Şimdi Ara

CEM GARİPOĞLU TESLİM OLDU....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
0
Favori
24.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zanlının, 17 Eylül 2009 saat 00.45 itibariyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözlem altına alındığı kaydedildi. Zanlının, ailesi tarafından avukatına teslim edildiği belirtildi ve Bahçelievler'de polise verildiği kaydedildi.İstanbul Valisi Güler, "Zanlıyı avukatı Bahçelievler'de teslim etti. Nerede saklandığına dair henüz bilgiler yok" dedi.

Cem Garipoğlu, doktor kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilecek.Konuyla ilgili açıklama, İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü tarafından yapıldı.

ZANLI GÖZALTINDA
    İstanbul Valisi Muammer Güler, 'Zanlı gözlem altında' dedi ve şöyle devam etti:"Cinayetle ilgili 165 ihbar değerlendirilmiştir.... Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi. Türk adaletinden kimse kurtulamaz. Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Celalattin Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.

Vali Güler, "Failin yakalanmasına yönelik İçişleri Bakanı ve Başbakan'ın da takipleri vardı. Zaman zaman bilgi aldılar. Gözaltına alındığı bilgisini onlara da verdik. Polisin yakalama, ele geçirme ve adliyeye çıkarma işi tamamlanmıştır. BUndan sonrası yargının" dedi.

ÇAPKIN: ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM
    İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başta İstanbul Valisi olmak üzere çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Faillerin yakalanması devletin görevidir. Olayın başından beri polis teşkilatı yoğun çalışmaya girişti. Kriz masası ve diğer birimlerle Türkiye'deki polis teşkilatında tedbirler alımıştı. Daha önce söylendiği gibi son bir haftada çember daraltılmıştı. Bunun sonucu da bugün şüpheli yakalanmıştır. Arkadaşlarım sorumluluklarını yerine getirdiler. Görev alan bütün arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

"Şüpheli yakalandı. Ailenin acısı dinmez elbette ama umarız belli miktarda hafifler" diyen Çapkın, "Pekçok ihbar olmuş, bazıları asılsız çıkmış, böyle olacağı düşünülmesine rağmen hepsi değerlendirilmiştir. Arkadaşlar her şeyi değerlendirerek bugüne gelliler.Basın olarak, olayı sıcak tutarak çözüme destek olduğunuzu düşünüyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

OLAY
    Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Beşiktaş'ın Etiler ilçesindeki bir çöp konteynırında, vücudu başından ayrılmış şekilde bulunmuştu.Katil zanlısı Cem Garipoğlu, o günden sonra aranmaya başlanmıştı.

Süreyya Karabulut'tan ilk açıklama

CNN TÜRK'ün canlı yayınına katılan Süreyya Karabulut, "Adalete güveniyordum zaten. Suçlular yakalandı. Bu cinayetin arka bahçesindeki suçluların ortaya çıkması lazım. Yardım yataklık eden herkesin çıkması lazm." dedi.
    Karabulut, "Şimdi ne yapacaksınız?" şeklindeki soruya, "Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum ama çok heyecanlıyım. Bahçelievler'de yakalanmış olması çok daha garip. Ben de burada oturuyorum. Benim kınalı kuzum gitti. Bu kadar zamandır mücadele ediyorum. Belki Türk halkı sitem etti ama söylediklerimin arkasındayım. Ben ne söylediysem çıktı." cevapladı.
    "Beni en çok üzen kişi, Cüneyt Özdemir'dir. Ben kitapla ilgili, "Benim payım ne olacak?" şeklinde bir cümle kullanmadım." diyen Karabulut, "Türk halkı bunu bekliyordu. Önemli olan arkasındaki isimlerin ortaya çıkmasıdır. Bu zamana kadar feryat ettik. Basınan Allah razı olsun. Benim evladım gitti. Doğru yazan oldu, iftira atan oldu, zor zamanlardan geçtim Allah'a çok şükür..." dedi.

CEM  GARİPOĞLU TESLİM OLDU....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 17 Eylül 2009; 12:43:46 >

• Gözümüz aydın. Büyük bir millî sorunumuz çözüldü, artık bu gece rahar rahat uyurum.
  • Ohh! Kesin ve net haber kurtulduk bu illetten yalnız son haber dalgalarıçok yoğun olacak ve yine bizi kusturacak gibi.
  • Ceminede o kızınada... Töbe Töbe ölünün arkasından şimdi saycam gelmişine geçmişine.
  • 6 ay da alıcağı ceza tartışılır artık.
  • en sonunda yakaladılar
  • Ne guzel kaciyordu ya alala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müebbet yesin şerefsiz.
  • Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Sevindiğim nokta artık bu saçma gündem maddesinden kurtulmuş olacağız.. Üzüldüğüm nokta da kızın ailesi o kadar gündem de tuttu ki bu mevzuyu bazı amaçlar uğruna antipatimi kazandılar..
  • Valinin de işi gücü yok, kameralar karşısına çıkıp bu adamla ilgili açıklamalar yapıp duruyor. Haber bültenlerinde de büyük bir memleket meselesiymiş gibi anlatılıyor.

Gündem örtme politikası... Allah hepimize akıl fikir versin.
  • İnternethaber daha önce açıklamıştı, fakat yalanladılar. Demek ki arkada dönen başka şeyler olduğu iddiası doğru olmaya daha bi yakınmış..
  • inşallah doğrudur da kurtulalım şunlardan.

bu konuyla ilgili bir dizi yayınlansa bütün haber bültenleri ayağa kalkardı. kendileri uzun metrajlı film gibi yayınladılar, hergün de tekrarını koydular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

ah beaaaa seviyodum keratayı üzüldüm şimdi pff o kadar yıl hapis yicek yazık ya daha 19 yaşında ne günahı vardı cidden seviyodum ya kaçıyodu ne güzel nası yakalamışlar

o kadar yıl hapis yiyecek demek ? yaptığının yanında az bile kalır bence onunda kafası kesilmeli idam edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Müebbet yesin şerefsiz.

Niye? Hakim misin de hükmünü veriyorsun. Tamam yaptığı şeyin affı yok çok yanlış ama 19 yaşında bir genç o da sonuç olarak 30-40 senede yese müebbet çok ağır bi itham.
  • Elemanı Çinde, Rusyada, Ermenistanda arıyorlardı, İstanbuldan çıktı
  • yerli dallas
  • Yazıklar olsun valla koca devlet oturdu bunların ailesi ile pazarlık yaptı koca devlet istanbulda şu adamı bulamadı. Ailesi teslim etmese de bulamazlardı zaten ailesi de zaten 18 olmadan daha az ceza alsın diye teslim etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cako94

quote:

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Müebbet yesin şerefsiz.

Niye? Hakim misin de hükmünü veriyorsun. Tamam yaptığı şeyin affı yok çok yanlış ama 19 yaşında bir genç o da sonuç olarak 30-40 senede yese müebbet çok ağır bi itham.

Kaldi ki nice insanlar muebbet dahi yemezken
  • sonunda bea
  • Sonunda kızıda cemide babasıda anasıda dayısıda CEHENNEM OLUP GİTSİN,BAŞKA SORUNUMUZ YOK BİZİM!!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.