Kızın babasının açıklamalarından sonra artık adamı sevmeye başlayacaktım.
ailesi teslim etmiş.
Yuh be adam İstanbuldaymışta kaç küsür gündür yakalayamadılar..
Kızlar artık rahat rahat gelebilir evinize.
cem garipoğlu yakalanmış..gözünüz aydın. bu ülkede hergün bi sürü cinayet oluo nie 1 tanesi bu kadar gündemde kalıo anlamıyorum
hemde nası bi kız olduğunu türkiyenin anladığı birisi öldüğü için..
ne diimki
bahçelievler'de yakalandığına göre bu çocuk İstanbul'da bir şekilde korunuyormuş. Aile bir şekilde en iyi zamanı beklediler teslim etmek için. Hatta pazarlık yapmış olabilecekleri de bana olası geliyor.
Öldürülsem ve kendi katilim yakalansa bu kadar sevinmezdim. Artık rahat edeceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: cako94
quote:
Orijinalden alıntı: _Kubar_
Müebbet yesin şerefsiz.
Niye? Hakim misin de hükmünü veriyorsun. Tamam yaptığı şeyin affı yok çok yanlış ama 19 yaşında bir genç o da sonuç olarak 30-40 senede yese müebbet çok ağır bi itham.
kafasını kestiği kişide o yaşta bir gençti ,ona bu cezayı hakim mi verdi?
boş boş konuşma
bahçelievlerde yakalanması çok tuhaf bizim az ilersi,bütün dünyada aranan adam türkiyede burnumuzun dibinde çıktı bu işin altında bi ali cengiz oyunu var bişeyleri ört pas ediyolar sanki
vay bizim orda yakalanmış
quote:
quote:
Müebbet yesin şerefsiz.
Niye? Hakim misin de hükmünü veriyorsun. Tamam yaptığı şeyin affı yok çok yanlış ama 19 yaşında bir genç o da sonuç olarak 30-40 senede yese müebbet çok ağır bi itham.
müebbet ağır mı?? kızın boynunu kopardı. amerika'da olsaydı elektrikli sandalyeyi boylardı.
Ve bitti bakalım şimdi nasıl bir ceza alcak.. bence hadım edilsin
devlet bunu hapiste özel olarak korur kesin. bir mahkuma sahip çıkamadı imajı vermek istemezler. ne de olsa bu çocuğun yaptığını umursamayanlar, hatta ona sempati besleyen tipler var....
quote:
Orijinalden alıntı: BeyzadeM
Kızlar artık rahat rahat gelebilir evinize.
Tüh ya.
yakalanmamıştır teslim olmuştur
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
quote:
quote:
Müebbet yesin şerefsiz.
kafasını kestiği kişide o yaşta bir gençti ,ona bu cezayı hakim mi verdi?