Şimdi Ara

Apple, USB-C'li Magic Keyboard, Magic Mouse ve Magic Trackpad'i tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, USB-C'li Magic Keyboard, Magic Mouse ve Magic Trackpad'i tanıttı
    Apple, sonunda Lightning portunu Mac aksesuarlarından kaldırıyor. Şirket, USB-C girişine sahip Magic Keyboard, Magic Mouse ve Magic Trackpad'in güncellenmiş sürümlerini tanıttı.

USB-C'ye geçiş tamamlandı

Apple, 2018'e kadar tüm Mac ve Macbook bilgisayarlarını USB-C'ye geçirmişti. Daha sonra iPad ve son olarak 2023'te iPhone 15 ile USB-C'ye geçişini tamamlayan Apple, yeni aksesuarlarıyla, kullanıcıların Lightning kablosunda tamamen kurtulmalarına olanak tanıyacak.

Her üç aksesuar da siyah ve beyaz renklere sahip ve önceki tasarımlarını koruyor. Magic Mouse'ın alt tarafında yer alan ve çokça eleştirilen bağlantı portu, maalesef USB-C'li modelde de aynı yerini koruyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18.1 yayınlandı: Türkiye'deki iPhone'lara Apple Intelligence yok!

Fiyatlara gelirsek, Touch ID'ye ve sayısal tuş takımına sahip olan Magic Keyboard 9.119 TL, Magic Touchpad 7.149 TL ve Magic Mouse 4.779 TL fiyattan Apple Store'da satışa sunulmuş durumda.

Kaynak:https://www.apple.com/tr/shop/mac/accessories

• Ulan yine mouse alttan şarj oluyor, arkadaş öne 3 cm typ-c port koyunca görüntü bozulmaz, işlevsellik kaybolmaz yani. Anlayamıyorum milyonlarca kez şikayet edildi şarj portunu öne koyun diye hiç mi dikkate almadınız. Almayın abi mouseyi gidin logitech olan alternatifini alın, neymiş efendim magicmiş ulan tek sizin mi mouse kablosuz kullanılabiliyor da magic oluyor.
  • Siyahıyla beyazı arasında 1100 TL fark var Magic Mouse'un. Donanımsal başka fark yok da eğer bu sadece renk farkıysa harbiden yuh artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her zamanki , Apple'nin fırıldaklığı

• Apple, USB-C'li Magic Keyboard, Magic Mouse ve Magic Trackpad'i tanıttı

• başına "magic" ekle 500 tlik klavyeyi 10kya sat, gerizekalılar olmasa akıllılar nasıl yaşayacak!

• Ufff o nasıl bir magic öyle.. Hayatımda böyle magic bişey görmedim 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulan yine mouse alttan şarj oluyor, arkadaş öne 3 cm typ-c port koyunca görüntü bozulmaz, işlevsellik kaybolmaz yani. Anlayamıyorum milyonlarca kez şikayet edildi şarj portunu öne koyun diye hiç mi dikkate almadınız. Almayın abi mouseyi gidin logitech olan alternatifini alın, neymiş efendim magicmiş ulan tek sizin mi mouse kablosuz kullanılabiliyor da magic oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Windows için gidip almıyoruz bu ürünü. Mac zaten azalmaya başlayınca haber veriyor. Kritik seviyeye ulaşmışsan (tembellik yapıp) uyarıyı gözüne sokuyor. Tamamen pil biterse "ama bağlantı alt tarafta ve acil işim var" diye üzülme çünkü bu ürün Apple ve sadece 30 saniye doldursan bile 5 dakikalık acil işin için seni idare eder. Ama tüm bunlara rağmen olmayacak senaryoya kilitlenip, windowsta kullanmak veya ölüm kalım anına kadar pilini 5dk bile doldurmamış olmak hatta sonrasında 30 sn doldurmaya bile tahammülsüzlük göstermek: evet işte bu Fintows kullanıcılarında görülebilecek bir davranış. Biz Apple'dan razıyız.

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt

Yazdığınız çoğu şeyde haklısınız da bir fare içinde istenen ücret çok fazla sanki. 3 ay önce laptop aldım. 2 Apple fare fiyatına geldi. . fiyatları makul tutsada bizim gibi garipler de kullansa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magic Mouse hafızam beni yanıltmıyorsa on oniki sene öncesi kullanmıştım.
    Her yüzeyde iyi çalışmıyordu vede kullanım konforu zayıf bir mouse olarak aklımda kalmış.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Farketmemi sağladığınız için teşekkür ederim.

• joven kullanıcısına yanıt

Katılıyorum.

İşlevsel özelliği jest hareketleri yapılabilmesi. Bunun dışında pek kullanım konforu sunmayan bir mouse.

• Kayda değer yenilik yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evdeki Apple ürünlerini değiştirince hatırı sayılır bir lightning kablo ve aksesuar çöplüğüne sahip olacağım sanırım.

• Magic mouse aktif olarak kullanan birisi olarak, bir çok özelliği size sunuyor ama daha az paraya logitech te benzer işleri yapıyor. Ben şahsen pişmanım.

• hiç utanmadan fakir donanımla cihaz yapıyor alan alsın diyor.

ışık yok hala saçma logitechten devam mecbur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.