Geçen yıl yüksek lisansa yazılarak 2015 Aralık ayına kadar tecil almıştım fakat bu yıl gitme kararı aldım. Şimdi tecilimi bozmak istesem hangi dönem giderim. Şubat döneminden bahsediliyor fakat güzel bir kaynak bulamadım doğrulayacak.
Teşekkürler herkese.
selam dostum bende tecili bozup gitmeyi düşünüyorum büyük ihtimal dediğin gibi şubat ayı olabilir şimdi başvursak olmazsa mayıs olur ama sanmıyorum.
asalın sitesinden bakabilirsin celp dönemlerine. Evet suan işlemlerini başlatırsan en erken şubat döneminde gidersin.
şubeyi arıyorum karşıdaki ile iletişim kuramadım bir türlü. bu hafta bir şubeye giderek detayı öğreneceğim artık.
selam arkadaşlar ben şimdi şubat celbinde askere gitmek istiyorum fakat yükseklisans yapıyorum suan oda şubat ayında biticek ,kasımın 15sine kadar da şubeye basvurmam gerekiyormus,benim şimdi tam olarak ne yapmam gerekiyor okul mu bozuyor tecilimi? tam bir bilgisi olan var mı acaba ?
hkn28H
kullanıcısına yanıt
okula askerlik izni alacağını belirt onlar asal a bildiriyorlar. fakat senin de gidip görünmen gerekiyor şubeye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme