükletince neredeyse tüm sorunları kalkıyor bence 5800 al

Simdiden hayırlı olsun o zaman

Versiyon falan hikaye. Interneti olan herkes yükler

Böyle giderse 5800 alıcam.
  • Sorunlu diyenlere falan kulak asma düzgün kullandıktan sonra sorun falan olmuyor.Film Müzik için en iyi telefonlardan zaten.Mesajlaşma da Q klavye ile alıştıktan sonra çok kolay oluyor.Ayrıca paraya da sonuna kadar değer zaten kendi türünün içinde en iyi f/p oranına sahip cihazlardan birisi.Yani isteklerini karşılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 15 Eylül 2010; 13:46:12 >
  • ikinci el fiyatı 450 500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ikinci el fiyatı 450 500

Telefonun 0ı 450 460 civarı hocam ne yaptın

@venom

biliyorm. bu her telefonda gecerli. titiz kullanan biriyim.

öyle yere düsürmedr fırlatmadır. dikkatli olmak gerek.

heleki dokunmatiklerde

normal tusları kullanıyordum 5800da ve gayette rahat. (parmaklarım her ne kadar biraz büyük olsa da zorluk cekmedim )
  • Arkadaslar .

Dünden beri bakınıyorum.

Vodafone un se w715 mi ne . öyle bi modeli varmıs .

stoklarında varmıdr ? baska bi yerde bulabilirmiyim ? vodafone dan alsam turkcell hatla calısırmı ? sizlere danısmak istedim.

Eger olmazsa w705 modeli war se'nn teknosada . birebr aynı acaba yanlıs mı yazıldı ki ?

Birde 450 tl degermi ?

Se lern fiyatı hakkında bilgim yok mazr görün
  • 5800'ı boşver, w715 süper cihaz, hedlyeleri ile vodafone'da 350 liraya kampanyadaydı. Devam ediyormu bilmiyorum, SE bölümünde özel konusu var oraya bir bak istersen arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

5800'ı boşver, w715 süper cihaz, hedlyeleri ile vodafone'da 350 liraya kampanyadaydı. Devam ediyormu bilmiyorum, SE bölümünde özel konusu var oraya bir bak istersen arkadaşım...

Eger öyleyse hemen yarın giderim . Ama iste aklıma takılan. Turkcell hattı calıstırır mı
  • w715'i forumda ilk alan ve kampanya paket fotolarını yayınlayan benim, ama hattım vod olduğu için sorun yaşamadım hiç. Fakat bu hat konusu dahil birçok konu ana başlığında tartışıldı ve çözümleri anlatıldı....
  • Cok hos bi telefn. Rengi de öyle.

Alırım fakat becerebilir miyim bilmiyorm.
  • kullanımında asla bir sorun yaşamazsın...
  • Birkac kez daha SE kullanmıstım .

Yakın zamanda w910i kullanmıstım .

Ama yanlıs anladın.

Hattım turkcell . Sırf telefonu kullanabilmek icin de vodafone gecmem ackcası . O yüzden konuda yazanları yapmam gerek. Bir nevi kırmam gerek.

Bahsettigim bu islemi becerebilir miyim'di .

Daha önce böyle bisiye kalkısmadım cnkü
  • Bu arada yine bu forumdan bir arkadas benim sordugum sorunun aynısını sormus. Yeni gördüm ..

Cevap olarak da satın aldıgın vodafone bayisinde sim kilidini kırdırmak istedigni söylersen hemen müsteri hizmetleri acar" demis . varmı böyle bisiy ? varsa o kadar zahmet etmeyelim sim kilidi kırmak icin
  • anladım, evet çözüm var ama yapıp yapmamak cihaz sahibine kalmış bir konu, dediğim gibi benim buna ihtiyacım olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

anladım, evet çözüm var ama yapıp yapmamak cihaz sahibine kalmış bir konu, dediğim gibi benim buna ihtiyacım olmadı...

Aldıgım vodafone bayii bunu yaparsa benim yapmama gerek kalmaz zaten.

Bir baska forumda da ; "öncelikle telefonuna vodafone hat takıp açma dugmesine basacaksın karsına ucuş modu yada normal mod die secenek çıkacak(bu menu ayarlardan da kapatılabilir ama benim telefonumda acıktı) ekranda bu secenekler varken once joistiğin sol tuşuna 1 kez ardından *(yıldız) tuşuna iki kez ve son olarak tekrar joistiğin sol tuşuna 1 kez basacaksın karşına
    şebeke ve şebeke alt kumesi diye iki secenek cıkacak şebeke seceneğine girip karşına çıkan ekrana 5634160198542379 nolu kodu girdikten sonra telefonun kilit modu açılmış olacak " diye cevap verilmis. ama ne kadar dogru bilmiyorum

• telefonun ana konusuna sor bir istersen...
  • Ilgin icin tsk ederim.

Yarın bi gidiyim bayiye .

Istedigim cevabı alamazsam sorarım.

Bosuna isgal etmeyeyim konuyu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.