Şimdi Ara

Avrupa Yakasından (Kubilay Ve İffet Ayrıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burhan Altıntop'un (Engin Günaydın) işi yeni sezonda iyice zorlaşacak. Usta oyuncuya çok iş düşecek.

Son yılların en beğenilen dizilerinin başında gelen Avrupa Yakası’ndan iki oyuncu ayrıldı. İşte dizinin fanatiklerini üzecek o iki oyuncu...

Bana sorarsanız, dizinin en başarılı, en yetenekli isimlerindendi. Gerçek ismi Vural Çelik, dizideki adıysa kimi zaman Kubilay, kimi sahnedeyse Gülenay şeklindeydi. Avrupa Yakası’nda iki karakteri birden canlandırmıştı. Oyunculuktaki başarısı ve diziye kattığı tadının yanı sıra, söylediği şarkılarla ve güzel sesiyle de hafızalarımıza kazınmıştı. Dilimize, “... gördüm seni” ifadesini o kazandırmıştı. Avrupa Yakası’nı izleme nedenlerimin başındaydı.

İki önemli eksik

Kubilay, Avrupa Yakası’ndan ayrılmış. Ayrılan sadece Kubilay olsa iyi. Yılların deneyimli ismi, Avrupa Yakası’nın annesi İffet Hanım yani Hümeyra da diziyi bırakmış. Yani Tahsin Bey yeni sezonda eşi olmadan ekrana çıkacakmış. Zaten oğlu Volkan’ı (Ata Demirer) da askere göndermişti. Ata, askerlik görevini bitirip bir türlü geri dönememişti. Şimdi annesini kim bilir nerelere gönderecekler?

Yeni sezona, bu çok önemli iki ismin eksikliğiyle girecekler. Gaffur’un (Peker Açıkalın) ve Volkan’ın gidişinden sonra bu dizi eski tadını bulamaz diye yazmıştım. Şimdi iki önemli isim daha gitti Avrupa Yakası’ndan. Dizinin yapımcısı Plato Film ekibi bir mektup göndermiş. Aramızda hiçbir tatsızlık yaşanmadı, dostça ve iki taraf ortak ayrılık kararı aldık demiş. Geçen sezon, diziyi bariz şekilde Burhan Altıntop (Engin Günaydın) sırtlamıştı. O kadar başarılı bir karakter yaratmıştı ki, kimsenin yokluğunu aratmamıştı. Burhan, gidenlerin açığını tek başına kapatmıştı. Şimdi işi iyice zorlaşacak. Kendi rolü de dahil olmak üzere tam beş kişilik oyun çıkartmak durumunda kalacak. Avrupa Yakası ekibine son bir kez daha Burhan’a gözünüz gibi bakın diyorum. Bu söylediğim artık bir tahmin olmaktan çoktan çıktı Burhan da giderse, Avrupa Yakası’nı kimseler seyretmez, adım gibi biliyorum.

Merak ediyorum...

Avrupa Yakası meselesini müsaadenizle ortaya bir soru atarak bitirmek istiyorum. Bir dizi her sezon neden birkaç oyuncusunu kaybeder? Millet oturmuş, seyircisini bulmuş yapımlarda rol almak için adeta takla atarken, Avrupa Yakası’nın kadrosunda neden sürekli bu eksikler? Parasal konularda anlaşmazlık çıktıysa tamam, anlarım. Ama oyuncuları bile diziye olan inançlarını yitiriyorsa, işten soğudularsa, merak ediyorum acaba onları yeni sezonda kim seyreder?

• Geçen sezon bitirilmesi gerekiyordu.Zaten iyice baymıştı dahada bayacak.
  • artık bitirsinler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Geçen sezon bitirilmesi gerekiyordu.Zaten iyice baymıştı dahada bayacak.

Baydığını düşünmüyorum.

Burhan karakteri varken diziye birşey olmaz. (Ha Engin Günaydın giderse işte o zaman biter Avrupa Yakası)

Ayrıca giden karakterlerin yerine yeniside girebilir. Türkiye de cok iyi oyuncular var.
  • Takip ettigim tek dizi.Bitirmesinler.Turkiyede kac tane komedi dizisi varki.

Mutlaka yeni oyuncular gelcektir.Hatta Ata Demirer geri doncek diye bir söylenti vardi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagen

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Geçen sezon bitirilmesi gerekiyordu.Zaten iyice baymıştı dahada bayacak.

Baydığını düşünmüyorum.

Burhan karakteri varken diziye birşey olmaz. (Ha Engin Günaydın giderse işte o zaman biter Avrupa Yakası)

Ayrıca giden karakterlerin yerine yeniside girebilir. Türkiye de cok iyi oyuncular var.

Kesinlikle katılıyorum.

Ben de artık baydı diye düşünmüş, ve geçen sezon hemen hemen hiç bir bölümünü seyretmemiştim.

Sezon bittikten sonra, youtube dan filan bir iki bomba sahnesini izledim bazı bölümlerin,

derken kendimi bölümlerin tamamını seyrederken buldum, ve şu anda geçtiğimiz sezonun tüm bölümlerini bitirmiş bulunuyorum

Tabi ki de izleme sebebim : Burhan, burhan, burhan..

• Hümeyra(iffet) ile ata demirelin araları açıktı atada dizi yi bırakmıştı
    hatta ata dizinden ayrılmadan önce iffetle olan sahneleri ayrı ayrı çekilmişti

acaba iffet , ata diziye dönüyor diye ayrılmış olabilirmi(ki atanın dönecegi de kesin degil)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şahan gelse süper olur aslında..
  • ata geri dönerse iffet ve kubilayın gittigi hissedilmez bile
  • kötü oldu ya...
  • sezon finalinde gülmekten gebermiştim...."yoğum ben yoğummm , ben senin süper egonum"
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

şahan gelse süper olur aslında..

Bence Şahan o diziye girdiği gibi dizi batar. Rezalet bir hal alır.
  • Dizide Oo kadar çok karakter var ki 3 gün sonra aklımıza bile gelmeyeceğine bahse girerim atayla hayta arkadaşlarından 2 sezonluk başka bir dizi çıkar(;
  • Bu dizi hâlâ yaşıyor mu ya...
  • isabet olmuş kanımca.iffet dizide ne yapıyordu ki?koskocaman bir hiç.burhana dua etsinler bitmek üzere olan diziyi tek başına diriltti ve onlarada para kazandırdı.cem,yaprak,fatoş haybeden para kazanıyorlar burhanın sırtından.Bence burhan o diziden ayrılsın başka bir kadroyla başka bir dizide oynasın ve avrupa yakasının saatine konsun.O zaman bende göreyim avrupa yakasını.Temizliğe devam cem yaprak fatoş bunlarıda temizleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

sezon finalinde gülmekten gebermiştim...."yoğum ben yoğummm , ben senin süper egonum"

"ay çeneme bir ağrı girdi, hep bu psikopat yüzünden, hep bu psikopat yüzünden."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 29 Temmuz 2008; 10:54:18 >

• İzleyici yoruldu zaten. Bir dizi bu kadar kendinden bıktırır mı ? 2 yıldır izlemiyorum zaten. Bu kadar diziye tekrara düşmeden, her hafta için aynı performansla senaryo yazılabilir mi ?
    Ara vermeleri lazımdı. Hm kendileri özleyecekti, hem de izleyiciye kendilerini özleteceklerdi.
  • gürse birsel malzeme bulmasını iyi biliyor bunuda halleder gibi geliyor
  • Dizinin bu sene bitmesini bekliyordum ama reytingleri gören açık göz kanal sahipleri devam etmesini istiyor ve bu şekilde diziden ayrılan oyuncuların sayısı artıyor.
  • 2.sezondan sonra bozuldu bu dizi hemde çok..tahsin tiplemesi ile ifot tiplemesinin diyalogları süperdi bence ilk zamanlar şimdi aşk maceralarına ve garip karışıklıklara döndü.zaten başlayacağını sanmam çünkü dikkat ederseniz her sezon sonunda tahsin ile iffet kapatıyordu şimdi boş bitti.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.