Şimdi Ara

Celluon Magic Cube Projeksiyon Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. bu urunden elımde 4 adet vardır kutulu garantılıdir. urunu ıncelemek ısteyenler bakabılırler. fıyat olarak ozel msj atıp ogrenebılırsınız. fıyatı gayet uygundur.

http://www.youtube.com/watch?v=y-wbOlWa-gk

Ürün Tanımı
    Magic Cube, küçük ve becerikli bir üründür. Hem bir projeksiyon klavye hem de çoklu dokunma desteğine sahip fare işlevlerine sahiptir. Bluetooth giriş aygıtı desteğine sahip Android cihazlar ve iPhone, iPad, iPod ile uyumludur.

Ayrıca Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda da kolayca kullanılabilmektedir. Sadece bir kaç tıklama ile cihaz bilgisayarınız ile eşleşerek kullanıma hazır hale gelir. Cebe kolayca sığan boyutu ile dilediğiniz yere taşınabilir. Magic Cube kullanırken herkes size bakacak.
    Ürün Özellikleri
    Projeksiyon Klavye ve Çoklu Dokunmatik Fare
    İngilizce QWERTY klavye arayüzü
    Taşınabilirlik için küçük boyut
    Hareketli parça içermediğinden yüksek dayanım
    Rahat taşınabilirlik için dahili lityum-polimer pil
    Güncel işletim sistemleri ile uyumlu:
    iOS 4 ve üzeri, Mac OS 10 ve üzeri, Android 2.2 ve üzeri, Windows XP/Vista/7 ve üzeri ve Bluetooth Giriş Aygıtı Desteğine sahip cihazlarla uyumlu.
    Yenilikçi Veri Giriş Çözümü
    Tam boy klavye ve Çoklu dokunmatik fare
    Düz ve mat yüzeylerde sorunsuz çalışma
    Küçük ve kolay taşınabilir veri giriş çözümü
    Bluetooth ya da USB arayüzünden kolay bağlantı
    İnsan arayüz aygıtları desteğine sahip cihazlarda sürücü gerektirmeden kurulum
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Açıklama
    Uyumluluk iOS 4 ve üzeri, Mac OS 10 ve üzeri, Android 2.2 ve üzeri, Windows XP/Vista/7 ve üzeri ve Bluetooth Giriş Aygıtı Desteğine sahip cihazlarla uyumlu.
    Bağlantı Arayüzü Bluetooth HID / USB2.0
    Klavye Arayüzü Tam boy QWERTY yerleşimi
    Tanımlama Oranı 350 karakter/dakika
    Çalışma Yüzeyi Düz ve mat yüzeyler
    Pil Kullanımı Ortalama 150 dakika (sürekli kullanımda) 700mAh

• yeri burası değil 2.el kısmına açın
  • 1- Bunun yeri burası değil, 2. el bölümüdür.

2- Yanlış bilmiyorsam, ilana fiyat yazmadan satış yapmak yasaktır..
  • Fiyat olarak niye pm atmak lazım onu anlamıyorum. Birine 5 diğerine 10 demek değilse amacınız ve fiyata yönelik yorumlarsa da çekinceniz; ya cevaplarınızı verirsiniz ya da aldırış etmezsiniz. Bilmeyenler için yazayım Amazon'da 118$ dan satılıyor. 200 lira gibi bir şey yani. Verecek parası olanın alabileceği bir cihaz. Bunun için gizli saklı olaylara gerek yok
  • tasinabilirlikten cok uzak birsey bu, bunu tasicaginiza katlanabilen bt klavye tasiyin, hem cok daha ucuz hem cok daha kullanisli.
  • Deneme fırsatım oldu, gerçekten hoş ve fantastik bir ürün. Ben beğendim ama tek bir yanı kötü o da iPad'i cihazın ya sağına ya da soluna koymak zorundasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizli saklı degıl herkese aynı soluyorum. ozaman solim hocam fiyatı tanesini 249 tl satıyorum. amazonda 118 dolar ama onu buray getırmesı kaca patlar sen dusun kargosuyla. ben urunlerı bıre bır garantılı verıyorum kutusunda. kullanıslımı evet ben kullandım bızzat laptopada baglanıyor ısık kapatınca yansıması cok daha guzel. dıger satıs sıtelerıne gırıp bakabılırsınız 400 den asagı bulamazsınız 549 a satan bıle var. ucuz satan yerler ellerınde tane oda acık satıyolar. bendekıler hepsı faturalı ve daha 3 gunluk urunler kutusunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Celluon MAGIC CUBE Lazer Klavye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.