Şimdi Ara

ÇELİŞKİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAĞLAR DÜZENLEYİCİMİDİR? FEMDE HAYIR DİYOR OKYANUS YAYINLARINDA DÜZENLEYİCİ DİYOR CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER...

• hayır değil arkadaşım
  • Steroitler bazı hormonların yapısına katılır yani düzenleyici olmalı ama nötral yağlar düzenleyici değildir.Femde almamış söylediğin gibi mebin kitabına baktım orada maddeler arasında böyle bir ayrım yapmamış bence çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 24 Mart 2012; 11:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Steroitler bazı hormonların yapısına katılır yani düzenleyici olmalı ama nötral yağlar düzenleyici değildir.Femde almamış söylediğin gibi mebin kitabına baktım orada maddeler arasında böyle bir ayrım yapmamış bence çıkmaz.

dostum teşekkürler golgi selüloz üretir mi peki femde selüloz sentezlemez demiş uğurda sentezler diyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustmeberkan

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Steroitler bazı hormonların yapısına katılır yani düzenleyici olmalı ama nötral yağlar düzenleyici değildir.Femde almamış söylediğin gibi mebin kitabına baktım orada maddeler arasında böyle bir ayrım yapmamış bence çıkmaz.

dostum teşekkürler golgi selüloz üretir mi peki femde selüloz sentezlemez demiş uğurda sentezler diyor ???

Femde de sentezler diyor mebin kitabında da uğurda da.töder de çıkan soruda sentezlemez diyordu iptal edeceklermiş ama sanırım final yüzünden iptal etmemişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.